Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

İns. Olumlu sonuç alırsın canm.
amin evlendiğin gundenberi yzum gulmedi kasik ağrılarından adetbitimi başlıyor dıger adete kadar sürüyor doktorda birsey yok diyor.her yumurtlama sonrsi umutlandim kaisk agrisi gebelik belirtisi diye ama maalesrf gebeligi geçtim artik tek amacım agrilardan kurtulmak

ben klomen ve femera ikiay kulandim doktor yumurtlam sorunun yok tüplere bakalim dedi buayda olmazsa
Ki en.mantiklisi sizin hastaneniz çünkü tup tikaliysa ilacin manasi yok
Doğru cnim. Ama hiç korkma bep çekindim rahim filmi hiç acı çekmedim. Hatta hissetmedim bile. Umarım sende de hiçbiri çıkmaz hatta cekinmeye gerek kalmadan hamiş olursun. Ben de bu ay klomene başladım ama hiç yumurtam büyümedi hatta adetin üçüncü günü kullanmaya başladığım için direkt adetimi kesti. Nasip bakalim

femera daha etkili cnm doktorade feemra versin.
Amin inşaallah nasib hersey.ben ağrılardan gebeligide unuttum belki hamile kalsam rahatlicm ama oda olmuyor rhamim zorluyor sanki

femera daha etkili cnm doktorade feemra versin.
Amin inşaallah nasib hersey.ben ağrılardan gebeligide unuttum belki hamile kalsam rahatlicm ama oda olmuyor rhamim zorluyor sanki
Rabbim şifa versin. Burda sadece klomen veriyorlar femara istedim vermediler. Hastane değiştirsem ii olcak sanki.

Merhaba bende 2. Kez kolomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay beklemedeyim.Geçen ay iğneden sonra çok ağrı ve gaz olmuştu.Bu ay Ağrı yok ama karnım şiş

Merhaba bende 2. Kez kolomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay beklemedeyim.Geçen ay iğneden sonra çok ağrı ve gaz olmuştu.Bu ay Ağrı yok ama karnım şiş
İnşallah ah hamişsindir kuzum benimde 2.klomenim 5 gün var adetime karın ağrımdan başka bişi yok sanki adet olcam gibi umudum yerlerde

Hepsi geçecek Allahin izniyle
Amin inşallah rahim filmine gerek kalmadan bi hamiş olsak bugun içimde tuhaf his var korku mu stres mi bilemiyorum adet olcakmışım gibi ağrım var durduk yere ağlıyorum 17 aydır her ay ümitleniyorum acaba bu sefer olmuşmudur diye

İns canm güzel haberlerini duyariz. Kalbini ferah tut. Stres yapma durduk yere canm.

İnşallah ah hamişsindir kuzum benimde 2.klomenim 5 gün var adetime karın ağrımdan başka bişi yok sanki adet olcam gibi umudum yerlerde
İnşallah benim daha var adetime çalışmalara devam
inşallah bizde evlat sahibi oluruz hayırlısıyla umarım senin tutar bu sefer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…