-
- Konu Sahibi Arslan5858
Bnm gittiğim hastanede rahim filmi çekilmeden klomene baslatmiyorlar.benim umudum yok rahim filni cekilck buayda olmazsa sanırım ona kaldim
İns. Olumlu sonuç alırsın canm.benim umudum yok rahim filni cekilck buayda olmazsa sanırım ona kaldim
amin evlendiğin gundenberi yzum gulmedi kasik ağrılarından adetbitimi başlıyor dıger adete kadar sürüyor doktorda birsey yok diyor.her yumurtlama sonrsi umutlandim kaisk agrisi gebelik belirtisi diye ama maalesrf gebeligi geçtim artik tek amacım agrilardan kurtulmakİns. Olumlu sonuç alırsın canm.
ben klomen ve femera ikiay kulandim doktor yumurtlam sorunun yok tüplere bakalim dedi buayda olmazsaBnm gittiğim hastanede rahim filmi çekilmeden klomene baslatmiyorlar.
Doğru cnim. Ama hiç korkma bep çekindim rahim filmi hiç acı çekmedim. Hatta hissetmedim bile. Umarım sende de hiçbiri çıkmaz hatta cekinmeye gerek kalmadan hamiş olursun. Ben de bu ay klomene başladım ama hiç yumurtam büyümedi hatta adetin üçüncü günü kullanmaya başladığım için direkt adetimi kesti. Nasip bakalimben klomen ve femera ikiay kulandim doktor yumurtlam sorunun yok tüplere bakalim dedi buayda olmazsa
Ki en.mantiklisi sizin hastaneniz çünkü tup tikaliysa ilacin manasi yok
femera daha etkili cnm doktorade feemra versin.Doğru cnim. Ama hiç korkma bep çekindim rahim filmi hiç acı çekmedim. Hatta hissetmedim bile. Umarım sende de hiçbiri çıkmaz hatta cekinmeye gerek kalmadan hamiş olursun. Ben de bu ay klomene başladım ama hiç yumurtam büyümedi hatta adetin üçüncü günü kullanmaya başladığım için direkt adetimi kesti. Nasip bakalim
femera daha etkili cnm doktorade feemra versin.
Amin inşaallah nasib hersey.ben ağrılardan gebeligide unuttum belki hamile kalsam rahatlicm ama oda olmuyor rhamim zorluyor sanki
[/QU
Rabbim şifa versin. Burda sadece klomen veriyorlar. Ne yapcam bilmiyorum. Hastane değiştirsem ii olcak.
Rabbim şifa versin. Burda sadece klomen veriyorlar femara istedim vermediler. Hastane değiştirsem ii olcak sanki.femera daha etkili cnm doktorade feemra versin.
Amin inşaallah nasib hersey.ben ağrılardan gebeligide unuttum belki hamile kalsam rahatlicm ama oda olmuyor rhamim zorluyor sanki
Anlad canm. Bakalım iyice stres oldum.Amin cnm klomen her bunyede etki etmiyor bana doktorum femera daha etkili dedi
stres enbuyuk dusman bende cok stresliyimAnlad canm. Bakalım iyice stres oldum.
Ultrasonla baktirmaya gidiyorum. Kalbim cikcak zannediyorum.stres enbuyuk dusman bende cok stresliyim
maalesef hepgerginiz ama.zararUltrasonla baktirmaya gidiyorum. Kalbim cikcak zannediyorum.
Hepsi geçecek Allahin izniylemaalesef hepgerginiz ama.zarar
Benimde eğer olmazsa adet olursam adetin son günü rahim filmibenim umudum yok rahim filni cekilck buayda olmazsa sanırım ona kaldim
İnşallah ah hamişsindir kuzum benimde 2.klomenim 5 gün var adetime karın ağrımdan başka bişi yok sanki adet olcam gibi umudum yerlerdeMerhaba bende 2. Kez kolomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay beklemedeyim.Geçen ay iğneden sonra çok ağrı ve gaz olmuştu.Bu ay Ağrı yok ama karnım şiş
Amin inşallahHepsi geçecek Allahin izniyle
İns canm güzel haberlerini duyariz. Kalbini ferah tut. Stres yapma durduk yere canm.Amin inşallahrahim filmine gerek kalmadan bi hamiş olsak bugun içimde tuhaf his var korku mu stres mi bilemiyorum adet olcakmışım gibi ağrım var durduk yere ağlıyorum 17 aydır her ay ümitleniyorum acaba bu sefer olmuşmudur diye
İnşallah benim daha var adetime çalışmalara devamİnşallah ah hamişsindir kuzum benimde 2.klomenim 5 gün var adetime karın ağrımdan başka bişi yok sanki adet olcam gibi umudum yerlerde