- 25 Aralık 2019
- 862
- 946
-
- Konu Sahibi Arslan5858
Son 4 gün kuzum ama çok korkuyorum belirtim yok hiç sadece adet olcakmışım gibi hafif ağrım var
Ve rüyalarımda hep hamile olduğumu görüyorum kendimi bu sefer aşırı kaptırdım olumsuz olursa diye korkuyorum
Klomen bitince yumurtalarım büyümeye başladı 6.günde yumurtalarım göründü çatlama ise 15-16 hatta 13-14 günde oldu kuzum zaten kaçgünde bir adet görüyorsab ona göre yumurtalaman oluyorKızlar klomen kullandım bu ay adetinizin kaçıncı günü yumurtlama oldu sizin
Sen kaç günde 1 görüyorsun adeti kuzum mesela ben 30 günde 1 görüyorum 30-14=16 16.günde yumurtalamam oluyor çatlama yani sen kaç günde oluyorsan 14 çıkar ama düzenliyse adetinAnladım canım benim o zaman adetimin 12. Günü mü oldu acaba ovulasyon takibi yapıyorum da takvime göre 20 si gözüküyor ama 16sinda pik oldu 17 pik oldu 18 siliklesti
Sen kaç günde 1 görüyorsun adeti kuzum mesela ben 30 günde 1 görüyorum 30-14=16 16.günde yumurtalamam oluyor çatlama yani sen kaç günde oluyorsan 14 çıkar ama düzenliyse adetin
Bak kardeşim olumsuz düşünmüyorsun dedim ya sana o sana yazdığım duaları et gerisini Allaha bırak bak ben de sana buradan ediyorum inan ama kalpten dua etmen çok önemli inşallah güzel haberlerini alacağız ben inanıyorum.Ve rüyalarımda hep hamile olduğumu görüyorum kendimi bu sefer aşırı kaptırdım olumsuz olursa diye korkuyorum
İnşallah kardeşim duaları okuyorum hatta başka dualarda okuyorum evet haklısın olumsuz düşünerek kendimi üzüyorum allah herşeyi bilir ve görür sesimizi duyar hayırlı olanı verir sabretmekten ve dua etmekten başka çağremiz yokBak kardeşim olumsuz düşünmüyorsun dedim ya sana o sana yazdığım duaları et gerisini Allaha bırak bak ben de sana buradan ediyorum inan ama kalpten dua etmen çok önemli inşallah güzel haberlerini alacağız ben inanıyorum.
ayrıca çok belirti bekleme canım ben hala şüpheliyim bazen kendimden hamile miyim diye sadece aşırı göğüs kasık ağrıları bunun dışında hemen başlamazmış sen içini ferah tut kötü düşünme❤
İçiyorum canım düzenli ben zaten bütün tedbirlerimi aldım gerisini Rabbime bıraktım inşallah o sanada banada kolaylık sağlarİnşallah kardeşim duaları okuyorum hatta başka dualarda okuyorum evet haklısın olumsuz düşünerek kendimi üzüyorum allah herşeyi bilir ve görür sesimizi duyar hayırlı olanı verir sabretmekten ve dua etmekten başka çağremiz yoksende hamilesin kardeşim kendi olumsuz etkileme değerlerini gördün kalp atışlarını duycaksın daha ilaçlarını içiyorsun dimi?
Amin kardeşimİçiyorum canım düzenli ben zaten bütün tedbirlerimi aldım gerisini Rabbime bıraktım inşallah o sanada banada kolaylık sağlar
İnşallah canım benimAmin kardeşim3 gün kaldı adete inşallah hamileyimdir
Günaydın canım son 2 gün var mı belirtilerin? :)benim umudum yok rahim filni cekilck buayda olmazsa sanırım ona kaldim
agrilarim var hep evlendigim gunden beri varGünaydın canım son 2 gün var mı belirtilerin? :)
Hadiya farklı bi ağrı belirti yok mu kuzum?agrilarim var hep evlendigim gunden beri var
yokcnm hatta buagrilar bile hamile olmadiigmi gösteriyor oyuzden rahimfilmine gidecem adet olacak gibi ağrılarım var 6aydirHadiya farklı bi ağrı belirti yok mu kuzum?
Daha adet olmadın kuzum olumsuz düşünme dicem fakat bende 2 gğndür acayip stres yaptım acaba hamilemiyim değilmiyim diye korku endişe bastı tutuyorum kendimi dualar okuyarak rahatlatıyorumyokcnm hatta buagrilar bile hamile olmadiigmi gösteriyor oyuzden rahimfilmine gidecem adet olacak gibi ağrılarım var 6aydir
Test yaptım negatifDaha adet olmadın kuzum olumsuz düşünme dicem fakat bende 2 gğndür acayip stres yaptım acaba hamilemiyim değilmiyim diye korku endişe bastı tutuyorum kendimi dualar okuyarak rahatlatıyorum