- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
-
- Konu Sahibi Arslan5858
Biraz var ama gecen ayda olmuştu hassasiyat bide hala adet ağrısı yok sadece oldum mu diye tuvalete gidiyorum idrarım çok geliyor bugun 3 5 bardak çay içtim ondan mı acabaTabiki kuzum şuan bizim ekim grubunda hamile olup hala hiçbir belirtisi olmayan bürsürü insan var batmalar kasık ağrıları yavaştan olur bak sadece adet sancısında olmaz göğüs hassasiyeti var mı peki
İns hayırlısıyla hamissindir canm.Biraz var ama gecen ayda olmuştu hassasiyat bide hala adet ağrısı yok sadece oldum mu diye tuvalete gidiyorum idrarım çok geliyor bugun 3 5 bardak çay içtim ondan mı acaba
Adet oldum galiba akşamüstü sarı gibi leke geldi sonra pembe oldu hala öyle ama akmıyor peçeteye geliyor ve ağrılarım var bide midem bulanıyor anlık hafiften pskolojik mi bilmiyorum ader oldum galiba yaYap şu testi artıııık netleşsin her şey kuzum
Adet oldum kuzumTest yapsanıza siz de bir kaç yerde daha gördüm yorumunuzuVarsa çizgi sikik de olsa çıkacak ben 11.gün kan verdim aon günler heyecan katlanıyor diye. 0.0 çıktı regli daha rahat bekliyorum şimdi.
Canım adet oldum bende rahim filmiTest yaptım negatif
Ben de bugün regl oldum. Aynı durumdayım canım. Hayırlısı hakkımızda.Adet oldum kuzumrahim filmi çekilcek adet bitince
Lütfen test yapmarBiraz var ama gecen ayda olmuştu hassasiyat bide hala adet ağrısı yok sadece oldum mu diye tuvalete gidiyorum idrarım çok geliyor bugun 3 5 bardak çay içtim ondan mı acaba
Ya üzülme kardeşim vardır bunda da bir hayır bu ay olmasa diğer ay kalacaksın inşallah biz bol bol dua edelim her şeyin öncelikle hayırlısı üzme kendiniAdet oldum galiba akşamüstü sarı gibi leke geldi sonra pembe oldu hala öyle ama akmıyor peçeteye geliyor ve ağrılarım var bide midem bulanıyor anlık hafiften pskolojik mi bilmiyorum ader oldum galiba ya
Aynen hayırlısı çok ümit etmiştimBen de bugün regl oldum. Aynı durumdayım canım. Hayırlısı hakkımızda.
Haklısın kardeşim umut edip sonra hüsran olması psikolojimi altüst etti rahim filmi çektircem adet bitinceLütfen test yapmar
Ya üzülme kardeşim vardır bunda da bir hayır bu ay olmasa diğer ay kalacaksın inşallah biz bol bol dua edelim her şeyin öncelikle hayırlısı üzme kendini❤❤❤❤
Ben artık alıştım bu ay belirtiler de fenaydı üst seviyedeydi ama hep psikokojik oluyor maalesef.Aynen hayırlısı çok ümit etmiştim
Merhaba ben soru paylaşmak istiyorum da bilmiyorum yeniyimHaklısın kardeşim umut edip sonra hüsran olması psikolojimi altüst etti rahim filmi çektircem adet bitince
Yardımcı olursanız sevinirimMerhaba ben soru paylaşmak istiyorum da bilmiyorum yeniyim
Dua etmekten ve Sabretmekten başka çaremiz yokBen artık alıştım bu ay belirtiler de fenaydı üst seviyedeydi ama hep psikokojik oluyor maalesef.
Tabi?Merhaba ben soru paylaşmak istiyorum da bilmiyorum yeniyim
Şöyle söyleyim kuzum bende 30 günde 1 adet görüyorum fakat 1 yada 2 gün oynardı adetim klomen kulanınca tam gününde hiç sekmeden adet olmaya başladım normalde gebe kalmam gerekirken adetim aksine tam gününde oldu ve daha fazla oldu şuan adetim mesala gün 3 ped değiştirirdim sabah akşam yatarkendi şimdi ise şuan 4.peddeyim ve birazdab 5.ye geçicemKızlar bende çocuk istiyorum geçen ay klomen kullandım+çatlatma iğnesi yaptım. Normalde 33 gün de bir adet oluyordum bu ay 28.gün adet oldum neden olabilir acaba ?
Çektir belki faydası olur canım benimHaklısın kardeşim umut edip sonra hüsran olması psikolojimi altüst etti rahim filmi çektircem adet bitince
Şunu merak ediyorum kardeşim biliyomusun bilmiyorum eğer tüpler tıkalıysa direk tüp bebek mi yoksa başka tedaviyle mi tüpleri açıyorlarÇektir belki faydası olur canım benim
Gönlünü ferah tut canım. Kapalı değildir ins. Bende çektirirken aklımdan o kadar çok şey geçiyordu ki kesin kapalıdır tüpler ya başka şeyler varsa felan diye diye strese girmiştim. Çok şükür bir skinti cikmadi. Ha olurda kapalı olursa actiriyorlar diye biliyorum. Umarım herşey gönlünce olur.Şunu merak ediyorum kardeşim biliyomusun bilmiyorum eğer tüpler tıkalıysa direk tüp bebek mi yoksa başka tedaviyle mi tüpleri açıyorlar