• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

femera daha etkili cnm doktorade feemra versin.
Amin inşaallah nasib hersey.ben ağrılardan gebeligide unuttum belki hamile kalsam rahatlicm ama oda olmuyor rhamim zorluyor sanki
[/QU
Rabbim şifa versin. Burda sadece klomen veriyorlar. Ne yapcam bilmiyorum. Hastane değiştirsem ii olcak.

femera daha etkili cnm doktorade feemra versin.
Amin inşaallah nasib hersey.ben ağrılardan gebeligide unuttum belki hamile kalsam rahatlicm ama oda olmuyor rhamim zorluyor sanki
Rabbim şifa versin. Burda sadece klomen veriyorlar femara istedim vermediler. Hastane değiştirsem ii olcak sanki.

Merhaba bende 2. Kez kolomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay beklemedeyim.Geçen ay iğneden sonra çok ağrı ve gaz olmuştu.Bu ay Ağrı yok ama karnım şiş

Merhaba bende 2. Kez kolomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay beklemedeyim.Geçen ay iğneden sonra çok ağrı ve gaz olmuştu.Bu ay Ağrı yok ama karnım şiş
İnşallah ah hamişsindir kuzum benimde 2.klomenim 5 gün var adetime karın ağrımdan başka bişi yok sanki adet olcam gibi umudum yerlerde :(

Hepsi geçecek Allahin izniyle
Amin inşallah 🙏 rahim filmine gerek kalmadan bi hamiş olsak bugun içimde tuhaf his var korku mu stres mi bilemiyorum adet olcakmışım gibi ağrım var durduk yere ağlıyorum 17 aydır her ay ümitleniyorum acaba bu sefer olmuşmudur diye :(

Amin inşallah 🙏 rahim filmine gerek kalmadan bi hamiş olsak bugun içimde tuhaf his var korku mu stres mi bilemiyorum adet olcakmışım gibi ağrım var durduk yere ağlıyorum 17 aydır her ay ümitleniyorum acaba bu sefer olmuşmudur diye :KK43:
İns canm güzel haberlerini duyariz. Kalbini ferah tut. Stres yapma durduk yere canm.

İnşallah ah hamişsindir kuzum benimde 2.klomenim 5 gün var adetime karın ağrımdan başka bişi yok sanki adet olcam gibi umudum yerlerde :KK43:
İnşallah benim daha var adetime çalışmalara devam 😄
inşallah bizde evlat sahibi oluruz hayırlısıyla umarım senin tutar bu sefer canım

Kızlar klomen kullandım bu ay adetinizin kaçıncı günü yumurtlama oldu sizin
Klomen bitince yumurtalarım büyümeye başladı 6.günde yumurtalarım göründü çatlama ise 15-16 hatta 13-14 günde oldu kuzum zaten kaçgünde bir adet görüyorsab ona göre yumurtalaman oluyor

Anladım canım benim o zaman adetimin 12. Günü mü oldu acaba ovulasyon takibi yapıyorum da takvime göre 20 si gözüküyor ama 16sinda pik oldu 17 pik oldu 18 siliklesti

Back