Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Test yapsanıza siz de bir kaç yerde daha gördüm yorumunuzu 🥰 Varsa çizgi sikik de olsa çıkacak 🤩 ben 11.gün kan verdim aon günler heyecan katlanıyor diye. 0.0 çıktı regli daha rahat bekliyorum şimdi. 🤷🏻‍♀️
Test yapmak yapıp hüsrana uğramak istemiyorum ya adet günümde adet olursam diye tam gününde yapasım var test 🙈

Ama böyle sabırsızlanmak da çok zor bacım. Negatifse daha erken kabulleniliyor. Yani tabi sen bilirsin. İnşallah güzel sonuçların olsun. 🤲🏻🤲🏻
İnşallah ben klomen kullandım bu 2.si 17 ay bitti 18 ay oldu çocuk istiyeli insan korkuyor hep test yaparak hüsran oldum endişeliyim belirtide yok dua ediyorum sürekli bi sıcak basıyor o kadar şuan havada yağmur var ben üşümüyorum değişik

İnşallah ben klomen kullandım bu 2.si 17 ay bitti 18 ay oldu çocuk istiyeli insan korkuyor hep test yaparak hüsran oldum endişeliyim belirtide yok dua ediyorum sürekli bi sıcak basıyor o kadar şuan havada yağmur var ben üşümüyorum değişik
Ben de 3 ay kullandım ateş basmaları da yaşadım daha neler neler... ama nasip 🤷🏻‍♀️ inşallah sen hamişsindir. 🤗

Merhba kizlar bende bu ay klomen kullandim yarin dr gidecem muyaneye ilac biteli yarin 3 gun oluyor bugun wc farkettim su gbi akinti vardir bu yumurta oldgunun anlamina mi geliyor yarin adetin 11 gunu ilk gunden sayarsak

Benim gecen ay yumurtalarim gec büyümüstü.Bu ay günde 2 tane ictim.Adetin 5. Günü basladm.Ilac biteli 8 gün oldu.Bugün doktora gittim.Yumurtalarin boyunu söylemedi.Çatlatma ignesi mi yapalim yoksa kendi halinemi birakalim dedi bende catlatma ignesi istedim yarin ignemi olucam.Ama yumurta boyunu kac olunca bu igneyi veriyorlar ? Doktor pazar gününden itibaren gün asiri iliski önerdi.Igneden sonra baslasam kacirmamak adina sizler nasil degerlendirdiniz 😊

merhaba aranıza yeni katıldım ve sürecimi sizlerle paylaşmak istedim. 3 şubat yaniadetimin 4. günü yumurta takibi için doktora gittim. muayene oldum ve klomen ilacına adetimin 5. günü sabah akşam kullanmamı istedi doktorum. düzenli kullandım ve 13 şubatta tekrar muayene için geleceksin dedi. gittiğimde 1 solda 19mm ve iki tane sağ tarafta 14 - 15 mm yumurtam oluştuğunu söyledi ve çatlatma iğnesi verdi. 14 subatta öğlen 12 de iğne vuruldum kendim yaptım. ve bu süreçte her gün ilişki demişti. ayrıca iğneden sonra 36. saat ilişki dedi. denk getirdik ve bugün iğneden sonraki 7. günüm ama günler geçmiyor. sabırsızlanıyorum çok :KK43:

X