-
- Konu Sahibi Arslan5858
Allahım isterse herşey olur dua herşeyin başı18 ay oldu 1 yıl bekledim hiç gebe kalmadım canm ben. 3 ay da tahlil su bu sürdü anca başladık. Bakalım nasip gönül istiyorsa Mevla nasip etcek mi?
Belli olmaz o ya bazısına 1 doz bile yeterli oluyor süt içmeye çalış gece yatarken bu sürede ben iki gun havuç suyu da ictim aslan pençesi de kullanıyorum prolaktin için onların etkisi de olmuş olabilirBen günde bir doz aldım buyuduklerini çok düşünmüyorum.
Prolaktinin mi yüksek canm bnde aslan pençesi kullanayim. Kacinci günü kullandın canm.Belli olmaz o ya bazısına 1 doz bile yeterli oluyor süt içmeye çalış gece yatarken bu sürede ben iki gun havuç suyu da ictim aslan pençesi de kullanıyorum prolaktin için onların etkisi de olmuş olabilir
Evet prolaktin yuksek cikiyor bu defa 24 cikti ama ben önlem olsun diye iciyorum adetimin 1. Gününden belli içiyorumProlaktinin mi yüksek canm bnde aslan pençesi kullanayim. Kacinci günü kullandın canm.
Anladım canm. Açıkçası korkuyorum ilaç alırken bitki kürleri denemeyi. Klomen hormonları arttırıyor bitkiler hormonları düzenliyor. İkisi ters teperse diye tedirginim. Ama siz uygulamış siniz maşallah . İns güzelde sonuç alırsınız.Adeti
Evet prolaktin yuksek cikiyor bu defa 24 cikti ama ben önlem olsun diye iciyorum adetimin 1. Gününden belli içiyorum
Ben prolaktinden korktuğum için alıyorum kısmette varsa olur inşallahAnladım canm. Açıkçası korkuyorum ilaç alırken bitki kürleri denemeyi. Klomen hormonları arttırıyor bitkiler hormonları düzenliyor. İkisi ters teperse diye tedirginim. Ama siz uygulamış siniz maşallah . İns güzelde sonuç alırsınız.
Hadi bakalım herşey gönlünce olsun canmBen prolaktinden korktuğum için alıyorum kısmette varsa olur inşallahben folik asit de kullanıyorum doktor bana yumurta kontrolüne gittigimde progesteron da verdi onu da kullandim bitti
Amin canım hepimizinHadi bakalım herşey gönlünce olsun canm
Benden istemediniz belki duayı ama RABBİM yağan kar tanesi adedince dualarınızı kabul etsin. Hayırlı evlatlar nasip etsin. Gonlunuzdeki muradı en hayırlı haliyle nasip etsin. RABBIM sizi Zorda darda bırakmasın. Evladiniza sağ salim kavuştursun. RABBİM Bu gunahkar kulunun bu duasını kabul etsin. Dileyen isteyen çabalayan umud eden herkese nasip etsin. Bize de inseALLAH.R Ruyaaam123 kuzum sabah test vericem ve akşam da kabeye yolcuyum nasipse senden ricam bana dua et lütfen senin duaların beni rahatlatıyor çok endişeliyim yarın ki sonucumu zaten çok merak ediyorum arttı mı iki katı artmadıysa yine aynı şeyler çok çok endişeliyim ne olur dua et kardeşim sen de benim dualarımda olacaksın söz❤
Allahım amin amin aminBenden istemediniz belki duayı ama RABBİM yağan kar tanesi adedince dualarınızı kabul etsin. Hayırlı evlatlar nasip etsin. Gonlunuzdeki muradı en hayırlı haliyle nasip etsin. RABBIM sizi Zorda darda bırakmasın. Evladiniza sağ salim kavuştursun. RABBİM Bu gunahkar kulunun bu duasını kabul etsin. Dileyen isteyen çabalayan umud eden herkese nasip etsin. Bize de inseALLAH.
RABBIM sağ salim sizi kutlu Nebiye kavuştursun. ALLAH sizden razı olsun öyle bir an da denk geldiniz ki...Allahım amin amin amin
kardeşim Allahım senden bin kere razı olsun inşallah söz veriyorum ben de size kabede dua edicem Rabbim izin verdiği sürece❤
İnan sen de şuan içim duanızla rahatladı Allah biliyor ya amin ecmainRABBIM sağ salim sizi kutlu Nebiye kavuştursun. ALLAH sizden razı olsun öyle bir an da denk geldiniz ki...
Elhamdülillah ki RABBIM denk getirdi..İnan sen de şuan içim duanızla rahatladı Allah biliyor ya amin ecmain❤
Herzaman dualarımdasın kuzum içini ferah tut yarın arttığını söylücek doktor inanıyorum kardeşim benimR Ruyaaam123 kuzum sabah test vericem ve akşam da kabeye yolcuyum nasipse senden ricam bana dua et lütfen senin duaların beni rahatlatıyor çok endişeliyim yarın ki sonucumu zaten çok merak ediyorum arttı mı iki katı artmadıysa yine aynı şeyler çok çok endişeliyim ne olur dua et kardeşim sen de benim dualarımda olacaksın söz❤
Yarın habrrini büyük bir heycanla bekliyorum güzel haberleri yazıcaksın :)R Ruyaaam123 kuzum sabah test vericem ve akşam da kabeye yolcuyum nasipse senden ricam bana dua et lütfen senin duaların beni rahatlatıyor çok endişeliyim yarın ki sonucumu zaten çok merak ediyorum arttı mı iki katı artmadıysa yine aynı şeyler çok çok endişeliyim ne olur dua et kardeşim sen de benim dualarımda olacaksın söz❤
İlk kez kullandığımda Bende günde 1 doz aldım klomeni ve 3 yumurtam ve 22 mm olmuştu şimdi ikinci kullandım bitti 2 yumurtam 19mm di ama 22mmde çatlar demişti doktoe :) büyürler dert etme stres yapma sakın :)Ben günde bir doz aldım buyuduklerini çok düşünmüyorum.
Canım bizimde orda unutma 3.buçuk yıl önce bekar ken gitmiştim . selam söyle yine nasip olsun bu kez eşimle inşR Ruyaaam123 kuzum sabah test vericem ve akşam da kabeye yolcuyum nasipse senden ricam bana dua et lütfen senin duaların beni rahatlatıyor çok endişeliyim yarın ki sonucumu zaten çok merak ediyorum arttı mı iki katı artmadıysa yine aynı şeyler çok çok endişeliyim ne olur dua et kardeşim sen de benim dualarımda olacaksın söz
İns canm . Tşk ederim.İlk kez kullandığımda Bende günde 1 doz aldım klomeni ve 3 yumurtam ve 22 mm olmuştu şimdi ikinci kullandım bitti 2 yumurtam 19mm di ama 22mmde çatlar demişti doktoe :) büyürler dert etme stres yapma sakın :)