- 22 Kasım 2019
- 527
- 300
- 30
-
- Konu Sahibi Arslan5858
6 gun varAdetine kaç gün var?
Mekkedeyim şükürler olsun öyle güzel ki burası inşallah tez vakitte size de nasip olur canım sanada tavafta dua ettim rabbim hepimizin kucağını boş koymasınCanım nasılsın :)
Amin canım benim aminnnMekkedeyim şükürler olsun öyle güzel ki burası inşallah tez vakitte size de nasip olur canım sanada tavafta dua ettim rabbim hepimizin kucağını boş koymasın❤
Mrb canm bugün gittim doktora 10 mm felandi boyutları. Yarın yine gel dediler. Bakalım hayırlısı olsunKuzum merhaba var mı bi sonuç durum :)
Kötü değil kaç yumurtan var kuzum :)Mrb canm bugün gittim doktora 10 mm felandi boyutları. Yarın yine gel dediler. Bakalım hayırlısı olsun
Bnada dua et lütfenDoktor iyi güzel artmış dedi canım %60 artması yeterliymiş şükür akşam gidiyoruz umreye bakalım sonumuz hayr olsun orada perşembe günü kese için git muhakkak dedi onu da görürsem için çok rahat etsin dedi❤
Senin de güzel haberlerini duyarım inşallah kuzum benim kendine iyi bak Allahaemanet ol ben müsait oldukça girerim artık dualarında sen deunutma beni ❤
Merhaba canım bende pko var bu 2 klomenim şuan bekleme aşamasındayım 17 aydır deniyoruz ilk klomende 3 yumurtam olmuştu ama yanlış hesaplamalardan olmadımerhabalar
bende 28 yaşında 8 yıllık evliyim 3. bebeğimi istiyoruz ocak ayı günde 2 kez klomen kullandım ne yumurtam oluştu nede adet gördüm en sonu tarlusal basladım tarlusal bıtınce adetim 2. günü dr gidicem ilk gebeliğimde klomen tedavisi ile oldu hem kılom fazla hemde pkoyum malesef kendılımden gebe kalamıyorum inş 2. kullanışımda haberi alırım allah olmayan herkeze bu duyguyu yasatsın
Kuzum bugun perşembe kese için doktora gittin mi orda :)Mekkedeyim şükürler olsun öyle güzel ki burası inşallah tez vakitte size de nasip olur canım sanada tavafta dua ettim rabbim hepimizin kucağını boş koymasın❤
canım hayırlısı olsun ınsalah tutunur bebişin ben ilk 2 bebeğimi 2. ve 3. ayımda kullanışımda hamıle kaldım senın kacıncı ayın tedavıdeMerhaba canım bende pko var bu 2 klomenim şuan bekleme aşamasındayım 17 aydır deniyoruz ilk klomende 3 yumurtam olmuştu ama yanlış hesaplamalardan olmadışimdi günü gğnüne herşeyi uyguladık bakalım 22sinü bekliyorum
4 tane canm hepsi solda ama sağda hiç yoktu :) yarın yine gitcem bakalım.Kötü değil kaç yumurtan var kuzum :)
Şuan 2.klomenim yani bitti beklemedeyim 2 yumurtam oldu bakalım 22sinde belli olcak hamişmiyim değilmiyim inşallah hamişimdircanım hayırlısı olsun ınsalah tutunur bebişin ben ilk 2 bebeğimi 2. ve 3. ayımda kullanışımda hamıle kaldım senın kacıncı ayın tedavıde
Çok iyi benimde 2 taneydi sağdaydı 2side :)4 tane canm hepsi solda ama sağda hiç yoktu :) yarın yine gitcem bakalım.
Yaptır kuzum 13 gün derken yani adetine kaç gğn varMerhaba kızlar test yaptım 13 gun dün kan testimde 4 kusurdu beta prosteron 50 idi ıdrar da cok silik çıktı tekrar kan testi yaptirsammi
Progesteron un kaç canm senin biliyor musun.Çok iyi benimde 2 taneydi sağdaydı 2side :)
Catlatma iğnenin 13.günü adet 5 Gun varYaptır kuzum 13 gün derken yani adetine kaç gğn var
Gittim kuzum zar zor anlaştık ama Allahtan tevafuk oldu bizim otele yakın yerde yürüyerek bulduk hastane telefonla tercümeyle anlaştık işte çat patKuzum bugun perşembe kese için doktora gittin mi orda :)
Bu klomende yapılmadı kuzumProgesteron un kaç canm senin biliyor musun.
Belirtilerin var mı kuzumCatlatma iğnenin 13.günü adet 5 Gun var