Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

merhabalar
bende 28 yaşında 8 yıllık evliyim 3. bebeğimi istiyoruz ocak ayı günde 2 kez klomen kullandım ne yumurtam oluştu nede adet gördüm en sonu tarlusal basladım tarlusal bıtınce adetim 2. günü dr gidicem ilk gebeliğimde klomen tedavisi ile oldu hem kılom fazla hemde pkoyum malesef kendılımden gebe kalamıyorum inş 2. kullanışımda haberi alırım allah olmayan herkeze bu duyguyu yasatsın

Bnada dua et lütfen

Merhaba canım bende pko var bu 2 klomenim şuan bekleme aşamasındayım 17 aydır deniyoruz ilk klomende 3 yumurtam olmuştu ama yanlış hesaplamalardan olmadı şimdi günü gğnüne herşeyi uyguladık bakalım 22sinü bekliyorum

canım hayırlısı olsun ınsalah tutunur bebişin ben ilk 2 bebeğimi 2. ve 3. ayımda kullanışımda hamıle kaldım senın kacıncı ayın tedavıde

Merhaba kızlar test yaptım 13 gun dün kan testimde 4 kusurdu beta prosteron 50 idi ıdrar da cok silik çıktı tekrar kan testi yaptirsammi

Eklentiler

• 20200213_194859.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 25
canım hayırlısı olsun ınsalah tutunur bebişin ben ilk 2 bebeğimi 2. ve 3. ayımda kullanışımda hamıle kaldım senın kacıncı ayın tedavıde
Şuan 2.klomenim yani bitti beklemedeyim 2 yumurtam oldu bakalım 22sinde belli olcak hamişmiyim değilmiyim inşallah hamişimdir şuan pek belirtimde yok sadece karnım ani hareket yapınca ağrı saplanıyor

Kuzum bugun perşembe kese için doktora gittin mi orda :)
Gittim kuzum zar zor anlaştık ama Allahtan tevafuk oldu bizim otele yakın yerde yürüyerek bulduk hastane telefonla tercümeyle anlaştık işte çat pat
Ama kese gözükmedi daha küçük olabilir gibi bir şey söyledi pazartesi günkü betam 1170 deyince bilmiyorum ki içim sıkılmadı değil ama nasip Allahtan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…