Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Herzaman dualarımdasın kuzum içini ferah tut yarın arttığını söylücek doktor inanıyorum kardeşim benim 🥰🙏 iyi şeyler düşün n kucağına alcağın günleri herşeyin güzel olacağını allaha şükrederek canım benim 🙏 senin dualarında bana yazdıklarında beni çok rahatlatıyor :) doktor kabeye gitmeye izin verdimi?
Ah kardeşim inşallah🤲
Evet eski doktoruma zaten devam ediyorum tevafuk olmuş denk gelmiş çok dikkat et dedi Allah emanetine sahip çıkar inşallah dedi bakalım bir saate sonucumu yazarım canım

Çokkk iyi tabikide kuzum benimm doktor ne dedi :)
Doktor iyi güzel artmış dedi canım %60 artması yeterliymiş şükür akşam gidiyoruz umreye bakalım sonumuz hayr olsun orada perşembe günü kese için git muhakkak dedi onu da görürsem için çok rahat etsin dedi🤲❤️
Senin de güzel haberlerini duyarım inşallah kuzum benim kendine iyi bak Allahaemanet ol ben müsait oldukça girerim artık dualarında sen deunutma beni ❤️

Doktor iyi güzel artmış dedi canım %60 artması yeterliymiş şükür akşam gidiyoruz umreye bakalım sonumuz hayr olsun orada perşembe günü kese için git muhakkak dedi onu da görürsem için çok rahat etsin dedi🤲
Senin de güzel haberlerini duyarım inşallah kuzum benim kendine iyi bak Allahaemanet ol ben müsait oldukça girerim artık dualarında sen deunutma beni ❤
Çok güzel haber allahın izniylede keseyide görcen kuzum sonra kalp atışı 😍🥰 çok mutlu oldum hep dualarımdasın kuzum benim 🙏 çok teşekkür ederim dualarında olduğumu hissediyorum iyiki varsın inşallah bende haber edicem 23de 🙏🥰

Doktor iyi güzel artmış dedi canım %60 artması yeterliymiş şükür akşam gidiyoruz umreye bakalım sonumuz hayr olsun orada perşembe günü kese için git muhakkak dedi onu da görürsem için çok rahat etsin dedi🤲
Senin de güzel haberlerini duyarım inşallah kuzum benim kendine iyi bak Allahaemanet ol ben müsait oldukça girerim artık dualarında sen deunutma beni ❤
Hayırlı yolculuklar kuzum benim allah bigün bana ve eşimede nasip eder inşallah allaha emanet olun 🥰🙏

X