Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Amin canım benim darısı size nasip olsun inşallah hepimiz kavuşalım bebeklerimize
Amin canım amin. Ben adet olamiyorum klomen biteli 40 gün oldu nerdeyse 12 gün önce lekelenme yaşadım 1 gün bitti sinirim bozuluyor addt olamıyorum diye

Kuzum bişi sorcam şuan çok fena başım ağrıyor midem bulanıyor sendede olmuşmuydu? Ağrı kesici içsem birşey olur mu çok fenayım

Sağol kuzum adet biteli 10 gün oldu hatta 11 gün felaket ağrıyor migren gibi bide midem bulanıyor afedersin çıkartamıyorum senin ne zaman olmuştu
Canım bulantım olmamıştı da baş ağrım oluyor genelde benim de ağrısı şiddetliyse o zaman bulantı artıyor dikkat et kendine parol al dinlen canım

Belirti olarak göğüslerde hassasiyet kasiklarim ve belim ağrıyor akıntı da var. Doktor progesteron da verdi kontrole gittiğimde

Bende Perşembe gitcem ins yumurtam oluşmuştur. Umarım gönül rahatligiyla gecirecegin bir gebelik yaşarsın. Güzel haberlerini bekliyorum canım
Hadi canım inşallah iyi sağlıklı yumurtaların vardır inşallah klomeni kaçıncı kullanımın acaba

Hadi canım inşallah iyi sağlıklı yumurtaların vardır inşallah klomeni kaçıncı kullanımın acaba
İlk defa bu ay başladım bir toz alıyorum günlük. 5 tane aldım bugün söndü. Perşembe kontrole gel dedi doktor bakalım ne diyecek. Rabbim herşeyin hayırlı olanı versin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…