- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
-
- Konu Sahibi Arslan5858
Amin canım amin. Ben adet olamiyorum klomen biteli 40 gün oldu nerdeyse 12 gün önce lekelenme yaşadım 1 gün bitti sinirim bozuluyor addt olamıyorum diyeAmin canım benim darısı size nasip olsun inşallah hepimiz kavuşalım bebeklerimize❤
Bi kaç saat sonrası olur ben 22 -24 saat sonrası ilişki yasadımMerhaba ben de dün 11.00 de oldum iğnemi bugün akşam 11 de ilişki olacak inşallah
Sizin saatiniz biraz sakıncalı olmuş yarın gece 2.30 gibi ilişki olmalı gece yarısı ya o açıdan dedim
Kuzum bişi sorcam şuan çok fena başım ağrıyor midem bulanıyor sendede olmuşmuydu? Ağrı kesici içsem birşey olur mu çok fenayımHadi bakalım bundan sonrası çokça dua kuzum
Bak sana ne dicem bir dua var ben bunu çok fazla ettim sen de boş geçirme
Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrül varisin
Hz. Zekeriyanın duası
Bide El Varis Celle Celaluhu ismini her gün 100 tane oku
Kuzum içmesen daha iyi de içeceksen de sadece parol al baş ağrısı ben de de olmuştu o dönemlerKuzum bişi sorcam şuan çok fena başım ağrıyor midem bulanıyor sendede olmuşmuydu? Ağrı kesici içsem birşey olur mu çok fenayım
Sağol kuzum adet biteli 10 gün oldu hatta 11 gün felaket ağrıyor migren gibi bide midem bulanıyor afedersin çıkartamıyorum senin ne zaman olmuştuKuzum içmesen daha iyi de içeceksen de sadece parol al baş ağrısı ben de de olmuştu o dönemler
Canım bulantım olmamıştı da baş ağrım oluyor genelde benim de ağrısı şiddetliyse o zaman bulantı artıyor dikkat et kendine parol al dinlen canımSağol kuzum adet biteli 10 gün oldu hatta 11 gün felaket ağrıyor migren gibi bide midem bulanıyor afedersin çıkartamıyorum senin ne zaman olmuştu
Sence normal mi kuzum çarşamba günü çatladı yumurtam 4gün oldu erken değil mi? İçtim kuzum parol şimdi :)Canım bulantım olmamıştı da baş ağrım oluyor genelde benim de ağrısı şiddetliyse o zaman bulantı artıyor dikkat et kendine parol al dinlen canım
Erken kuzum çok çok erken sen ilişkilere devam et hayırlısı ondan sonrası da ve bol duaSence normal mi kuzum çarşamba günü çatladı yumurtam 4gün oldu erken değil mi? İçtim kuzum parol şimdi :)
Sürekli dua ediyorum kuzum çok teşekkür ederim dün akşam parol demeseydin baş ağrısından ölcektim içtim yarım saat içinde geçti :) zaten bat 22 şubat baya var dahaErken kuzum çok çok erken sen ilişkilere devam et hayırlısı ondan sonrası da ve bol dua❤
Yumurta takibin nasıldı kuzum? Belirtilerin var mı :)Ben de klomen kullanmaya basladim 5. Günü yani 23 ocakta 5 gün günde 2 tane kullandim bat 19 şubat beklemedeyim
Yumurta takibin nasıldı kuzum? Belirtilerin var mı :)
Maşallah ins hamiş kalırsın bu ay canımAdetin 10. Günü doktora gittim 16 17 18 19 mm boyutlarında 4 yumurtam vardi 3 gün üst üste ilişki sonra da bir gün aralıklarla 1 hafta daha önerdi doktor çatlama ignesi vermedi
İnşallahMaşallah ins hamiş kalırsın bu ay canım
Bende Perşembe gitcem ins yumurtam oluşmuştur. Umarım gönül rahatligiyla gecirecegin bir gebelik yaşarsın. Güzel haberlerini bekliyorum canımİnşallahkorku var biraz ya bundan önce kimyasal gebeliğim olmuştu
Hadi canım inşallah iyi sağlıklı yumurtaların vardır inşallahBende Perşembe gitcem ins yumurtam oluşmuştur. Umarım gönül rahatligiyla gecirecegin bir gebelik yaşarsın. Güzel haberlerini bekliyorum canım
İlk defa bu ay başladım bir toz alıyorum günlük. 5 tane aldım bugün söndü. Perşembe kontrole gel dedi doktor bakalım ne diyecek. Rabbim herşeyin hayırlı olanı versin cümlemizeHadi canım inşallah iyi sağlıklı yumurtaların vardır inşallahklomeni kaçıncı kullanımın acaba
Amin inşallah yaİlk defa bu ay başladım bir toz alıyorum günlük. 5 tane aldım bugün söndü. Perşembe kontrole gel dedi doktor bakalım ne diyecek. Rabbim herşeyin hayırlı olanı versin cümlemize
18 ay oldu 1 yıl bekledim hiç gebe kalmadım canm ben. 3 ay da tahlil su bu sürdü anca başladık. Bakalım nasip gönül istiyorsa Mevla nasip etcek mi?Amin inşallah yane kadarlık evlisiniz