- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
-
- Konu Sahibi Arslan5858
Umudun tükenirse olmaz her zaman bir umut vardır pozitif düşün düşünki allah kucağını boş bırakmasın kuzum :)Geçen ay da yaptım çıkmadı olmadı gerçi klomen felan kullanmadım da ondan pek umudum yok
Sürekli derken pazartesi 12 salı 10 Çarşamba 10 da ilişki günü verdi saatelriniDoktorun sana iğne olmadan önce söylemedimi iğneden 36 saat sonra ilk ilişki ve sürekli diye
Hep zaten pozitif hamileyim diye yapıyorum kaç test yaptım kaç aydır test test ama hep tek çizgiUmudun tükenirse olmaz her zaman bir umut vardır pozitif düşün düşünki allah kucağını boş bırakmasın kuzum :)
Amin amin insalllah Allah herkese nasip etsin inşallahUmudun tükenirse olmaz her zaman bir umut vardır pozitif düşün düşünki allah kucağını boş bırakmasın kuzum :)
Hergün yani sürekliden kastım o :) gün aşırıda 2günde 1:)Sürekli derken pazartesi 12 salı 10 Çarşamba 10 da ilişki günü verdi saatelrini
Kaç aydır deniyorsun kuzumHep zaten pozitif hamileyim diye yapıyorum kaç test yaptım kaç aydır test test ama hep tek çizgi
5 aydir bir düşük oldu 8 aydır evliyimKaç aydır deniyorsun kuzum
Anladım kuzum bende 17 aydır deniyorum5 aydir bir düşük oldu 8 aydır evliyim
Senin de bu ay son ayın olacak biliyorummmAnladım kuzum bende 17 aydır deniyorum
Canım sen çatlatma iğnesi yine vurunmayacak mısınAnladım kuzum bende 17 aydır deniyorum
Başka bi doktora gittim verdi adet bitince kullan dedi sonra gel dedi cumagünü haftaya5 aylık evlilere vermiyorlar çünkü gebelik için süre var bana doktor 1 yıl olmazsa bakarız tedavilik birşey varsa dedi doktorum
İnşallah kuzum benimSenin de bu ay son ayın olacak biliyorummm
Doktor istemedi önceki ay çatladığımı gördü salı gittiğimdede yarın çatlar yumurtaların demişti dediği gibi oldu sancılarım oldu çatlamadan önced3 sonrada ilişki yaşadık boş bırakmadık hiçbir günü :)Canım sen çatlatma iğnesi yine vurunmayacak mısın
Klomeni mi? Klomeni adetliyken başlıyoruz ya 5.günü diyor doktor yada 3. GünüBana verdi de adet olduğum için kullanmadım daha 50 mg pazar günü başla haftaya cuma gel dedi napck bilmiyorum ve parlodel kullnyrm sabah akşam yarim yarim
Hadi bakalım bundan sonrası çokça dua kuzumDoktor istemedi önceki ay çatladığımı gördü salı gittiğimdede yarın çatlar yumurtaların demişti dediği gibi oldu sancılarım oldu çatlamadan önced3 sonrada ilişki yaşadık boş bırakmadık hiçbir günü :)
Tamam kuzum benim çok teşekkür ederim okucam hergünHadi bakalım bundan sonrası çokça dua kuzum
Bak sana ne dicem bir dua var ben bunu çok fazla ettim sen de boş geçirme
Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrül varisin
Hz. Zekeriyanın duası
Bide El Varis Celle Celaluhu ismini her gün 100 tane oku
Benim adet bugün aradım 5 gün olucak dedi reglim 3 gün sürüyo dedim 5 gün nalaka anlamadım sonra cuma günü idrare çıkma hiç sıvı tüket bol bol öyle gel dedi parlodele hamile kalanlana kadar devamKlomeni mi? Klomeni adetliyken başlıyoruz ya 5.günü diyor doktor yada 3. Günü
Canım Allah bağışlasın . Kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Klomen kullanıp adet olmayan var mı acabaHadi bakalım bundan sonrası çokça dua kuzum
Bak sana ne dicem bir dua var ben bunu çok fazla ettim sen de boş geçirme
Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrül varisin
Hz. Zekeriyanın duası
Bide El Varis Celle Celaluhu ismini her gün 100 tane oku
Amin canım benim darısı size nasip olsun inşallah hepimiz kavuşalım bebeklerimizeCanım Allah bağışlasın . Kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Klomen kullanıp adet olmayan var mı acaba