- 25 Aralık 2019
- 862
- 946
-
- Konu Sahibi Arslan5858
Ah kardeşim inşallahHerzaman dualarımdasın kuzum içini ferah tut yarın arttığını söylücek doktor inanıyorum kardeşim benimiyi şeyler düşün n kucağına alcağın günleri herşeyin güzel olacağını allaha şükrederek canım benim senin dualarında bana yazdıklarında beni çok rahatlatıyor :) doktor kabeye gitmeye izin verdimi?
Bekliyorum kuzum heycanla dua ederekAh kardeşim inşallah❤
Evet eski doktoruma zaten devam ediyorum tevafuk olmuş denk gelmiş çok dikkat et dedi Allah emanetine sahip çıkar inşallah dedi bakalım bir saate sonucumu yazarım canım
Doktora ne zamn gitceksin yumurta takibi içinİns canm . Tşk ederim.
Çok iyi allahın izniyle güzel haberi alcaksın canım :)Adetin 10. Günü doktora gittim 16 17 18 19 mm boyutlarında 4 yumurtam vardi 3 gün üst üste ilişki sonra da bir gün aralıklarla 1 hafta daha önerdi doktor çatlama ignesi vermedi
Umarım inşallahÇok iyi allahın izniyle güzel haberi alcaksın canım :)
Perşembe günü ins canm.Doktora ne zamn gitceksin yumurta takibi için
1170 normal mi canım cuma 651diBekliyorum kuzum heycanla dua ederek
Çokkk iyi tabikide kuzum benimm doktor ne dedi :)1170 normal mi canım cuma 651di
Doktor iyi güzel artmış dedi canım %60 artması yeterliymiş şükür akşam gidiyoruz umreye bakalım sonumuz hayr olsun orada perşembe günü kese için git muhakkak dedi onu da görürsem için çok rahat etsin dediÇokkk iyi tabikide kuzum benimm doktor ne dedi :)
Çok güzel haber allahın izniylede keseyide görcen kuzum sonra kalp atışıDoktor iyi güzel artmış dedi canım %60 artması yeterliymiş şükür akşam gidiyoruz umreye bakalım sonumuz hayr olsun orada perşembe günü kese için git muhakkak dedi onu da görürsem için çok rahat etsin dedi❤
Senin de güzel haberlerini duyarım inşallah kuzum benim kendine iyi bak Allahaemanet ol ben müsait oldukça girerim artık dualarında sen deunutma beni ❤
Hayırlı yolculuklar kuzum benim allah bigün bana ve eşimede nasip eder inşallah allaha emanet olunDoktor iyi güzel artmış dedi canım %60 artması yeterliymiş şükür akşam gidiyoruz umreye bakalım sonumuz hayr olsun orada perşembe günü kese için git muhakkak dedi onu da görürsem için çok rahat etsin dedi❤
Senin de güzel haberlerini duyarım inşallah kuzum benim kendine iyi bak Allahaemanet ol ben müsait oldukça girerim artık dualarında sen deunutma beni ❤
İnşallah canım benim tez vakitte nasip etsinHayırlı yolculuklar kuzum benim allah bigün bana ve eşimede nasip eder inşallah allaha emanet olun
Kuzum merhaba var mı bi sonuç durum :)Ben günde bir doz aldım buyuduklerini çok düşünmüyorum.
Canım nasılsın :)İnşallah canım benim tez vakitte nasip etsin❤
Mrb canm yarın gitcem doktora bakalım ne diyecek.Kuzum merhaba var mı bi sonuç durum :)
Haberini bekliyorum canım :)Mrb canm yarın gitcem doktora bakalım ne diyecek.
Adetine kaç gün var?Benim 12 gun test yaptım 4.30 cıktı cok az yuselirmi acaba ya prosteron 50 cıktı morelim yerlerde erken mi yaptim sizce
Tamm canm hayırlısı bakalimHaberini bekliyorum canım :)