Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Ah kardeşim inşallah
Evet eski doktoruma zaten devam ediyorum tevafuk olmuş denk gelmiş çok dikkat et dedi Allah emanetine sahip çıkar inşallah dedi bakalım bir saate sonucumu yazarım canım

Çokkk iyi tabikide kuzum benimm doktor ne dedi :)
Doktor iyi güzel artmış dedi canım %60 artması yeterliymiş şükür akşam gidiyoruz umreye bakalım sonumuz hayr olsun orada perşembe günü kese için git muhakkak dedi onu da görürsem için çok rahat etsin dedi
Senin de güzel haberlerini duyarım inşallah kuzum benim kendine iyi bak Allahaemanet ol ben müsait oldukça girerim artık dualarında sen deunutma beni

Çok güzel haber allahın izniylede keseyide görcen kuzum sonra kalp atışı çok mutlu oldum hep dualarımdasın kuzum benim çok teşekkür ederim dualarında olduğumu hissediyorum iyiki varsın inşallah bende haber edicem 23de

Hayırlı yolculuklar kuzum benim allah bigün bana ve eşimede nasip eder inşallah allaha emanet olun

Benim 12 gun test yaptım 4.30 cıktı cok az yuselirmi acaba ya prosteron 50 cıktı morelim yerlerde erken mi yaptim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…