- Konu Sahibi highschool17
kıızlar ne bu şiddet bu celal ya
tamam hepiniz seksisiniz ben burdan icazet veriyorum sakin olun lütfen
şaka bi yana, bencede seksilik boyla pek alakalı değil.. sonradan uğraşla olunabilen bişeyde değil bence..
bazıları doğuştan o sexapaliteye sahip gibi..
bence de...sana katılıyorum
ve hadise örneğini vermişler.evet doğrudur ama boyu 1.67 kısa bi kadın da değil ya neyse
ama tv de gördüğümüzle normal hayatta gördüğümüz farklı tabiki evet de olabilir de bunun da boyla alakasını çözemedim ben
benim de babam havaalanında tuğba özayı görmüş mesela.. gayette uzun bir kadın bacakları çok hoş felan
ama çok kötü göründüğünü söyledi bize..bi yakınımız da mankenlerden birini görmüş mesela heyecanla nasıldı diye sordum
gerçekten hiç tv dekiyle alakası yok çok berbat görünüyordu dedi
e öyle..uzun da olsa kısa da olsa bi ton makyaj,üstüne göre şıkır şıkır kıyafetler
çekim,ışık... sanki herkes o göründüğü kadar hoş ve güzel
ama arkadaşım sibel canın konserine gitmişti mesela.. biçok kişi sevmeyebilir ama ben severim,örnek veriyorum
nasıldı diye sorduğumda(o zamanlar kilosu normaldi) inan ufak bi kadın ama bi güzel bi alımlı demekten kendini alamamıştı,eminim ben görsem ben de aynısını derdm
ama eminim ki günlük haliyle mesela tülin şahini de görsem gene beğenirdim eminim bundan
ya da özgü namalı,,boyu kısadır fiziği çok da düzgün değildir,buna rağmen öyle güzel bi surat ses tonu,o şirin yüzü öyle çekici ki..
tabi ki herkes aynı düşünmek zorunda değil ama örnek veriyorum
mesela gülşen bubikoğlu. 1.60 lardadır ve ben ona hayranım çok ama çok harika
aynı zamanda 1.70 lik brigitte bardot a da hayranım..
ve bunların hepsinde zamanın koşullarına göre kıyafetler,şekilli saçlar,süsler şunlar bunlar hepsi var.. ama günlük yaşamların da da çook güzel olduklarına eminim ki öyle
ama hadise zaten ekranda da çok güzel değil ama o kıvrak danslarıyla,şusuyla busuyla demek ki dikkat çekiyor ki insanlar onu öyle adlandırıyorlar.
normal halleri yayınlandı tv de üstelik makyajsız,bikini giymiş biraz kilolu bi şekilde ama onu çekici bulan gene buluyor gene buluyor
üstelik zaten 1,67 ..ben buluyo muyum bulmuyorum o ayrı ama bulana saygım var
fakat her şey o ekrandakiyle aynı değil,emin olun ekrandakiyle günlük yaşamda aynı olan da çok azdır
kimisi ekrandakinden daha kötüdür,kimiyse daha bile güzeldir
şimdi bi seda sayan 1,67 diye bu onu hoş ve çekici görmeme sebep olamıyo mesela..:100::100:
ama marlyn gibi bi dünya starı ve aradan yıllar geçmesine rağmen güzelliği fiziği dillere destan bi starın da boş yere konumda olduğunu hiç düşünmüyorum..ve boyu 1.50 lerde
aynı şekilde adı hala anılan,çok beğenilen brigitte bardot 1.70
ikisi de harika kadınlar.. ve ikisinin de normalde de normalin çok çok üstünde güzellikleri ve çekicilikleri olduğuna eminim...
Son düzenleme: