- 8 Eylül 2011
- 3.602
- 30
- Konu Sahibi highschool17
sen ne curretle hakaret edersin insanlarin beyinlerine kisiliklerine!!!! sen nasil bir zavallisinki burda saygi sinirlari icerisinde herkes kendi gorusunu belirtirken hakaret etmeye basliyorsun!! Sen ki medenice tartismaktan bile aciz insan soyle bakayim senin mi BEYNIN(!) kisiligin gelismis? Daha kendinle zit goruste olanlarla mantik ve saygi cercevesinde tartisabilecek lugat yok sende mahalle karisi gibi saydirmayi marifet mi sandin :) Sen ve senin gibi birkacinin kompleks kokusu taaa buralara geliyor.ozguvensizligin ve mutsuzlugunla bogul sekerim muck
Hanımefendi ben yorumumu yaparken sizden alıntı yapmamıştımki neden üzerinize alıp , yazımı alıntı yapıp bana karşı bu kadar ağır bir şekilde yorum yaptınız anlamış değilim.
Ben ilk yorumumda kesinlikle kimseye hakeret etmemiştim.
Ben o yorumu kısa boylu olmanın, insanın elinde olmadığını unutup , uzun boylu oldukları için kısa boylu insanları küçümseme hakkını ,kendinde gören arkadaşlara yapmıştım.
Bence insan herşeyiyle bir bütündür ,örnek gül çiçeğini düşünün , çiçeğin parçalarına bakınca dikeni çok kötüdür can yakar ama bütünü çok güzeldir ya , işte onun gibi insanı insan yapan aklı karakteri , saçı ,gözü , eli, ayağı, boyu ...hepsinin toplamıdır. Önemli olan , marifet olan hayattaki herşeyde olduğu gibi, bu konuda da bakış açısını , geniş açıdan bütününe bakarak yapabilmektir.
Bu topiğin konusuyla ilgili fikrimi bile söyleme fırsatı bulamamıştım şimdi yapmak istiyorum , güzellik göreceliğidir , güzelliğin kesin çizgilerden oluşan bir kıstası yoktur aslında normallik ölçüsü gibi( yani çogunluğun görüşüne göre demek) bir kıstası olabilir , oda içerisinde bulunulan toplumun ilgi ve zevkine göre değişir. Bir haberde izlemiştim mesala Türkiyede erkeklerin çogunluğu beyaz tenli ,orta kilolu ,165 - 170 arası kadınları güzel buluyorlarmış.Uzun boy bir avantajdır ama her uzun boylu çok çekicidir diyemeyiz tıpkı her kısa boylu çekici değildir diyemeyeceğimiz gibi.
Şu hayatta sağlıktan daha önemli hiçbişe olmadığını çok iyi bilenlerdenin çünkü 1 buçuk yıl önce damarı patlayıp ölümden dönmüş bir insanım . Ayrıca benim boyum 166 orta boyluyum ve çok mutluyum çünkü elim ayağım tutuyor Allahıma şükrolsun sağlıklı bir insanın inanın boyum 150 de olsaydı da yine çok mutlu bir insan olurdum.