Afiyet olsun şekerim
yazmış olduğun yorumda özellikle kırmızıyla belirttiğim yer hakkında yorum yapmak istiyorum .. boyum 1.70 ve nişanlım benden kısa hiç bir problemimiz yok bu sebeple ayrılma düşüncemizde olmadı hiç, ayrıca kendine güveni gerçekten sonsuz ve ona biri '' sen gizemden kısasın'' dediğinde ''manken gibi hatunla çıkmak her baba yiğidin harcı değildir demekki bendede var bişiler ki manken gibi hatunum var'' diyor.. Ayrıca bir örnek daha vereyim abimin boyu 1.82 ve hiç bir zaman 1.55-1.60 boyundaki hatunlara yanaşmadı hayatı boyunca hemde hiç bir şekilde.. çok sevgilisi oldu bir çoğu kısaydı ama sadece takılmak için takıldı gezdi tozdu, hep neden ayrıldın diye sorulduğundada tek cevabı '' boyu çok kısaydı '' oluyordu... Demekki neymiş hiç bir şekilde genelleme yaparak konuşmamız gerekiyormuş..
VE İSTEDİĞİNİZ KADAR ARAŞTIRIN ERKEKLERİN ÇOK BÜYÜK YÜZDELİK KISMI UZUN BOYLU BAYAN TERCİH EDİYOR... SİZE İKİ TANE ÖRNEK VERDİM BİRİSİ NİŞANLIM BİRİSİ ABİM ,ABİMİN BOYU UZUN NİŞANLIM KISA BOYLU AMA İKİSİNİNDE VERDİĞİ CEVAP AYNI ,İKİSİNİNDE İSTEKLERİ AYNI DOĞRULTUDA, İKİSİDE UZUN BOYLU BAYAN TERCİH EDİYOR... BİR ÖRNEK DAHA GEREKİRSE KUZENİMİNDE BOYU UZUN VE EVLİ.. KARISININ BOYU 1.56 KUZENİM ABİMLE AYNI BOYDA VE KARISINA KENDİSİ GİDİP PLATFORM AYAKKABI ALIYOR KIZ BABETLE VEYA SPOR AYAKKABIYLA DIŞARI HİÇ ÇIKMIYOR AYAKKABI DOLABINDA 1 TANE BABET YADA SPOR AYAKKABI YOK ÇİZMELERİ, AYAKKABILARI HEP TOPUKLU.. NEDEN?? ÇÜNKÜ KUZENİM İSTEMİYOR DÜZ TABAN GİYMESİNİ ÇÜNKÜ KOMPLEKS YAPIYOR KIZ YANINDA KISA DURUYOR DİYE.. ŞİMDİ DİCEKSİNİZ Kİ EE O ZAMAN NEDEN EVLENMİŞ SEVMİŞ HOŞUNA GİTMİŞ EVLENMİŞ BOY PROBLEMİNİ DE TOPUKLU AYAKKABIYLA ÇÖZÜYOR... YANİ OLAY BU EN AZINDAN BENİM ÇEVREMDEKİ ERKEKLER BÖYLE, AMA BİR ERKEĞİN ÖZELLİKLE KISA BOYLU HATUN İSTİYORUM DİYE TUTTURACAĞINI HİÇ ZANNETMİYORUM.... KONU SEKSİLİKTEN NERELERE KADAR GELDİ BAKALIM DAHA NERELERE GİDİCEK..