kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

açıkçası ben uzun boyluları daha çok beğeniyorum, sanırım kendim 1.65'te kaldığım için :/ ama boyla alakalı olduğunu düşünmüyorum, kilo ve boy orantılıysa 1.55lik bir kadın da seksi olabilir.

seksilik tamamen hissetmeyle alakalıdır,nasıl hissedersen çevrene de onu yansıtırsın
boyum uzun değil ama biliyorum ki ben seksi bir kadınım,öyle de hissediyorum zaten:nazar:

boya göre değil fiziğe göre şekillenir o sanırım.
ama kısa boylular çekici olamaz diye birşey yok bakınız beren saat.
taş gibi

bende 1,60 ım topuklu felan 1,70 oluyo ki gayet memnunun fiziğim orantılı bizim iş yerınde bi kadın var 1,50 nerdeyse ama hatun tas gibi boyla alakalı değil ama bölgesel oldugu kesin:KK66:

1.70 altı hatunlar genelde daha seksi bulunur
neden ??

fazla kasarlar..
boyum kısa olabilir ama en seksi ben olmalıyım der, sevimliliğini, narinliğini keskin bakışları havalı saçlarıyla destekli alev topuna dönüşür :)))
farklı kimyasallar salgılar, hem cinsi bile bakmaktan kendini alamaz :)))

1.70 üstü kadınlar da nasıl olsa boyum var der 1.70 altına göre daha az kasarlar ama sonuçta onlar da kasar, bu kasma olayı önemli :)) kadın = kasma

1.70 üstü çok keskin bakmaya çalışmaz, saçlarını ordan buraya savurma derdi olmaz, kalçayı yumuşak yumuşak kıvırarak yürümesine gerek yoktur, az biraz daha dikkat çekmek istiyorsa bi 10 santimlik topuklu ayakkabı giyer, tamam..

1.70 altı hatunlar genelde daha seksi bulunur
neden ??

fazla kasarlar..
boyum kısa olabilir ama en seksi ben olmalıyım der, sevimliliğini, narinliğini keskin bakışları havalı saçlarıyla destekli alev topuna dönüşür :)))
farklı kimyasallar salgılar, hem cinsi bile bakmaktan kendini alamaz :)))

1.70 üstü kadınlar da nasıl olsa boyum var der 1.70 altına göre daha az kasarlar ama sonuçta onlar da kasar, bu kasma olayı önemli :)) kadın = kasma

1.70 üstü çok keskin bakmaya çalışmaz, saçlarını ordan buraya savurma derdi olmaz, kalçayı yumuşak yumuşak kıvırarak yürümesine gerek yoktur, az biraz daha dikkat çekmek istiyorsa bi 10 santimlik topuklu ayakkabı giyer, tamam..

ben kimsenin boyunu düşündüğü sanmıyorum çekici olmayı uzun kadında ister kısa kadında ben 1.71 im ama hiç bir zaman boy aklıma gelmiyor sadece bana yakışıp yakışmadığı önemlidir.

bence kısaboyluluk seksiliği olumsuz olarak etkilemez...özellikle ünlülerde bunun çok örneklerini görebilirsiniz...kylie minogue un boyu 1.60 ın altında ancak seksiliği neredeyse tartışılamaz boyutta...

ben 1.54 boyundayım ve kendimi topuklularla dar kıyafetlerle takıp takıştırmakla fazla kasan tiplerden değilim...spor ayakkabı ve eşofman altıyla spor bir ceketle dışarı çıkarım genelde...ve buna rağmen en az 3-4 kişi tekrar tekrar dönüp dönüp bakarlar....bu iş bence insanın yaydığı elektrikle alakalı....sonradan yapılan yapay süsler ve işve cilveler kısasüreli olarak işe yarayabilir anca....

Son düzenleme:
kısa boylu bayan herzaman sempatiktir şirindir(1.50-1.60).. Çok uzun boylu bayandada(1.80 civarı) sadece boy var diye düşünüyorum çok uzun boylu bayanların %90 ı kambur oluyor ve incecik oluyor hiç hoş bir görüntü olmuyor... Yani bence ne kısa boylu nede uzun boylu orta boylu bayanlar(1.67-1.73 civarı) daha geçerli ,göze hitap ediyor diye düşünüyorum seksilik konusunda..

180 civarıyım.Kambur durmam :) Seksi ve güzel olduğumu düşünürüm..İki kere ikizlere hamile kaldım..Karnımda tek çatlak olmadı.Hamilelik öncesi kilomdan bile daha zayıfım..Yaşımdan hayli küçük görünüyorum..Kısacası taş gibiyim ;-)

Seksiliğin boyla bir alakası olduğunu hiç düşünmüyorum ayrıca..Tamamen o kadının kendine güveni ve ruh hali ile alakalı bir durum..

Son düzenleyen: Moderatör:
bence kisa boylu kadinlarda gayet tabii seksi olabilir ancak efsane guzel olamazlar..boyda guzelligi tamamlayan buyuk bir unsur ozellikle kiyafetlerin ustunde durusunu bile cok fazla etkiliyor ve boy eger duzgun bir vucutta mevcutsa insana ciddi bir hava katiyor ve dikkat cekici oluyor.kisa boylu kadinlar hicbirzaman cok dikkat cekici olamazlar bence.. :KK49:

scarlett johansson 1.63 mesela ben de hiç beğenmem ama herkesin beğendiği biri yani insanların aklını alıyor onu geçtim megan fox var ki o güzellikte bütün uzun kadınların çok önünde çoğu kişiye göre.

bence kisa boylu kadinlarda gayet tabii seksi olabilir ancak efsane guzel olamazlar..boyda guzelligi tamamlayan buyuk bir unsur ozellikle kiyafetlerin ustunde durusunu bile cok fazla etkiliyor ve boy eger duzgun bir vucutta mevcutsa insana ciddi bir hava katiyor ve dikkat cekici oluyor.kisa boylu kadinlar hicbirzaman cok dikkat cekici olamazlar bence.. :KK49:

kesinlikle en doğru şekilde yorumlamışsın.. katılıyorum..

Elbette ki uzun boylu olmak farklı bir hava katar kadına ama ben kısa boylu kadınların uzun boylulardan daha dikkat çekici oldukları zamanlara da pek çok kez tanık oldum. Bence seksilik kesinlikle duruşla alakalı. Özgüveni görünüşüne yansıyan kadın her daim seksidir.

Seksilik boyla alakalı değildir bence minyon kızlardan hoşlananlar da var bunu göz ardı etmemek gerek bence :-)

X