kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

benimde boyum 1.72 ancak seksiliğin bir bütün olduğunu düşünüyorum bakış duruş yürüyüş ses tonu.........sadece boy da değil ama 1.65 altıda seksi durmaz bence ama adamda aynı boylardaysa bulabilir göreceli yani kişiye göre değişir ama her uzun da seksi değildir bir bütündür seksilik sadece boy değil benim fikrim ...1.75 üstüde bence hoş durmuyor....ama boy önemli bi etken...

bence hiç önemli değil boy sadece görselliktir önemli olan hissettiindir o zaman cüceler hiç seksi değilmi

tüm yorumları okudum da acaba benim gibi düşünen yok mu diyordum. ben de kısa boyluyum. 1,60 bile değilim. fiziğim düzgün sayılır ancak herkes tarafından tatlı sevimli olarak nitelendirilirim. boy, seksiliği bence ön plana çıkarıyor. elbette konuşma biçimi, ifade ve eda çok önemli.
özellikle uzun bacak kadını çok çekici kılıyor. giydiğin kıyafet kendini gösteriyor. modeli ne olursa olsun. evet. objektif olalım. bacaklarımın şekli düzgün ama 5 cm daha olsaydım süper olurdu derim basa basa.daha seksi olacağıma eminim.

objektif olduğun özgüvenin olduğu seni tebrik ediyorum...fikrin ne olursa olsun bu bariz ortada kısa boylular seksi deseydinde bunu yazardım ifade biçiminden belli oluyor takdire şayansın...çünkü ortya konuşmuşsun ve bütün olarak bakmışsın bende öyle düşünüyorum uzun olduğum iiçin değil kısa da olsam aynı şeyi yazardm ve kısa boylulardan da bir bütün olunursa seksi olan var mesela yeliz diye bir şarkıcı vardı genç yeşil gözlü soyismi aklıma gelmiyor ama seksi hatun yaanniii bütün halde accık boy olsa derim ama şuandaki boyuylada hiç demiyorum hani kadın seksi........biri daha vardı sarışınn hmm onun adını hatırlayamamdım seda adı sanırım yada başka bişey oda mesela uzun değil ama seksi yanına aynı vasıflarda uzun koysan o daha seksi duracaktır ama sonuçta o da seksi yani...yani göreceli de biraz bakan göze göre değişir...

geçen gün 2 kız gördüm.
Allah var ikiside güzeldi..yüz,saç,fizik ayrı ayrı kendine has güzellikleri vardı
biri 160 cm yoktu bile..diğeri ise 1.75 kesin vardı..hemen bu konu geldi aklıma..daha dikkatli baktım

evet kısa boyluda çok hoş güzel ama uzun olan kız çok daha seksi duruyordu..daha çok baktırıyordu kendine.

aynı güzellik şartlarına sahip uzun ve kısa yanyana gelmesi bunu bir kere daha değerlendirmem için iyi oldu..

evet kısalarda seksi olabilir ama aynı özelliklere sahip uzun boylu kız çok daha seksidir...

tabiki her uzun boylu seksi olamaz bir bütündür ama üstteki arkadasın yazdıgı cok dogru olmus aynı özelliklere sahip 2 insandan uzun boylu olan daha dikkat ceker daha seksidir kylie minogue da kısacık bir kadın ama seksiliği konusunda kimsenin süphesi yok..burda bazı arkadaslar lafları farklı yöne cekiyor her uzun boylu olan seksidir yada her kısa boylu olan seksi deildir gibi birşey denmiyor uzun boyluluk seksiliği etkilermi evet etkiler bu kadar..uzun boylu ama kazulet gibi bi tipsen yapıcak bişey yok :)

alla alla yaa bende bi tuhaflık var gerçekten kısa boyluları daha seksi buluyom ben uzun boy hiç hoşuma gitmio
canım gerçekten merak ettiğim için soruyorum uzun boylular neden seksi görünürki nebilim nette okuyomda erkekler kısaları seksi bulurmuş hatta kendileri de yazmışlar bende böle şeyleri okudukça duydukça kısacık minyon olanlara özeniyorum bende pek uzun değilim 165 im ama minyonlara özendiğim için normal olan boyumdan rahatsız oluyorum daha kısa olsaydım falan die çünkü hep kısalar seksi durur diye biliyorum ama yanılıyorum sanırım inşallah fikrim değişir

Miss Turkey'i izliyordum geçen gün. Birbirinden güzel kızlar geldi yarışmaya. Kimi 1.65 kimi 1.80.
Kesinlikle 1.75 ve üzeri olanların hiç bir çekiciliği yok, erkek vücudu gibi. Zaten 1.75ten yukarsında kemikler gittikçe büyüdüğünden çok erkeksi görünmeleri kaçınılmaz oluyor.
Kısa demiyeyim ama orta boylular kesinlikle daha seksi oluyor. 1.80 olanlara da yazık gerçi, ne yapabilirler ki..

hiç bir alakası yok bence.aksıne ufak tefek kızlar bence daha tatlı. bana gore yani . tanıdıgım uzun kızlar hep safinaz gıbı seksılık başka bır olay bence. bazı kızlar guzel olur ama çekıcı olmaz . bazısı okdr guzel degıldır ama çok çekıcıdır alımlıdır seksıdr. Benım fıkrım boyla alakası yoktur .

Bu forum konuya ancak bu kadar iyi cevap yazılabilir nilcim,ben de daha önce msj sayısı oluşsun diye burda yazdıkça yazmıştım,kadın doğası bilimsel olarak ince kemikli ve narin yaratılışlı,bu durumda 1.70 boy lu kadınla 1.70 boyundaki erkeği aynı uzunlukta görmemek gerek,yaratılış,tip narin çünkü kadında,1.75 boyunda bir kadın gayet uzun,1.75 boyunda bir erkek de gayet kısa olur,kadın kemik yapısı omurga sayısı vs. daha narin daha kısadır zaten anatomik olarak,sözün kısası topuksuz ya da topuklu 1.70 buluyorsanız bir bayan olarak boyla-vücut orantısı-bacak boyu ile ilgili hiçbir sorununuz yok demektir(tabi bahsettiğim topuklular aşırı platform lady gaga topuklusu tabir edilen abartı topuklular olmadıkça)

bodur piliç her daim piliç demisler

sexiligin boyla alakasi yok, daha çok kisinin vucut ölçuleriyle ilgisi vardir. 1.70 olup tahta gibi olan bir bayan mi daha sexidir, yoksa 1.60 olup vucut hatlari guzel olan bir bayan mi? ama sunu biliyorum. uzun boylu kadinlar sadece gencken guzeller. orta yas ve uzerine cikinca çöküyor çogu uzun bayan. bu da benim sahsi fikrim. ama ufak tefek olan bayanlar yaslarinida genelde gostermiyorlar. mesela benim kayinvalidem 1.55 vardir yoktur ve kendisi ablam gibi duruyor

evet aynen katılıyorum uzun zamandır üğramamıştım buraya hala değişik fikirler geliyor tabi zevk meselesi

boy ve seksiliği nasıl etkilemiyorsa,yaşlılığıda etkilemiyor
bu çoğu kısanın tesellisi ama katılmıyorum..
cilt tipi kendine bakmayla alakalı bir durum
ne kısalar biliyorum ama gayet yaşlı duruyorlar
ne uzunlar biliyorum kaç yaşında ama bebek gibi yüzü..
hemen kısların söylediği ilk laf yaşın belli olmuyor çok büyük avantaj bilmemne....
hikaye bunlar
ne uzun boy seksilik için kriter ne kısalık genç göstermek için kriter...

burda çoğu kişi şunu anlıyor..
bütün uzunlar seksidir...hayır değildir..tahta gibi vücudu varsa,erkek gibi hatları varsa değildir..ama vücut hatları güzelse,fiziği düzgünse falan çok çok seksi oluyorlar..bazı boya kadar tabiçok fazlası çirkin duruyor

diğer bir kanıda
bütün kısalar daha genç gösterir,uzunlar yaşlı
ne alaka!!!! diyorum sadece..üstte yazdıklarım buradada geçerli
kendine bakan,fiziğine dikkat eden her zaman genç gösterir zaten..
ona bakarsanız benimde komşum 175 cm 42 yaşında ama görseniz 30 dersiniz...
başka bir komşumda bayağı kısa,arkadan giyim tarzına bakarak üniversite öğrencisi diyebilirsiniz evet,ama yüzüne baktığında hııı diyip aldandığınızı anlarsınız..cildi yüzü oldukça yaşlı duruyor...

ben de yaş meselesine katılmıyorum.
ablam benden uzundur ve aramızda 6 yaş var. az buz değil 6
ben 23 o 29 yaşında
ama çoğu zaman küçüklüğümüzü bilen aile dostlarımızla son zamanlarda karşılaştığımızda onun küçük olanımız olduğunu sanıyorlar. halbuki ben de yaşımdan genç gösteririm liseden yeni mezun olduğumu fln sanırlar benim boyum 1.70 ablamla aramızda 3-4 cm var bu arada.
kısa boyluların genç gösterme mantığı ise alınmasınlar ama bence hani ortaokul lise zamanlarında kızlar daha uzarken kısa boylu olurlar ya, yüzüne dikkat edilmediğinde sanki uzamakta olan bir ergen gibi görünüyorlar bir de zayıf çıtı pıtılarsa yüzden önce vücut dikkati çeker o yüzden bence.
bu arada fikrimi tekrar belirtiyim 1.60-1.80 arası kızlarda seksilik o kişinin özelliklerine bağlıdır. yani safinaz gibi olup çirkin olan da olabilir 1.60 olup orantılı vücut hatları ve yüzüyle çekici olan da olabilir. ama şu bi gerçek ki uzun boylu kızların vücutları daha orantılı oluyor, kilo alsalar da çok belli olmuyor. benim etrafımda gördüklerim genelde böyle.
ayrıca 1.60 altı kızların istediği kadar güzel vücudu olsun çocuk gibi geliyorlar gözüme bir de sürekli dev topuklar giyiyorlar sanki annesinin topuklu ayakkabısını giyip çıkmışlar gibi oluyor. kimse alınmasın bu benim düşüncem sözüm de meclisten dışarı.

orantılı düzgün bir vücuda sahipsen, aynı zamanda sıkı bir görünüme de sahipsen, duruşun, hareketlerin, tavırların kendinden emin, cesur görünüyorsa, vücut-el-yüz-ayak-saç-baş-... bakımına gereken titizliği sağlayabilmişsen, kıyafet seçimin vücut tipine uygunsa ee biraz da yüz güzelliğin ön plandaysa ister 1.60 ol ister 1.80

Son düzenleme:
Seksilik eşit değildir güzellik.

Güzellik de eşit değildir sevimlilik.

Çirkin olduğu halde seksi görünen,

Güzel olduğu halde sevimsiz olan,

Sevimli olduğu halde asla güzel diye niteleyemeyeceğimiz,

Son derece muntazam hatlara sahipken seksapeli olmayan bisürü kadın var.

Boyla posla,kalıpla şekille alakası yok bu işlerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…