-
- Konu Sahibi highschool17
kısa boylular da seksi olabilse yada güzellik normları arasında sayılsaydı dünyadaki mankenler kısa boylulardan secilirdi..bir arkadas yazmıs bazı güzellik normları vardır bunu tartısmak gereksizdir diye kesinlikle katılıyorum siz hic kısa boylu bir ic camasırı mankeni gördünüzmü ki victoriassecret meleklerine bakarsanız hepside özellikle seksi kızlardan seciliyor hepsinin ciddi erkek fanları var..kısa boylu bir kız güzel olabilir sirin olabilir cok ender olmak üzre sekside olabilir ama 1.65 altı bir insan bacak boyu vücuduna göre uzun dahi olsa asla seksi olamaz..tüm kısa boylular coşmuşlar ama hepimiz biliyoruz burda devamlı acılan boyumu sorun ediyorum yada ediyordum baslıklarını cosanların hepsi 5 cm daha uzun olabilmek icin nelerini vemrmezler..kendimizde olan olmayan özellikleri tartısma yeri deil burası herkes objektif bakmalı !!nasılki dolgun dudak ince bel dolgun kalca birer güzellik ölcütüyse uzun boy bunlardanda önce gelen bir ölcüt keske bende 5 cm daha uzun olsaydım hayır demezdim valla :) byee
tüm yorumları okudum da acaba benim gibi düşünen yok mu diyordum. ben de kısa boyluyum. 1,60 bile değilim. fiziğim düzgün sayılır ancak herkes tarafından tatlı sevimli olarak nitelendirilirim. boy, seksiliği bence ön plana çıkarıyor. elbette konuşma biçimi, ifade ve eda çok önemli.
özellikle uzun bacak kadını çok çekici kılıyor. giydiğin kıyafet kendini gösteriyor. modeli ne olursa olsun. evet. objektif olalım. bacaklarımın şekli düzgün ama 5 cm daha olsaydım süper olurdu derim basa basa.daha seksi olacağıma eminim.
benim fikrim değişti bence de etkiliyo :44:
geçen gün 2 kız gördüm.
Allah var ikiside güzeldi..yüz,saç,fizik ayrı ayrı kendine has güzellikleri vardı
biri 160 cm yoktu bile..diğeri ise 1.75 kesin vardı..hemen bu konu geldi aklıma..daha dikkatli baktım
evet kısa boyluda çok hoş güzel ama uzun olan kız çok daha seksi duruyordu..daha çok baktırıyordu kendine.
aynı güzellik şartlarına sahip uzun ve kısa yanyana gelmesi bunu bir kere daha değerlendirmem için iyi oldu..
evet kısalarda seksi olabilir ama aynı özelliklere sahip uzun boylu kız çok daha seksidir...
çok alakalı değil aslında... 1.50 olupta düzgün hatların var ise gayette hoş olabilir kişi...
uzun boyun avantajı da yok değil ,daha da zarif ve asil gösterdiği kanısındayım ...
1.68 benimde boyum ,uzun değilim ama en fazla 1.75 olmayı istemediğim anlar olmuyor değil..
ama 1.75 ve üstüde bir bayanda çok ta hoş durmayabiliyor,narinlikten çok uzaklaşabiliyor...
1.50 de olsa kişi orantılı hatlara sahip ise ve beden dilini iyi kullanabiliyor ise elbette sexi de olur, asil de şıkta...
önemli olan bedenini tanımak ve iyi kullanabilmekte
bodur piliç her daim piliç demisler
sexiligin boyla alakasi yok, daha çok kisinin vucut ölçuleriyle ilgisi vardir. 1.70 olup tahta gibi olan bir bayan mi daha sexidir, yoksa 1.60 olup vucut hatlari guzel olan bir bayan mi? ama sunu biliyorum. uzun boylu kadinlar sadece gencken guzeller. orta yas ve uzerine cikinca çöküyor çogu uzun bayan. bu da benim sahsi fikrim. ama ufak tefek olan bayanlar yaslarinida genelde gostermiyorlar. mesela benim kayinvalidem 1.55 vardir yoktur ve kendisi ablam gibi duruyor