- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
- Konu Sahibi highschool17
aslinda ayni kapiyi caliyoruz arkadaslar. sexilik boyda posta degil..ben genel olarak konustum zaten ve cevremdeki orneklerden bahsettim. benim cevremdeki cogu uzun bayanin durumu bu .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de yaş meselesine katılmıyorum.
ablam benden uzundur ve aramızda 6 yaş var. az buz değil 6
ben 23 o 29 yaşında
ama çoğu zaman küçüklüğümüzü bilen aile dostlarımızla son zamanlarda karşılaştığımızda onun küçük olanımız olduğunu sanıyorlar. halbuki ben de yaşımdan genç gösteririm liseden yeni mezun olduğumu fln sanırlar benim boyum 1.70 ablamla aramızda 3-4 cm var bu arada.
kısa boyluların genç gösterme mantığı ise alınmasınlar ama bence hani ortaokul lise zamanlarında kızlar daha uzarken kısa boylu olurlar ya, yüzüne dikkat edilmediğinde sanki uzamakta olan bir ergen gibi görünüyorlar bir de zayıf çıtı pıtılarsa yüzden önce vücut dikkati çeker o yüzden bence.
bu arada fikrimi tekrar belirtiyim 1.60-1.80 arası kızlarda seksilik o kişinin özelliklerine bağlıdır. yani safinaz gibi olup çirkin olan da olabilir 1.60 olup orantılı vücut hatları ve yüzüyle çekici olan da olabilir. ama şu bi gerçek ki uzun boylu kızların vücutları daha orantılı oluyor, kilo alsalar da çok belli olmuyor. benim etrafımda gördüklerim genelde böyle.
ayrıca 1.60 altı kızların istediği kadar güzel vücudu olsun çocuk gibi geliyorlar gözüme bir de sürekli dev topuklar giyiyorlar sanki annesinin topuklu ayakkabısını giyip çıkmışlar gibi oluyor. kimse alınmasın bu benim düşüncem sözüm de meclisten dışarı.
uzun boylulardan hoşlanmıyorum derler 12 cm topuk giyerler uzun görünebilmek için..buda büyük bir çelişki
kisalara cok uzun topukta yakismiyor ayriyetten, gercekten sadece boy uzatmak icin giymisler gibi duruyor. belki hoslarina gittigi icin giyiyorlardir ama o sekilde duruyor. herkes kendiyle barisik olsun, kisa veya uzun farketmez. insan olsun.
kedi ve ciger olayi diyorsun yani
haklisin o konuda, yani laf atip birde boyunu uzun gostermeye calisiyorsan tukurdugunu yaliyorsun demektir. benim 2 metrelik kiz arkadaslarim bile oldu, onlar memnun degillerdi tabii hallerinden...gerci hangi kadin isterki o kadar uzun olmayi. turk kadinlari ortalama olarak kisadir, bunu kompleks yapmalarida normal aslinda.
buarada sen herhalde uzun boylulardansin
Ben de 1.68 boyundayım,topukluyla 1.70 ve bazen topuklusuna göre üstü oluyorum,bazen örneğin skinny jean tabir edilen çok streç jeanler zaten boyu olduğundan kısa gösterdiği için daha uzun bir topuklu giyip 1.75 olmayı tercih ediyorum ya da bazen o kadar güzel bi ayakkabı görüyorsunuzBen de 1.75 üstü kadınları beğenmem.
O ne öyle kocaman eller, kocaman ayaklar falan...
Hoş değil benim için.
Bu durumda seksi de değil.
Bir kadının ayağı 40 üstü olunca kötü görünür.
Eğlence sektöründe olan insanlar ayrı tabi, tvdeki görünüş ve yakından görmek çok çok farklı.
Tvde kısa boylu olan kadınlar da çok seksi görünebiliyor.
Ama gerçek hayatta kimsenin upuzun bir kadın için aaa ne kadar seksi diyeceğini sanmıyorum.
Bence çok itici.
Kısacık olup seksi olanlara en büyük örnek Kylie Minogue ve Britney bence.
Bu arada ben 1.72 olmak isterdim. 3 cm kısayım. Onu da topukluyla zaten kapatıyorum. 1.75 üstüne de çıkarım ayakkabıyla ama gerek yok.
kısa boylulara hakaret forumu gibi olmuş şöyle son sayfaya baktım gerisine bakmaya gerek yok
Ben de 1.75 üstü kadınları beğenmem.
O ne öyle kocaman eller, kocaman ayaklar falan...
Hoş değil benim için.
Bu durumda seksi de değil.
Bir kadının ayağı 40 üstü olunca kötü görünür.
Eğlence sektöründe olan insanlar ayrı tabi, tvdeki görünüş ve yakından görmek çok çok farklı.
Tvde kısa boylu olan kadınlar da çok seksi görünebiliyor.
Ama gerçek hayatta kimsenin upuzun bir kadın için aaa ne kadar seksi diyeceğini sanmıyorum.
Bence çok itici.
Kısacık olup seksi olanlara en büyük örnek Kylie Minogue ve Britney bence.
Bu arada ben 1.72 olmak isterdim. 3 cm kısayım. Onu da topukluyla zaten kapatıyorum. 1.75 üstüne de çıkarım ayakkabıyla ama gerek yok.
Haklısın canım,kısa boylulara burdan hakaret edip rahatlıyorlar,kendi moralleri bozuksa burdan beyanat verip yazılar döşenip rahatlıyorlar,bir de konu başlığı açmazlar ki ne varsa ''1.75 üstünde'',''Harikayız,herkes aslında bize hasta bu hergünkü sorunlarımız hava civa'',''uzun boylu olmanın dayanılmaz hafifliği'',hala cvb alamıyorum highschool gibi genç kızcağızımızın sorduğu soru için açtığı konuda yazmakta ne işleri var
Seksilik kesinlikle allah vergisi. benim boyum 1.58 ve en yakın arkadaşımın da 1.58 ama ben ne kadar uğraşsamda seksi olamıyorum. herkes benim sevimli, komik, güzel olduğumu söyler ama arkadaşım tabiri caizse erkek mıknatısı gibidir. çok beğeneni vardır, giyimi tarzı parfümü hep seksidir, bu onun yapısı. ama yine de şöyle diyim eğer kilon boyuna göre uygunsa, fit bir görünümün varsa, dik duruyorsan, topuklu ayakkabı giyerek gayet seksi olabilirsin ki 1.60 boy çok da kısa bir boy değil. birçok ünlü zaten 1.65 altı.
bence tam tersi..baştan okyun o zaman..
kısaların uzunları yerin dibine sokmaya çalıştığı,ayy uzun mu iğreeennnççç demeye getirdiği bir topik burası