kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

aslinda ayni kapiyi caliyoruz arkadaslar. sexilik boyda posta degil..ben genel olarak konustum zaten ve cevremdeki orneklerden bahsettim. benim cevremdeki cogu uzun bayanin durumu bu .

ben de yaş meselesine katılmıyorum.
ablam benden uzundur ve aramızda 6 yaş var. az buz değil 6
ben 23 o 29 yaşında
ama çoğu zaman küçüklüğümüzü bilen aile dostlarımızla son zamanlarda karşılaştığımızda onun küçük olanımız olduğunu sanıyorlar. halbuki ben de yaşımdan genç gösteririm liseden yeni mezun olduğumu fln sanırlar benim boyum 1.70 ablamla aramızda 3-4 cm var bu arada.
kısa boyluların genç gösterme mantığı ise alınmasınlar ama bence hani ortaokul lise zamanlarında kızlar daha uzarken kısa boylu olurlar ya, yüzüne dikkat edilmediğinde sanki uzamakta olan bir ergen gibi görünüyorlar bir de zayıf çıtı pıtılarsa yüzden önce vücut dikkati çeker o yüzden bence.
bu arada fikrimi tekrar belirtiyim 1.60-1.80 arası kızlarda seksilik o kişinin özelliklerine bağlıdır. yani safinaz gibi olup çirkin olan da olabilir 1.60 olup orantılı vücut hatları ve yüzüyle çekici olan da olabilir. ama şu bi gerçek ki uzun boylu kızların vücutları daha orantılı oluyor, kilo alsalar da çok belli olmuyor. benim etrafımda gördüklerim genelde böyle.
ayrıca 1.60 altı kızların istediği kadar güzel vücudu olsun çocuk gibi geliyorlar gözüme bir de sürekli dev topuklar giyiyorlar sanki annesinin topuklu ayakkabısını giyip çıkmışlar gibi oluyor. kimse alınmasın bu benim düşüncem sözüm de meclisten dışarı.

uzun boylulardan hoşlanmıyorum derler 12 cm topuk giyerler uzun görünebilmek için..buda büyük bir çelişki

uzun boylulardan hoşlanmıyorum derler 12 cm topuk giyerler uzun görünebilmek için..buda büyük bir çelişki

kisalara cok uzun topukta yakismiyor ayriyetten, gercekten sadece boy uzatmak icin giymisler gibi duruyor. belki hoslarina gittigi icin giyiyorlardir ama o sekilde duruyor. herkes kendiyle barisik olsun, kisa veya uzun farketmez. insan olsun.

kisalara cok uzun topukta yakismiyor ayriyetten, gercekten sadece boy uzatmak icin giymisler gibi duruyor. belki hoslarina gittigi icin giyiyorlardir ama o sekilde duruyor. herkes kendiyle barisik olsun, kisa veya uzun farketmez. insan olsun.

kısa boylu olupta spor ayakkabıyı babeti çok rahat giyiyorsa o zaman doğrudur derim.hoşlanmıyordur uzun boydan,kendiyle barışıktır..
ama nedense tam tersini görüyorum çevremde..
uzun boya bir sürü laf ederler,şöyle kötü böyle kötü,ayyy asla istemem derler ama sırf daha uzun görünebilmek adına nerde en büyük topuklu varsa onu giyerler..böylede komik oluyor ama kompleks yaptığı besbelli oluyor..
ne var yani boyunun aslında uzun olmasını istiyorsan bundan hoşlanıyorsan söyle,eğer gerçekten hoşlanmıyorsan arada ayağında spor ve babaette görelimde inanalım:82:

kedi ve ciger olayi diyorsun yani :KK9:

haklisin o konuda, yani laf atip birde boyunu uzun gostermeye calisiyorsan tukurdugunu yaliyorsun demektir. benim 2 metrelik kiz arkadaslarim bile oldu, onlar memnun degillerdi tabii hallerinden...gerci hangi kadin isterki o kadar uzun olmayi. turk kadinlari ortalama olarak kisadir, bunu kompleks yapmalarida normal aslinda.

buarada sen herhalde uzun boylulardansin :KK1:

kedi ve ciger olayi diyorsun yani :KK9:

haklisin o konuda, yani laf atip birde boyunu uzun gostermeye calisiyorsan tukurdugunu yaliyorsun demektir. benim 2 metrelik kiz arkadaslarim bile oldu, onlar memnun degillerdi tabii hallerinden...gerci hangi kadin isterki o kadar uzun olmayi. turk kadinlari ortalama olarak kisadir, bunu kompleks yapmalarida normal aslinda.

buarada sen herhalde uzun boylulardansin :KK1:

1.80 üstünü hoş bulmuyorum nedense..2 metre düşünemiyorum zaten..
yani aslında öyle aman aman uzun bi boyum yok 1.74 ve boyumdan memnunum seviyorum..hiç biraz daha kısa olsam diye düşünmedim.ama bu kısa boyluları beğenmiyorum anlamına gelmiyor..herkesi güzelliği farklıdır..uzun olup kazulet gibi duranlarda var ve hiç çekici olmuyor..burda benim savunduğum aynı seksapeliğe sahip 2 kişiden uzun olanın daha çekici ve seksi durduğu.kıyafetleri daha güzel taşıdığı.yoksa bütün mankenler kıslaardan seçilirdi

mankenleri ornek almak ne kadar dogru bilemiyorum, cunku kilolu mankenler bile var gunumuzde. kilolu mankenler var ama kimse kilolu olmak istemez.

Seksilik kesinlikle allah vergisi. benim boyum 1.58 ve en yakın arkadaşımın da 1.58 ama ben ne kadar uğraşsamda seksi olamıyorum. herkes benim sevimli, komik, güzel olduğumu söyler ama arkadaşım tabiri caizse erkek mıknatısı gibidir. çok beğeneni vardır, giyimi tarzı parfümü hep seksidir, bu onun yapısı. ama yine de şöyle diyim eğer kilon boyuna göre uygunsa, fit bir görünümün varsa, dik duruyorsan, topuklu ayakkabı giyerek gayet seksi olabilirsin ki 1.60 boy çok da kısa bir boy değil. birçok ünlü zaten 1.65 altı.

1.74 uzun bir boy değil zaten.Tr standartlarında abartılan bir boy.Mankenlik ajansları 1.78 ve üzerini kabul eder.Seksi olacağıma güzel olmayı yeğlerim.:86:

Ben de 1.75 üstü kadınları beğenmem.
O ne öyle kocaman eller, kocaman ayaklar falan...
Hoş değil benim için.
Bu durumda seksi de değil.
Bir kadının ayağı 40 üstü olunca kötü görünür.
Eğlence sektöründe olan insanlar ayrı tabi, tvdeki görünüş ve yakından görmek çok çok farklı.
Tvde kısa boylu olan kadınlar da çok seksi görünebiliyor.
Ama gerçek hayatta kimsenin upuzun bir kadın için aaa ne kadar seksi diyeceğini sanmıyorum.
Bence çok itici.

Kısacık olup seksi olanlara en büyük örnek Kylie Minogue ve Britney bence. :KK69::KK69:

Bu arada ben 1.72 olmak isterdim. 3 cm kısayım. Onu da topukluyla zaten kapatıyorum. 1.75 üstüne de çıkarım ayakkabıyla ama gerek yok.

Hoş değil benim için.
Eğlence sektöründe olan insanlar ayrı tabi, tvdeki görünüş ve yakından görmek çok çok farklı.
Ama gerçek hayatta kimsenin upuzun bir kadın için aaa ne kadar seksi diyeceğini sanmıyorum.
Bence çok itici.

Kısacık olup seksi olanlara en büyük örnek Kylie Minogue ve Britney bence. :KK69::KK69:

Bu arada ben 1.72 olmak isterdim. 3 cm kısayım. Onu da topukluyla zaten kapatıyorum. 1.75 üstüne de çıkarım ayakkabıyla ama gerek yok.
Ben de 1.68 boyundayım,topukluyla 1.70 ve bazen topuklusuna göre üstü oluyorum,bazen örneğin skinny jean tabir edilen çok streç jeanler zaten boyu olduğundan kısa gösterdiği için daha uzun bir topuklu giyip 1.75 olmayı tercih ediyorum ya da bazen o kadar güzel bi ayakkabı görüyorsunuz
ki sizi 1.75 olsam kötü olur diye düşünmeyip alabiliyorsunuz:KK1:bu tamamen tercih meselesi,en uzun topukluları giyip çok uzun boylu olanları kötülüyorlar meselesine açıklık olarak söylüyorum,belirli sınıra kadar kısa boyun çaresi var,yüz-vücut güzelliği ve seksi bir hava varsa;yani yüzü ve vücudu güzel 1.65 boyundaki de 1.70 boyundaki de seksidir(tabi tavırları ve havası da seksiyse)yani 1.65 boyundaki biri abartı topukluyla çok komik durmadan da seksi olabilir boy unsurundan bahsediyorsak;özetle 1.63-1.64 -1.65 boyun çaresi var diyorum abartı olmayan şık bir topukluyla seksi olabilirler,ama gerisi olmayınca olmuyor ne yazık ki

kısa boylulara hakaret forumu gibi olmuş şöyle son sayfaya baktım gerisine bakmaya gerek yok

Haklısın canım,kısa boylulara burdan hakaret edip rahatlıyorlar,kendi moralleri bozuksa burdan beyanat verip yazılar döşenip rahatlıyorlar,bir de konu başlığı açmazlar ki ne varsa ''1.75 üstünde'',''Harikayız,herkes aslında bize hasta bu hergünkü sorunlarımız hava civa'',''uzun boylu olmanın dayanılmaz hafifliği'',hala cvb alamıyorum highschool gibi genç kızcağızımızın sorduğu soru için açtığı konuda yazmakta ne işleri var

Hoş değil benim için.
Bence çok itici.

benim boyum 175 ten fazla ama ellerim ve ayaklarım boyuma göre küçük, bazen 38 bile büyük gelir ayakkabıda... genelleme yapmak yanlış olur bu konuda... ama kısa boylu kadınları daha çok beğenmşimdir hep neden bilmem. bence bu kişinin aurasıyla ilgili kimi insanlarda tarifi mümkün olmayan çekicilik oluyor kısa boy uzun boy farketmez. birde kendinizi nasıl hissederseniz karşınızdakine öyle yansıyor bence

Son düzenleme:
Haklısın canım,kısa boylulara burdan hakaret edip rahatlıyorlar,kendi moralleri bozuksa burdan beyanat verip yazılar döşenip rahatlıyorlar,bir de konu başlığı açmazlar ki ne varsa ''1.75 üstünde'',''Harikayız,herkes aslında bize hasta bu hergünkü sorunlarımız hava civa'',''uzun boylu olmanın dayanılmaz hafifliği'',hala cvb alamıyorum highschool gibi genç kızcağızımızın sorduğu soru için açtığı konuda yazmakta ne işleri var

bence tam tersi..baştan okyun o zaman..
kısaların uzunları yerin dibine sokmaya çalıştığı,ayy uzun mu iğreeennnççç demeye getirdiği bir topik burası

Seksilik kesinlikle allah vergisi. benim boyum 1.58 ve en yakın arkadaşımın da 1.58 ama ben ne kadar uğraşsamda seksi olamıyorum. herkes benim sevimli, komik, güzel olduğumu söyler ama arkadaşım tabiri caizse erkek mıknatısı gibidir. çok beğeneni vardır, giyimi tarzı parfümü hep seksidir, bu onun yapısı. ama yine de şöyle diyim eğer kilon boyuna göre uygunsa, fit bir görünümün varsa, dik duruyorsan, topuklu ayakkabı giyerek gayet seksi olabilirsin ki 1.60 boy çok da kısa bir boy değil. birçok ünlü zaten 1.65 altı.

yani seksilik kısa uzun olarak bir kalıba sokulamaz...
bende 2 arkadaşımı karşılaştırayım mesela.
biri 1.60 boyunda,acaip yuvarlak hatlara sahip,bacaklar düzgün,bakımlı,kendine has bir havası var..seksimi evet gayet seksi..
bir başkası ise 1.73 boyunda aşırı zayıf,kemikler çıkmış,çekicilik yok.seksapalite sıfır...
işin sırrı Allah vergisinde yani..
müsait fiziğiniz varsa,üstüne sizde bişeyler katarsanız neden seksi olmayasınız

Açıkcası Allah vergisi olan fiziki hatlarda keşkeleri kullanmak çok yanlış..
sonuçta bu ilim bilim gibi statü gibi istekle çabayla değişen bir şey değil.
İnsanların aa çok kısasın çok uzunsun gibi yakıştırmalarda bulunmaları ve bunu rencide boyutuna taşımaları da nezaket dışı.

Boy bir insanı belirleyen tek etken değildir..Hele hele güzelliği gösterişi çekiciliği belirlemeye tek başına asla yetmemektedir.
Çok uzun olup kilolu olanlar yada yakışıksız vücut hatları olanlar var...Yahut kısa olup basık olan zayıf olanlar... Kimseyi kimseyle mukayese edemeyiz.Duruş çok önemli; bir bayan dik durabiliyor yürümesine eline kol hareketlerine dikkat edebiliyorsa her durumda çekici görünüyor.

İster uzun olsun ister kısa hal ve tavrında erkeksilik varsa seksilik yoktur.Herkesin kendini makul durumu ile kabullenmesi ve sevmesi gerekir.Ne kısalar evde kalmış ne uzunlar...Ne kısasın diye iş vermiyorlar nede uzunsun diye başka yere diyorlar.

Kaynağı elimizde olmayan bir meseleyi sıkıntı yapmak bile çok yanlış.

bence tam tersi..baştan okyun o zaman..
kısaların uzunları yerin dibine sokmaya çalıştığı,ayy uzun mu iğreeennnççç demeye getirdiği bir topik burası

Kısaların bazıları baş kısımlarda biraz saldırganmışlar ama uzunlar net bir şekilde onları bastırıp bir de abartmışlar,uzunlar açık ara fark koymuşlar yani öyle abartmışlar ki kesin sözlerle yani pes dedirtiyorlar,açık ara farkla uzunların abartması galip çıkmış

Mesela bir arkadsımın boyu 179 du fakat çevresi ortalama 160 civarı bayanlarla doluydu. bu durumu okadar sıkıntı yapıyordu ki birgün olsun babet dışı giyebildiğini görememişimdir.Düğününde dahi sıfır topuk kullandı.Neden hep çevrenin bakışları yakıştırmaları yüzünden.Ve yakıştırmalar hiç hoş değildi;kendisi de bunun üzüntüsünü çektiğini hep söyler...
Ama bilinen bir şey var ki her hanım 5 cm daha uzun olsam der. Bu bir taleptir ve karşılanamayacak bir durumu yoktur.Ben de uzun değilim biraz topuklu giyerek 165 civarı olabiliyorum.Fakat kilo vücut hat orantılı olduğundan bir aykırılık göze çarpmaz.
Bunun gibi birsürü kısa olup sevilen evlenen mutlu olan var...Hiçbir erkek de önce uzun seksidir deyip yönelim gerçekleştirmez.

Uzun boyluluk bir lutuftur aşırı olmadığı sürece. Fakat kısa boylular için de bir eksiklik değildir.Böylesi bir durum ile öne geçme psikolojisi gütmek yada beğenileri toplamak eksik bir anlayıştır kanaatimce.

en büyük seksilik bakışta duruşta ve yürüyüştedir...
Diğerleri yan temalar...:nazar:

Allah önce kendi bedenimizi sevmeyi ve var olanlar mutlu olmayı nasip etsin.Yoksa bir ömür bir başkasına imrenerek geçer mi?:KK34:

tabiki geçmez dediğin gibi boy önemli değil bunu anladım bi ararlar bende takıyodum boyum neden kısa diye keşke biraz daha uzun olsadım diye amma bu bilinmeliki önemli olan insanın güzel ahlakıdır o olduktan ssonra insan sevdiğinin gözünde güzelde olur sexside .mesela benim boyum 1.57eşim ise 1.85.dediği gibi ahlak ve insanlıktır önemli olan.ve 5 yıldır evliyim allah bozmasın iyi gidiyor.rabbim hepimize güzel ahlak versin.aminnnn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X