kısa boylular da seksi olabilse yada güzellik normları arasında sayılsaydı dünyadaki mankenler kısa boylulardan secilirdi..bir arkadas yazmıs bazı güzellik normları vardır bunu tartısmak gereksizdir diye kesinlikle katılıyorum siz hic kısa boylu bir ic camasırı mankeni gördünüzmü ki victoriassecret meleklerine bakarsanız hepside özellikle seksi kızlardan seciliyor hepsinin ciddi erkek fanları var..kısa boylu bir kız güzel olabilir sirin olabilir cok ender olmak üzre sekside olabilir ama 1.65 altı bir insan bacak boyu vücuduna göre uzun dahi olsa asla seksi olamaz..tüm kısa boylular coşmuşlar ama hepimiz biliyoruz burda devamlı acılan boyumu sorun ediyorum yada ediyordum baslıklarını cosanların hepsi 5 cm daha uzun olabilmek icin nelerini vemrmezler..kendimizde olan olmayan özellikleri tartısma yeri deil burası herkes objektif bakmalı !!
nasılki dolgun dudak ince bel dolgun kalca birer güzellik ölcütüyse uzun boy bunlardanda önce gelen bir ölcüt keske bende 5 cm daha uzun olsaydım hayır demezdim valla :) byee