-
- Konu Sahibi highschool17
bu arada çok güzel bi kız arkadaşımla yolda gidiyoduk.o kadar mı güzel ben bile bakıp duruyorum yüzüne felan.. alışveriş merkezine girerken güvenlik,yollda bütün erkekler...aman allahım bakmayan kalmıyo.üzerinde de okul formasıyla yanii
boyu da 1.57 felan.. o kadar güzel o kadar alımlı ki bakmayan kalmıyo.erkekleri bırakın kızlar bile hayran yani...
kimse boyuna felan bakmıyo.saçı feln da yapılı değil.okuldan nasıl çıktıysak öyleydi.. şimdi o kız 1.70 te olsa gene bakılıyo.o boyda gene herkes dönüp dönüp bakıyo.alımlılık bu iştee...
ama 1.70 den uzun arkadaşım var daha kimsenin dönüp de baktığını görmedim.üstelik normal güzel bi kız... ne alaka şimdi boyla..
herkes kendinden memnun olsunn..bunu bilir bunu söylerim.atıp tutmaya başkasına sataşmaya gerek yok.. tv de görüyoruz 1.75 im çok hoş buluyorum kendimi felan..biçoğu da kendini beğenmiş olup abartıyo insanların kimse kusura bakmasın..
e.anın yuzu de fizigide super
evet sırf boyla olmuyor dogru ama kısa boylu fizigi guzel bir kadından birsıfır onde baslıyor uzun boylu fizigi guzel bir kadın olayda buha simdi sen uzunsun ondan boyle diyorsun muhabbeti olmasın ben 1.74 um ama 1.80 lik bir kadının benden daha iyi kıyafet tasıdıgını dusunurum oylede oluyor harika duruyor giydikleri kabul etmek lazım
o senin ve senin gibi düşünen arkadaşlarımızın fikridir cnm.benim görüşüm başka ve katılmak zorunda da değilimkabul etmek zorunda hiç değilim.
yaklasım kotu diyorsunda buda tek taraflı degil lirik guzelin mesajından alıntı yapıp ne yaptıgını bilmeyen biri vs yazanda suan sensin cevap verince kotu olan omu olacak yani demekki herkes aynı seyi yapıyorbaska bir uye burda insanların kultur seviyesini vs vs kucumserken cıt cıkmıyordu nedense.....
mankenlerde aldatılıyor 1.50 lilik kadınlarda bu olay erkeklerin kisiliginden kaynaklanıyor zaten kadınların guzel olup olmamasından degil:) boy sana gore hicbirsey olmayabilir kimisine gore cok onemlidir ama insanın kendisiyle barısık olması herseyden daha onemlidir tıpkı bana zayıfsızn dediginde benim hayır bence gayet iyiyim demem gibi
cnm sen konu açmışsın.ben de fikrimi söyledim
ayrıca lirik güzel gelip bana bu kompleksli felan gibi laubali ve beni kırk yıldır tanıyormuşcasına terbiye sınırlarını aşan bi üslupla konuşuyorsa bunu demem de benim hakkım.çünkü başkalarına sataşmaktan zevk alıyor.bırak verecekse o cevap versin.sen lirik_güzel değilsin...
lütfen cnm tartışmaya kırmaya ve kırılmaya hiç gerek yok..incir çekirdeğini bile dordurmaz bu boy meselesi ve sana katılmak,sözlerini kabul etmek durumunda da değilim..
Özel mesaj atarlar ne hakaret ederler sonra burda sütten çıkma ak kaşık olurlar.Muhattabım değilsiniz,adımı ağzınıza almayın.
hayal mi görüyosn ya da kendi kendine msj mı atıyosn
hakaret vari konuşan sizsiniz.ceza yiyip siteye 2 hafta giremeyen de siz...her şey ortada..
asıl sana çok zayıfsın cnm deyince cephe aldın,kırıldın felan.. sen konu açtın moon ben de düşüncemi söyledim.alıncağını bilsem söylemezdim.daha önce de yüzünü koymuştun çok güzelsin dedim mesela.ama bi eleştiride bulunuca kötü oldum.peki öyle olsn cnm napıyım..
daha konuşmuyorum.çünkü çok sıktı
Sen mervıss adlı eski üyesin,kendini mi unuttun?Sen bana özelden hakaretler yağdıran şahsiyetsin.Rumuzunu değiştireceğine tavrını değiştir.Muhattabım değilsin.Yaz dur kendi kendine.
daha önce de bi konu üzerinde hiç seni tanımam bilmem.geldin sataştın.sana attığım mesajın fazlasını sen forumda yaptın merak etme.. sonra da cezayı yiyen sen oldun.görüp ceza verdiler sana sonuçta...bişey yapmasan vermezlerdi zaten.madem öyle cevap vermezsin kimse seni zorlamıyor...
ben o değilim demiyorum zaten.kendim iptal ettirdim ve bi süre girmedim foruma.seni ne ilgilendiriyor ki..
asıl sana çok zayıfsın cnm deyince cephe aldın,kırıldın felan.. sen konu açtın moon ben de düşüncemi söyledim.alıncağını bilsem söylemezdim.daha önce de yüzünü koymuştun çok güzelsin dedim mesela.ama bi eleştiride bulunuca kötü oldum.peki öyle olsn cnm napıyım..
daha konuşmuyorum.çünkü çok sıktı
peki sen bu konuda sana yapılan hangi eleştiriye takıldın???
bu yazından sonra eleştiri kaldırabilen bir yapın olduğunu sezdim.