- 1 Aralık 2010
- 1.282
- 0
-
- Konu Sahibi highschool17
ben kuraklığın allhında büyümüşüm yahuevlatlıkmıyım accebaa
ayıpsın yaaa verdim gitti :)
yarın postayla yollarım sana
cöldemi yetistin yoksa
çölde ayı ne ararsa saçmalamışım iyice uykum gelmiş
çölde ayı ne ararsa saçmalamışım iyice uykum gelmiş
egerian bahtsız bedevi çıktın sen
farkındaysan cevap vermedimbu durumu anlamanı bekledim saat gecya normaldir :86::86::86::86:
farkındaysan cevap vermedimbu durumu anlamanı bekledim saat gecya normaldir :86::86::86::86:
deve diycekti bence karıştırdı
Yoo,ben gayet çağdaş biriyim.İstediği yerini açabilir herkes.Seksilikle övünülmesi bana komik geliyor.Siz bir sinema yıldızı mısınız,yoksa dünyaca ünlü bir manken mi?Hadi onlara seksi denilse ya da onlar seksilikleri ile övünse normal.Siz kimlere seksi göründüğünüz için mutlusunuz acaba?Benim için güzellik önemlidir.Doğal güzel,her hali ile güzel olan.Kuaföre giden herkes çok güzel olsaydı oooo :)))
Biz uzun boylular olarak güzeliz alımlıyız elimizi sallasak ellisi okadar!
Çamur atıp durmayın izi bile kalamıyor litaratürde olan şeyler var. manken gibi tabiri vardır kısalara mı denir o söz veyahut fiziği ile para kazananlar kısalarmıdır? Dünya alemin kabul ettiğini şurda 3 4 kız kabullenemiyor bukadar özgüvensiz olmayınız
cnm öyle kesin yargılarla olmuyo işte.şimdi uzunsun tamam ama fiziğin yüzün nasıl kim ne bilsin.. boyla olmuyo malesef.. mesele boy da değil aslında..
ben uzun felan olmak istemiyorum.halimden memnunum mesela.herkes kendiyle barışık olmalı.keskin köşeleri de olmamalı..benim görüşüm bu.uzunlara laf da söyleyemem.sonuçta kimse kendi boyunu kendi seçemez.ama fiziğini ve yüzünü de seçemez.
mesele boy değil.iyice bi atışmalar oluyo.paylaşılamayan ne...konuşma tarzları ve yaklaşım çok kötü.başta da lirik güzll olmak üzere
alımlılık ise çook ayrı bişey... o yüzden mi mankenler ya da biçok sanatçı çok güzel olan bayanlar felan;eşleri tarafından aldatılıp başka kadınlara gidiyorlar.sebep ne acaba?kimse vazgeçilmez değildir tek bi güzel ya da kavram yoktur.boy bana göre hiç bişey değildir...ama kendime göre bi beğenim var tabi..