kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

Her insan kendine özgüdür insanları birbirinden ayırır hepimiz uzun boylu olsaydık uzun boyluluğun ne anlamı kalırdı? kısa üstüne tomiş ama şipşirin bir ton arkadaşım var hayat dolu cana yakınlar görünüşünü bir anda unutturuverir konuşmasıyla beden belki biyere kadar insanın içinde olcak

boyla tabiki alakası yoktur..kısa boylu seksi bayan dolu..
ünlülerden örnek verilmiş sıkça,bu saçma geldi bana biraz ama neyse..uzunlar uzunları örnek vermiş,kısalar kısları örnek vermiş

seksi olmak kolay bişey değil bence.. tam bir bütün oluşturur..saç kıyafet fizik hepsi bir arada olmalı.
ama şuda bir gerçek bunu kimse inkar etmesin.
kısa boylu seksi bir bayan uzun olsaydı eğer(1.70 üstü) seksiliğine seksilik katardı..diğerinden 2-3 kat daha seksi olurdu...

istediği yerini açan da çağdaş olmuş oluyo artık...! ne rezillik

cnm öyle kesin yargılarla olmuyo işte.şimdi uzunsun tamam ama fiziğin yüzün nasıl kim ne bilsin.. boyla olmuyo malesef.. mesele boy da değil aslında..

cnm öyle kesin yargılarla olmuyo işte.şimdi uzunsun tamam ama fiziğin yüzün nasıl kim ne bilsin.. boyla olmuyo malesef.. mesele boy da değil aslında..

e.anın yuzu de fizigide super

evet sırf boyla olmuyor dogru ama kısa boylu fizigi guzel bir kadından birsıfır onde baslıyor uzun boylu fizigi guzel bir kadın olayda bu ha simdi sen uzunsun ondan boyle diyorsun muhabbeti olmasın ben 1.74 um ama 1.80 lik bir kadının benden daha iyi kıyafet tasıdıgını dusunurum oylede oluyor harika duruyor giydikleri kabul etmek lazım

ben uzun felan olmak istemiyorum.halimden memnunum mesela.herkes kendiyle barışık olmalı.keskin köşeleri de olmamalı..benim görüşüm bu.uzunlara laf da söyleyemem.sonuçta kimse kendi boyunu kendi seçemez.ama fiziğini ve yüzünü de seçemez.
mesele boy değil.iyice bi atışmalar oluyo.paylaşılamayan ne...konuşma tarzları ve yaklaşım çok kötü.başta da lirik güzll olmak üzere

alımlılık ise çook ayrı bişey... o yüzden mi mankenler ya da biçok sanatçı çok güzel olan bayanlar felan;eşleri tarafından aldatılıp başka kadınlara gidiyorlar.sebep ne acaba?kimse vazgeçilmez değildir tek bi güzel ya da kavram yoktur.boy bana göre hiç bişey değildir...ama kendime göre bi beğenim var tabi..

bu arada çok güzel bi kız arkadaşımla yolda gidiyoduk.o kadar mı güzel ben bile bakıp duruyorum yüzüne felan.. alışveriş merkezine girerken güvenlik,yollda bütün erkekler...aman allahım bakmayan kalmıyo.üzerinde de okul formasıyla yanii

boyu da 1.57 felan.. o kadar güzel o kadar alımlı ki bakmayan kalmıyo.erkekleri bırakın kızlar bile hayran yani...

kimse boyuna felan bakmıyo.saçı feln da yapılı değil.okuldan nasıl çıktıysak öyleydi.. şimdi o kız 1.70 te olsa gene bakılıyo.o boyda gene herkes dönüp dönüp bakıyo.alımlılık bu iştee...

ama 1.70 den uzun arkadaşım var daha kimsenin dönüp de baktığını görmedim.üstelik normal güzel bi kız... ne alaka şimdi boyla..

herkes kendinden memnun olsunn..bunu bilir bunu söylerim.atıp tutmaya başkasına sataşmaya gerek yok.. tv de görüyoruz 1.75 im çok hoş buluyorum kendimi felan.. biçoğu da kendini beğenmiş olup abartıyo insanların kimse kusura bakmasın..

yaklasım kotu diyorsunda buda tek taraflı degil lirik guzelin mesajından alıntı yapıp ne yaptıgını bilmeyen biri vs yazanda suan sensin cevap verince kotu olan omu olacak yani demekki herkes aynı seyi yapıyor baska bir uye burda insanların kultur seviyesini vs vs kucumserken cıt cıkmıyordu nedense.....

mankenlerde aldatılıyor 1.50 lilik kadınlarda bu olay erkeklerin kisiliginden kaynaklanıyor zaten kadınların guzel olup olmamasından degil:) boy sana gore hicbirsey olmayabilir kimisine gore cok onemlidir ama insanın kendisiyle barısık olması herseyden daha onemlidir tıpkı bana zayıfsızn dediginde benim hayır bence gayet iyiyim demem gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…