- 29 Mayıs 2021
- 13.140
- 85.196
- 36
-
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Detaylı okumadan, orasına burasına soksun lafları etmek de enteresan.Detaylı okumadım ben eltinin dedikodu yapma kısmını yorumladım bir daha vermem olur biter benim için ama gidip de diğer eltiye başka bir eltinin dedikodu yapılması hiç hoz değil
Devamlı alma niyetleri nereden çıkmış Ekim sonu babası araba verecekmiş demiştin size bir haftalık alma konusu mu devamlı olduG.tune mi sokacak yazan bir yaziyi sonuna kadar desteklemeniz gercekten takdire sayan mukemmel bir cumle cunku sonuna kadar savunun .Devamli alma niyetleri varmis zaten kadin da farkedip bastan yolunu kesmis
Bir hafta az mi yahu cok istiyorsa gitsin araba kiralasin .gunlugu 1500 lira veriyorsun cat araba altindaDevamlı alma niyetleri nereden çıkmış Ekim sonu babası araba verecekmiş demiştin size bir haftalık alma konusu mu devamlı oldu
Ohh ne güzel biraz da ondan alsınDevamlı alma niyetleri nereden çıkmış Ekim sonu babası araba verecekmiş demiştin size bir haftalık alma konusu mu devamlı oldu
E tabi bu süreçte de eltiyi sömürmekten geri kalmamışlarZaten 5-6 aya küçük bir araba alacaklarmış sadece şuan için bu kadar lüks bir araba kullanacağımıza arsa alalım evimizi yaptıralım sonra küçük bir araba alır onu büyütürüz demişler
Gayet istediği aman alma planı yapmışlar yahu yazdığınız cevaplar ortada.Devamlı alma niyetleri nereden çıkmış Ekim sonu babası araba verecekmiş demiştin size bir haftalık alma konusu mu devamlı oldu
O muhabbetlerden haberim yok detaylı okumadım öyleyse tabii ki vermemek arabayı daha doğru olurDedikodusunu yapmamış belli ki kulağına gitsin ki bir daha istemesinler diye özellikle ona söylemiş dedikodusunu yapacağını bildiği için bence
Böyle fesat birine bırak arabayı vermek çöpümü vermem. Kadın tanımış demek ki. Evine gelen temizlikçiye kadar kadının dedikodusunu yapmışlar bir de arabasına biniyor
Bir zahmet kuzeniniz 5-6 ay sıksın dişini, story gizleyerek de el alemin arabasıyla denize kıra bayıra gitmesin, gerçekten hoş değil yaptığı ama siz taraflı baktığınız için kuzeninizi haklı görüyorsunuz.Zaten 5-6 aya küçük bir araba alacaklarmış sadece şuan için bu kadar lüks bir araba kullanacağımıza arsa alalım evimizi yaptıralım sonra küçük bir araba alır onu büyütürüz demişler
Ben daha şurda terk ettim konuyu dfkdkfkKızlar merhaba,
kuzenim=ayşe
eşi=ali
eş abisi=ahmet
ahmetin eşi =emel
üçüncü erkek kardeş=mehmet
mehmetin eşi=merve
Bakın detayları bilmiyorum arabada seyahat ederken okuyordumDetaylı okumadan, orasına burasına soksun lafları etmek de enteresan.
Eltinin calismamasinsan, anneligine, evindeki temizliğe, eşliğinde her şeyine laf etti konu sahibi.
Kadın küçük görüyorlar, arabayi üzerine yaptırması bile dert olmus ama ayni arabayı kullanmak istiyor kuzen.
İyi yapmışta lafını etmiş.
Ay araba deme bize valla fenalık bastı dkdjdjdBakın detayları bilmiyorum arabada seyahat ederken okuyordum
Bundan sonra detaylıca okuyun da küfür edin bari, banlanmaniza değsin.Bakın detayları bilmiyorum arabada seyahat ederken okuyordum
Ve bu kuzen saf(!) öyle miKuzenim story gizlemek lazımmış demekki diyor gizli iş çevireceksin dürüst olmayacaksın
Ev pekiArabanın tamamı verilip arsa almam toplu taşıma ücretleri cok fazla hele 1 senelik arabamla 1 senelik evliyken asla bunu yapmam
1 senelik evliyken tatiline giderim gezerim tozarim. Asla araba satmam herşey kar zarar ekseninde degerlendirilmemeli. Yeni evliliğin tadı cikarilmali.Ev peki
İyi de araba abinin değil eşinin ve kardesi değil elti istiyor ben olsam baştan vermezdimValla bende kendi kardeşlerim için öyle düşünüyorum biz böyle düşündüğümüz için karşıdan böyle bi tavır görünce böyle algılayıp alındık bence
Ev peki