Kim haklı Elti mi siz olsanız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Linç edilecek bi durum göremedim kuzeniniz de dersini alsın eltisinin arabasıyla gezmesin ettiler fesattır bak hemen dedikodusunu yapmış bile
Milletin arabasıyla gezmeyi nasıl normalleştirebilirsiniz ? Eşimin kardeşine niye feda olsun benim arabam ?

Yanlış mı yaptı peki Ayşe arsa mı daha iyi bir yatırım araba mı

2 tane araba aldiklarina gore iki tane araba kullanmak istemisler .kocamizla bitisik yasamiyoruz kocasi isteyken kadin cocuklariyla gezmek istiyor belki arabasiyla parasini verdigi arabayi hibe mi etsin . g.tne sokacak ne demek hic yakistiramadim sizin onceki yorumlarinizi bilerek ne kadar ayip

Arabaya layık mi değil mi diye nereden duydunuz ee kardeşim derken eşimin kardeşine de veririm ne var yani eşimin kardeşi sonuçta dünya malı dünyada kalır ölünce senin araban falan kalmıyor bu dünyada hemen ne dedikodusu yapıyor elti kişisi

Yok mune adamda aynı paraya alacaktı abiyede aynı paraya verildi kuzenim aile içinde etkinin bu şekilde arkasından konuşacağını bilseydi biz adama söz verdik derdi zaten yazdım ben iki ay sonra kp i araba verecekmiş idare ederlerdi onlar abi kardeş diye bir kere istediler ilk seferde bu laf edilince ağrına gitmiş

Konu sahibi yazdı ya kuzeniyle beraber konuşmuşlar da bunlar iş güç sahibiymis o ev hanımıymis da bunun sayesinde pahalı araba alabilmisler

Emel haklı ev esin üzerine araba şirketin herhangi bir boşanma konusu geçerse eş onları karısının haberi olmadan satabilir.Emelde avcunu yalar.Niye kendi üstüne birsey istemek suçmu?Ayrıca emelin üstüne birsey istemesi niye herkesi bu kadar geriyor ve ilgilendiriyor.Size ne eltiye ne emelin istemesi ayrıca parayi emelin kardesi verirken niye herkes emele bu kadar kıskanç gözüyle bakıyor.Esimin o kadar (kardes veriyor bu arada altini es degil)maddi gücü varsa bende üstüme birsey isterim bu kıskançlık degilki.

Yorumumu sonuna kadar destekliyorum 1 kez eltisi arabaya binmiş hemen dedikodu yapılır mı gören de arabalarıyla fellik fellik gezdiler sanacak bi dur hele bi dur hemen ne dedikodusu

O açıdan öyle değil maledef aynı değerde verildi üstüne çok az bi peşinat verdiler zaten hesapları tutuyordu

Yanlış mı yaptı peki Ayşe arsa mı daha iyi bir yatırım araba mı
evliligimin ilk zamanlarinda kocamla deli gibi gezdim kampa vs giderdik sık sık .hic boyle bir sey dusunmedim yapmak istemezdim de . haftasonu kahvaltiya gitsen dolmus vs olmuyor .mesela yasadigim yerden deniz 1 saat ama otobusle 2 saati geciyor .ben o yuzden kostur kostur arsa almazdim
ama gecen yil ikinci arabayi alacakken arsa firsati cikti onda hakkimi arsadan yana kullandim .ise dolmusla gidiyorum hala
tamamen ihtiyaca gore degisir sartlar

Valla az önce kuzenimin bekarken aldığı araba için eş hak sahibi olur bu ülkenin hakimi saf mu diyorlardı ya şimdide evliyken almışlar başkasına satar emel avucunu yalar diyorsunuz

E kuzen sayfalardir ne yapıyor. Abisine bile altin artar diye borç verdi diyorlar kıskançlıktan catladilar toplayamiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…