Kim haklı Elti mi siz olsanız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylı okumadım ben dedikoduyu tasvip etmedim düğün için lazım olmuş araba bunlarda diye de bilmişler stroy atmışlar ne var yani saçma buldum
Ya kadının hakkında demedikleri kalmadı sayfalardir dedikodusunu yapıyorlar.
Kadın kardeşinden altın borcu alıp almış arabayı yok kardesinin eşinden altın borcu için izin aldı miya kadar geldi. Bu kadar dedikodusunu yaptığın adamın arabasına binmezsin az karakter olur insanda.

Yorumumu sonuna kadar destekliyorum 1 kez eltisi arabaya binmiş hemen dedikodu yapılır mı gören de arabalarıyla fellik fellik gezdiler sanacak bi dur hele bi dur hemen ne dedikodusu
G.tune mi sokacak yazan bir yaziyi sonuna kadar desteklemeniz gercekten takdire sayan mukemmel bir cumle cunku sonuna kadar savunun .Devamli alma niyetleri varmis zaten kadin da farkedip bastan yolunu kesmis

Önüne vazgeçme işi tapuda oldu noter araç satışında yapılır önce tapuya gidildi arsa alındı sonra araba eltiye devredildi noterde ayrıca arsa sahibi aynı paraya alacaktı sorun yok

Kuzenim story gizlemek lazımmış demekki diyor gizli iş çevireceksin dürüst olmayacaksın

Ayol ne dürüstü satıp parasını çatır çatır yediği arabanın gidişini kabullenememiş. İşine gelmeyince ortalığı karıştırmaktan korkmayan kendi çıkarlarını düşünen bencil bir kadın Ayşe. İyilik kisvesi altında Emeli kullanmak istemiş. Kullanamayınca hasetinden çatlamış.

Detaylı okumadım ben eltinin dedikodu yapma kısmını yorumladım bir daha vermem olur biter benim için ama gidip de diğer eltiye başka bir eltinin dedikodu yapılması hiç hoz değil

bir onceki cumlede g.tne sokmak diyen biri olarak dedikoduyu varosca mi buldunuz ? neyse o da onun kusuru olsun
Ee tabii ki öyle kardeşime arabamı bindirmeyeceksem garajda bekleyecekse afedersiniz ama öyle yani üstüne üstlük verip bir de diğer eltiye dedikodusunu yapmak oldukça varosca

Valla bende kendi kardeşlerim için öyle düşünüyorum biz böyle düşündüğümüz için karşıdan böyle bi tavır görünce böyle algılayıp alındık bence
Kadının anneliginden, çalışmamasina, evinde yaptığı temizliğe, eşliğine,kendi abisiyle olan ilişkisine kadar yerden yere vurdunuz yahu.
Ne kardeşliği?
İçten içe küçük görüp nimetlerinden faydalanacakmis kuzen.
Omurgasizliktan başka bir şey değil yaptığı.

Detaylı okumadım ben eltinin dedikodu yapma kısmını yorumladım bir daha vermem olur biter benim için ama gidip de diğer eltiye başka bir eltinin dedikodu yapılması hiç hoz değil
Dedikodusunu yapmamış belli ki kulağına gitsin ki bir daha istemesinler diye özellikle ona söylemiş dedikodusunu yapacağını bildiği için bence
Böyle fesat birine bırak arabayı vermek çöpümü vermem. Kadın tanımış demek ki. Evine gelen temizlikçiye kadar kadının dedikodusunu yapmışlar bir de arabasına biniyor

Arabayı satmışlar arsa sahibine satsa alıp sahile mi gidebilecekti çok ayıp yapılan bence abi kibarlıktan alın demiş

Kuzenim story gizlemek lazımmış demekki diyor gizli iş çevireceksin dürüst olmayacaksın
Hayır buradan çıkarılacak ders story gizlemek değil, milletin nezaketen ihtiyaç olursa kullan dediği arabayı alıp gezmeye gitmemek olmalı ama.... nato mermer nato kafa

Kuzeniniz de eltisine ev kadını diyor, ben kendi paramla aldım onun kendi parası yok diyor, başta söylediğimi tekrarlıyorum kimsenin arabası acil durum harici istenmez, ben arabasız kaldığımız bir dönem öz be öz babamın arabasını bile istemedim, ki babacım arabanın lafını bile etmez her gün bizde dursa gık demez evimizi taşırken zorla arabanın anahtarını vermek istedi eşim de almadı, babamın malı da olsa emanet emanettir kusura bakmayın ama kuzeniniz gibi rahat bir yapıya sahip değilim çok zorda kaldıysam da almışsam ne için istediysem onun için kullanırım keyfim istiyor diye denize sahile alemin arabasıyla gidemem, arkamdan laf edilmese dahi kendime yediremem, gerekirse kmlerce yürürüm de minnet etmem.

Kuzeninize de ders olsun doğru dürüst hesap kitap yapmadan arabasını arsasını satmasın, nasılsa kayınpederden kayınbiraderden alırız diye düşünüp başkalarının malı üzerinden plan yapmasın.

Son düzenleme:
Arsa daha iyi bir yatırım ama arabaya ihtiyaç öncelikse arsa alınmamalıydı malum sonra milletin arabasında göz kalıyor
Zaten 5-6 aya küçük bir araba alacaklarmış sadece şuan için bu kadar lüks bir araba kullanacağımıza arsa alalım evimizi yaptıralım sonra küçük bir araba alır onu büyütürüz demişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…