- 12 Temmuz 2006
- 55.528
- 212.900
- 52
-
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Ben de bunu anlamıyorum Tahin Helvası, eltim yok bildiğim tek elti örneği de annemle yengemdi onlar da iyi örnek olan eltilerdendi ne kavgalarını bilirim ne kıskançlıklarını o yüzden de mühendis elti doktor elti inDetaylı okumadan, orasına burasına soksun lafları etmek de enteresan.
Eltinin calismamasinsan, anneligine, evindeki temizliğe, eşliğine her şeyine laf etti konu sahibi.
Kadını küçük görüyorlar, arabayi üzerine yaptırması bile dert olmus ama ayni arabayı kullanmak istiyor kuzen.
İyi yapmışta lafını etmiş.
Boşanma durumunda mala tedbir koydurulur ve evlilikten iki gün önce alınan malın beraber ödemesi yapıldı diye belirtilir, ispat edilir böylece araba kuzene kalmaz yarı yarıya bölüşülür.Valla az önce kuzenimin bekarken aldığı araba için eş hak sahibi olur bu ülkenin hakimi saf mu diyorlardı ya şimdide evliyken almışlar başkasına satar emel avucunu yalar diyorsunuz
Burada sayfalarca emek emek ilmek ilmek bu kadar insan konu sahibine haksızlığını anlatmaya çalışırken, tek bir yorumunla tüm emeklerimizi hiç ettiğin için seni asla affetmeyeceğimDetaylı okumadım ben eltinin dedikodu yapma kısmını yorumladım bir daha vermem olur biter benim için ama gidip de diğer eltiye başka bir eltinin dedikodu yapılması hiç hoz değil
Beraber ödendiği nasıl ispat edilecek tüm ödemeler kuzenimin maaşından çıktıBoşanma durumunda mala tedbir koydurulur ve evlilikten iki gün önce alınan malın beraber ödemesi yapıldı diye belirtilir, ispat edilir böylece araba kuzene kalmaz yarı yarıya bölüşülür.
Ancak boşanma yoksa o arada üstüne arabası olan satar parasını harcar istediği gibi.
Ya saf mısınız, yoksa anlamamazlığa mı geliyorsunuz çözemedim. Hiç mi bu konularda bilginiz yok. Hiç mi bir şey öğreneyim nasıl olur diye ariatırmıyorsunuz. Kuzen ile kuzenin elti dedikodusunu yapacağınıza biraz kendinizi geliştirin
kimin odedigi degil evlilik birliligi icinde odenmesi mesele . iki ay evlilik oncesi odendi diye araba kuzeninizin degil . sonraki odemeler hep evlilik birligi icinde gerceklesmisBeraber ödendiği nasıl ispat edilecek tüm ödemeler kuzenimin maaşından çıktı
Öyle mi Ayşe kaç defa vermiş arabasını emele emelin arabası yokken ve Ayşe sıfır arabaya binerken kaç defa denize ve sahile gitmiş emel araba Ayşe’ninken?Valla bizde böyle düşündük ama yanlış düşünmüşüz sabahtan beri linç ediliypruz
Arabada seyahat ederken göz ucuyla baktığınız konuya ..tüne soksunlar da demez insan ya. Size hiç yakıştıramadımBakın detayları bilmiyorum arabada seyahat ederken okuyordum
Elti çalışmadığı için söz hakkının olmaması gerektiğini düşünüyorlar çok net Mune.Ben de bunu anlamıyorum Tahin Helvası, eltim yok bildiğim tek elti örneği de annemle yengemdi onlar da iyi örnek olan eltilerdendi ne kavgalarını bilirim ne kıskançlıklarını o yüzden de mühendis elti doktor elti inev kadını elti out ev kadını elti kıskanç ev kadını elti araba aldırdı, kendi parası yok kendi mi çalışıp aldı gibi muhabbetleri de anlamıyorum, ev kadını elti mesleği olmadığı için vasıfsız dedikoducu, mühendis elti Ayşe diplomalı dedikoducu kategorisine mi girmiş oluyor ?
Yok anlamıyor. Anlamayacak da. Bir iki üye var böyle ne desen anlamıyorlar bu üye de onlardan. İlginç şahsiyetkimin odedigi degil evlilik birliligi icinde odenmesi mesele . iki ay evlilik oncesi odendi diye araba kuzeninizin degil . sonraki odemeler hep evlilik birligi icinde gerceklesmis
Ya siz iyi misiniz, evli olmak, eş olmak böyle birşey zaten. Haklı çıkmak için ne yazacağınızi şaşırdınızKrediyi kim eşle ödedi eşi de ihtiyaç çekti ikisini de kuzenim ödedi kalanında birikime attılar eşide evi geçindirdi kuzenimin maaşı eşinden fazla
Allahım sana geliyorumBeraber ödendiği nasıl ispat edilecek tüm ödemeler kuzenimin maaşından çıktı
"Saf" Ayse'den inciler.Beraber ödendiği nasıl ispat edilecek tüm ödemeler kuzenimin maaşından çıktı
Evet lafa gelince kardeşlik ama ele hangi paraya satiyorsa kardeşe de o kadara satmış. O yüzden kadın lazım olursa kullanın bile dememesi lazımdi insanlık etmişBir de şeyi merak ettim elin adamına verdikleri fiyattan neden indirim yapmamışlar öz kardeş değil mi bunlar? Yabancıya satar gibi satmışlar arabayı şimdi de kardeşlik öldü mü demeye getiriyorsunuz
Hanımlar dağılabilirsiniz. Ayşe cidden saf çıktıBeraber ödendiği nasıl ispat edilecek tüm ödemeler kuzenimin maaşından çıktı
İlk başta abiye kendileri teklif etmişler ya siz alın diyeBakın elmayla armutlu karıştırıyorsunuz başkasının arabasına güvenerek yola çıkan kim. Arsa almayı düşünüp araba satacakları zaman etliye araba almak gibi bir mevzu zaten yoktu onlar arsa sahibiyle anlaştılar zaten iki gün kala abi aradı onları bu aşamaya gelene kadar elti araba alır kullanırız mı dediler vahiy mi geldi
Ya kadının anneliğine kadar laf ettiklerinde nevrim döndü ayıptır kadın çalışmıyor diye Hiçbirseyi hak etmediğini ima ediyorlar sürekli!! Satış olurken yabancı ama kullanmaya gelince kardeş :)) aynen öyle sizinle aynı fikirdeyimEvet lafa gelince kardeşlik ama ele hangi paraya satiyorsa kardeşe de o kadara satmış. O yüzden kadın lazım olursa kullanın bile dememesi lazımdi insanlık etmiş
Hayır yok. Kim olsa konuşur. Peygamber falan olması lazım konusmamasi için.yani burda aile içinde arkadan konuşan laf yapan eltinin bir suçu yok mu. birine iyilik yapıp vermişsem ben arkasından laf yapmam açıkçası en azından aile içinde kulaklarına getirmem