Eltisinin arkadan konuşması eltisini bağlar bence doğru değil ama bu durum kuzeninizin haksız olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Arabasız sıkıntı çekeceğini baştan hesap edecekti, herkes kendisini hazırlamış arabanın devri için notere gidilmiş, hatta arsa sahibiyle takas yapılacakken abiye satma fikri daha cazip geldiğinden takastan dahi vazgeçilmiş, ki arsa sahibi takasa sayacağından daha düşük bir fiyattan alacaktı muhtemelen, abiye kendi istedikleri fiyattan satmışlardır ki arsayı borçsuz harçsız alsınlar, sonra tam da noter de ben vazgeçtim demek de hata, çocuk oyuncağı mı bu?
Arabasız ne gibi sıkıntısı olabilir ? Toplu taşıma kullanan milyonlarca insan var. Bebeği olsa ya da okula giden çocuğu bir nebze diyeceğim ama tek başına bir insanın illa her yere arabayla gitmesi şart değil, altımızda araba varken bile yürüyerek gidebileceğim her yeri fellik fellik geziyordum, gideceğim mesafe 10 km üzerindeyse araba veya toplu taşıma kullanıyordum, arabayı sattık ben sıkıntı yaşamıyorum şahsen yine fellik fellik denize de gidiyorum alışverişe de gidiyorum, ki kuzeniniz 20’li yaşlarda olsa ben annesi yaşındayım yürüyüş dediğinizde kızım yaşındaki kuzeninize bile depar atarım.