Kim haklı Elti mi siz olsanız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahaha gidiyorum demişsiniz ama gidememişsiniz, ben de 16. Sayfadan atlayıp geldim ama geri dönüp okuyacağım galiba

Ay evet arabayı alın diye teklifte bulunanlar kendileriymis ilk başta.
Çünkü onlar alırsa istediği zaman kullanabileceklerdi.
Saf Ayşe her şeyi baştan düşünmüş bak sen.

Keşke isim koymasaydın kim kimdi diye diye vazgeçtim.

Elti bile olsa Ayşe Emel için el alem, el alemin hak edip etmemekle alakalı düşünceleri Emel’i bağlamaz, hak edip etmediği de Ayşe’yi ilgilendirmez, alemin parasını neye harcayıp neye harcamayacağı kimseyi ilgilendirmiyor, ne Ali’yi ne Ayşe’yi, Ali Ayşe’nin düşüncelerinden haberdar mi acaba? Eltisi hakkında söylediklerini duyarsa ne olur?

Ayrıca Ayşe’nin hak etmiyor diye düşündüğü Emel’in eşi karısının hak ettiğini düşünmüş, kayınpederi bile kardeşinin arabasını Emel’e alın demiş kayınpeder de Emel’in hakkı olduğunu düşünüyor, ki burada okuduğum kayınvalideli kayınpederli konuların çoğunda millet arabalar evler oğullarının üzerine olsun geline bir şey alınmasın istiyor, Emel ne gelinmiş ki kayınpeder bile arabası olsun istemiş.

Anladığım kadarıyla kıskanç haksız ve yüzsüz olan kuzeniniz.

Abinin kendi aracını bir senedir değiştirme planı vardı değiştirirsem diyip duruyordu onlarda kendininkini satıp bunu al yeni araç diye yoksa ikinci araç yapın diye bir durum yok
Abiye alınınca sorun yok ama Emel'e alınınca mi sorun, mırın, kırın etmeler?
Çünkü Emel'e yakıştırilmiyor o araba değil mi?

Abiye alınınca sorun yok ama Emel'e alınınca mi sorun, mırın, kırın etmeler?
Çünkü Emel'e yakıştırilmiyor o araba değil mi?
Haydaaa ya siz okuma yazma biliyor musunuz gerçekten sorun emelin laf etmesi laf kim alırsa alsın Ayşe’nin umrunda değil sorun dedikodu yapması aile içinde

Abinin kendi aracını bir senedir değiştirme planı vardı değiştirirsem diyip duruyordu onlarda kendininkini satıp bunu al yeni araç diye yoksa ikinci araç yapın diye bir durum yok
Abi kendisine alsaydı sorun olmayacaktı da Emele alindigini duyunca mi noterde vazgeçti satmaktan kuzeniniz.

Yol anlamıyor ya. Konudan çıkayım dedim çıkamadım. Konu sahibi be kuzen beni benden aldı
Anlıyor da işine gelmiyor. Eltisinin dediği gibi yuzsuzler. Yüzsüz insanlar böyledir. Yüzüne tükürsen Yarabbi Şükür diyip gemilerini yürütmeye devam ederler. Kimden ne tirtiklarlarsa kar görürler.

Haydaaa ya siz okuma yazma biliyor musunuz gerçekten sorun emelin laf etmesi laf kim alırsa alsın Ayşe’nin umrunda değil sorun dedikodu yapması aile içinde
Yapma ya yapma bunu tekrar oku
Siz kendinizi akıllı mı sanıyorsunuz cidden ya?
Her yorumunuz burda duruyor.
Derdiniz tam olarak arabanin Emelin üzerine alınmış olması, kuzenin istediği gibi o arabayı kullanamayacak olması.
Yazıp yazıp mesele dedikodu demeniz cidden komik ya.
Siz kuzenle körler sağırlar birbirini ağırlar seviyesinde olabilirsiniz ama buradakiler öyle değil.

Yahu sizene ister aracını satar alır ister ikinci araç yapar,. netice de teklif edilmiş abiye, sanki abi kendi kendine biz alalım demiş gibi lanse ediyorsunuz.
Al işte Brrk yine dumur oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…