Kocamın ailesinin sürekli para istemesi

Bu adamla ömrünüze yazık etmeyin. Boşanmak için illa işkenceler görmeye gerek yok. İnsan eşi hastanelere düşmüşken kimin ödeyeceğinin derdine düşer mi?
Sizin gibi insanları görünce yalvarasım geliyor. Daha gençsiniz, bu adama ömrünüzü vermeyin
İnanın ben de şok oldum. Kemiğim gözüküyor resmen o hala oteldeyken parayı napıcaz demeye başladı ben de gerçekten parası yok galiba yazık dedim ödedim. Sonra bu konu açıldığında sen ödemek istedin diye ödedin diyor yoksa onun kredi kartında limit varmış. Böyle garip garip şeyler

büyük masraflı şeyleri o ödedi aslında. Halı koltuk ve masalar gibi. Ama sürekli benim cebimden para çıkartmaya çalışıyor. O gün kendisine hediye mont aldırdı. İhtiyacı vardı diye indirimden mont seçtim ona kredi kartında limit yoktu tabi ki. Bana sen hediye alabilirsin diyor, şöyle şöyle ödeme yap dedi. Ben de aldım 180 eurosuna muhtaç değilim diye göstermek istediğim için aldım aslında.
Zaten artık ev arkadaşım olarak görüyorum koca değil. Evlenmeden önce çok cömertti evlendikten sonra bu yüzünü gösterdi
Halıyı koltuğu masayı almışsa ne olmuş, alacak tabii evleniyor sonuçta. Ne oldu bu yeni nesil erkeklere anlamıyorum. Sizi de borç içinde bırakmadan boşayın gitsin , masadını halısını da verin eline.

Halıyı koltuğu masayı almışsa ne olmuş, alacak tabii evleniyor sonuçta. Ne oldu bu yeni nesil erkeklere anlamıyorum. Sizi de borç içinde bırakmadan boşayın gitsin , masadını halısını da verin eline.
Evlilik döneminde herkes borca girmez mi? Ben de anlayamıyorum. Koca olmayı da kendi çıkarlarına uygun olarak değiştirmişler

Back
X