Kim haklı Elti mi siz olsanız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Linç edilecek bi durum göremedim kuzeniniz de dersini alsın eltisinin arabasıyla gezmesin ettiler fesattır bak hemen dedikodusunu yapmış bile
Milletin arabasıyla gezmeyi nasıl normalleştirebilirsiniz ? Eşimin kardeşine niye feda olsun benim arabam ?

bir kerelik vermis adam her ihtiyacin oldugunda gel sattigin arabayi kullan mi demis arsa sahibi 😂 bir haftaligina vermis aysenin kocasi iki defa da onlar versin tok gonullu olarak .ee toplam etti mi 3 ayse yine arabasiz kaldi .cunku tercihini arabasiz kalarak arsa sahibi olmaktan yana kullandi .
Yanlış mı yaptı peki Ayşe arsa mı daha iyi bir yatırım araba mı

O kadar saçma bir konu ki alan almış satan satmış elti fesatlığından başka bir halt yok bu konuda baktın dedikodunu yaptığını duydun almazsın arabasını olur biter mesafeyi de koyarsin arana diger elti de arabayı vermiş gezsinler ne var eşinin kardeşine vermeyecek de 2 tane arabayı g*tüne mi sokacak
2 tane araba aldiklarina gore iki tane araba kullanmak istemisler .kocamizla bitisik yasamiyoruz kocasi isteyken kadin cocuklariyla gezmek istiyor belki arabasiyla parasini verdigi arabayi hibe mi etsin . g.tne sokacak ne demek hic yakistiramadim sizin onceki yorumlarinizi bilerek ne kadar ayip

Tamam işte bu araba da kadının arabası kocası karışamaz kadın da eltisine vermek istemiyor nesini anlamiyrsunuz. Arkamdan dedikodumu yapan ev hanımı diye beni arabaya layık görmeyen eltiye ne diye araba verecekmisim
Arabaya layık mi değil mi diye nereden duydunuz ee kardeşim derken eşimin kardeşine de veririm ne var yani eşimin kardeşi sonuçta dünya malı dünyada kalır ölünce senin araban falan kalmıyor bu dünyada hemen ne dedikodusu yapıyor elti kişisi

Biz arsa sahibiyle anlaştık size satamayız diyebilirlerdi, kuzeniniz olduğu için olaya taraflı bakıyorsunuz.
Belki abisi kardeşinin arabası ya da kuzeninizin arabası diyelim takasta ucuza gitmesin temiz araba madem satıyorlar değerinde biz alalım da arsa için araba+para ödemesinler diye düşündü?

Belki Ali ve Ahmet’in babası Ahmet’e oğlum kardeşin arabayı arsayla takas edecekmiş ama arsa sahibi üste para da istiyor, sen düşünmüyorum deyip kestirip attın ama kardeşin borçlanmasın arabayı sen al hem araba ele değerin altında gitmesin hem kardeşin ele borçlanmasın dedi, zira Ahmet’in araba alma niyeti yokmuş ama babası ısrarla sen al oğlum demiş, böyle deyip kardeşine iyilik yapmasını istemiş olabilir.

İnsanları kıskanıyor, art niyetliler, kötü düşünceliler diye yaftalamak yerine bir de bu açıdan düşünün belki o zaman kuzeniniz yaptığı hatanın farkına varır.
Yok mune adamda aynı paraya alacaktı abiyede aynı paraya verildi kuzenim aile içinde etkinin bu şekilde arkasından konuşacağını bilseydi biz adama söz verdik derdi zaten yazdım ben iki ay sonra kp i araba verecekmiş idare ederlerdi onlar abi kardeş diye bir kere istediler ilk seferde bu laf edilince ağrına gitmiş

Arabaya layık mi değil mi diye nereden duydunuz ee kardeşim derken eşimin kardeşine de veririm ne var yani eşimin kardeşi sonuçta dünya malı dünyada kalır ölünce senin araban falan kalmıyor bu dünyada hemen ne dedikodusu yapıyor elti kişisi
Konu sahibi yazdı ya kuzeniyle beraber konuşmuşlar da bunlar iş güç sahibiymis o ev hanımıymis da bunun sayesinde pahalı araba alabilmisler

yahu bu bizim uydurduğumuz bişey değil kuzenim 1 senelik evli ve emelle her bir araya geldiğinde emelin söylediği şey benim üzerime bi mal yok ev eşimin üstüne araba şirketin üstüne diğer kardeş merveye yapmış arabayı ali ayşeye yapmış bana bişey yok. bunları duysanız siz ne dersiniz şimdi bile Ahmet arabayı alıp şirket üstüne yapacaktı sonra emelin kardeşi demiş borsayı bozmayacaksan ben borç altın vereyim ama bir şartla ablama yap diye
Emel haklı ev esin üzerine araba şirketin herhangi bir boşanma konusu geçerse eş onları karısının haberi olmadan satabilir.Emelde avcunu yalar.Niye kendi üstüne birsey istemek suçmu?Ayrıca emelin üstüne birsey istemesi niye herkesi bu kadar geriyor ve ilgilendiriyor.Size ne eltiye ne emelin istemesi ayrıca parayi emelin kardesi verirken niye herkes emele bu kadar kıskanç gözüyle bakıyor.Esimin o kadar (kardes veriyor bu arada altini es degil)maddi gücü varsa bende üstüme birsey isterim bu kıskançlık degilki.

2 tane araba aldiklarina gore iki tane araba kullanmak istemisler .kocamizla bitisik yasamiyoruz kocasi isteyken kadin cocuklariyla gezmek istiyor belki arabasiyla parasini verdigi arabayi hibe mi etsin . g.tne sokacak ne demek hic yakistiramadim sizin onceki yorumlarinizi bilerek ne kadar ayip
Yorumumu sonuna kadar destekliyorum 1 kez eltisi arabaya binmiş hemen dedikodu yapılır mı gören de arabalarıyla fellik fellik gezdiler sanacak bi dur hele bi dur hemen ne dedikodusu

Biz arsa sahibiyle anlaştık size satamayız diyebilirlerdi, kuzeniniz olduğu için olaya taraflı bakıyorsunuz.
Belki abisi kardeşinin arabası ya da kuzeninizin arabası diyelim takasta ucuza gitmesin temiz araba madem satıyorlar değerinde biz alalım da arsa için araba+para ödemesinler diye düşündü?

Belki Ali ve Ahmet’in babası Ahmet’e oğlum kardeşin arabayı arsayla takas edecekmiş ama arsa sahibi üste para da istiyor, sen düşünmüyorum deyip kestirip attın ama kardeşin borçlanmasın arabayı sen al hem araba ele değerin altında gitmesin hem kardeşin ele borçlanmasın dedi, zira Ahmet’in araba alma niyeti yokmuş ama babası ısrarla sen al oğlum demiş, böyle deyip kardeşine iyilik yapmasını istemiş olabilir.

İnsanları kıskanıyor, art niyetliler, kötü düşünceliler diye yaftalamak yerine bir de bu açıdan düşünün belki o zaman kuzeniniz yaptığı hatanın farkına varır.
O açıdan öyle değil maledef aynı değerde verildi üstüne çok az bi peşinat verdiler zaten hesapları tutuyordu

Yanlış mı yaptı peki Ayşe arsa mı daha iyi bir yatırım araba mı
evliligimin ilk zamanlarinda kocamla deli gibi gezdim kampa vs giderdik sık sık .hic boyle bir sey dusunmedim yapmak istemezdim de . haftasonu kahvaltiya gitsen dolmus vs olmuyor .mesela yasadigim yerden deniz 1 saat ama otobusle 2 saati geciyor .ben o yuzden kostur kostur arsa almazdim
ama gecen yil ikinci arabayi alacakken arsa firsati cikti onda hakkimi arsadan yana kullandim .ise dolmusla gidiyorum hala
tamamen ihtiyaca gore degisir sartlar

Emel haklı ev esin üzerine araba şirketin herhangi bir boşanma konusu geçerse eş onları karısının haberi olmadan satabilir.Emelde avcunu yalar.Niye kendi üstüne birsey istemek suçmu?Ayrıca emelin üstüne birsey istemesi niye herkesi bu kadar geriyor ve ilgilendiriyor.Size ne eltiye ne emelin istemesi ayrıca parayi emelin kardesi verirken niye herkes emele bu kadar kıskanç gözüyle bakıyor.Esimin o kadar (kardes veriyor bu arada altini es degil)maddi gücü varsa bende üstüme birsey isterim bu kıskançlık degilki.
Valla az önce kuzenimin bekarken aldığı araba için eş hak sahibi olur bu ülkenin hakimi saf mu diyorlardı ya şimdide evliyken almışlar başkasına satar emel avucunu yalar diyorsunuz

E kuzen sayfalardir ne yapıyor. Abisine bile altin artar diye borç verdi diyorlar kıskançlıktan catladilar toplayamiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X