Kim haklı Elti mi siz olsanız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bizde böyle düşündük ama yanlış düşünmüşüz sabahtan beri linç ediliypruz

Arsa sahibiyle kardeşi mi mukayese ettiniz pes doğrusu kardeş bu kardeş ne var verdiyse elti de hemen dedikodu yapayım demiş bi dur hele ne bu acele tamam anladık araba onun oldu

Sürecin bir önemi yok, araba Emel’in, kuzenin de madem arabayı gözden çıkarıp yatırımını yapacak artık araba yok diye bilecek. Kadın zaten bide size extra iyi davranmış ihtiyaç oldu mu alın demiş. Benim arabamı alın gezin hala sizin de arabanız sayılır mı demiş. Ay iki kuzen kendinizi haklı göstermek için kırk takla attınız ama yemiyor buradaki insanlar. Neymiş kp Emel’e kurmazdır demiş de Ayşe saf dermiş miş bide savunmalar öyle saçma ki hiç mi yazdıklarınızı okumuyorsunuz

Valla bende kendi kardeşlerim için öyle düşünüyorum biz böyle düşündüğümüz için karşıdan böyle bi tavır görünce böyle algılayıp alındık bence

bir kerelik vermis adam her ihtiyacin oldugunda gel sattigin arabayi kullan mi demis arsa sahibi bir haftaligina vermis aysenin kocasi iki defa da onlar versin tok gonullu olarak .ee toplam etti mi 3 ayse yine arabasiz kaldi .cunku tercihini arabasiz kalarak arsa sahibi olmaktan yana kullandi .

Biz arsa sahibiyle anlaştık size satamayız diyebilirlerdi, kuzeniniz olduğu için olaya taraflı bakıyorsunuz.
Belki abisi kardeşinin arabası ya da kuzeninizin arabası diyelim takasta ucuza gitmesin temiz araba madem satıyorlar değerinde biz alalım da arsa için araba+para ödemesinler diye düşündü?

Belki Ali ve Ahmet’in babası Ahmet’e oğlum kardeşin arabayı arsayla takas edecekmiş ama arsa sahibi üste para da istiyor, sen düşünmüyorum deyip kestirip attın ama kardeşin borçlanmasın arabayı sen al hem araba ele değerin altında gitmesin hem kardeşin ele borçlanmasın dedi, zira Ahmet’in araba alma niyeti yokmuş ama babası ısrarla sen al oğlum demiş, böyle deyip kardeşine iyilik yapmasını istemiş olabilir.

İnsanları kıskanıyor, art niyetliler, kötü düşünceliler diye yaftalamak yerine bir de bu açıdan düşünün belki o zaman kuzeniniz yaptığı hatanın farkına varır.

Ne alaka ya hem satıp hem ortak olmak istemiş çok merakliysa satmayacakti

Valla bende kendi kardeşlerim için öyle düşünüyorum biz böyle düşündüğümüz için karşıdan böyle bi tavır görünce böyle algılayıp alındık bence
Ayse arabayı Emel'e veriyor muydu? Cocugu okula getirip götürürken diye bir soru sordum ama cevap alamadım.

Siz kendinizi kullandırtmaya devam edin kimse laf etmez ama Emel kullandırmak istemiyor ve çok da haklı

Benim arabamı kardeşime verip vermeyecegime kocam karışamaz kardeşime vermeyecegim kime vereceğim
Tamam işte bu araba da kadının arabası kocası karışamaz kadın da eltisine vermek istemiyor nesini anlamiyrsunuz. Arkamdan dedikodumu yapan ev hanımı diye beni arabaya layık görmeyen eltiye ne diye araba verecekmisim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…