- 24 Ağustos 2023
- 689
- 1.141
-
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Aynen ne güzel dünya maşallah.Aa olur mu onun hem arsası olsun hem de gezmek istediğinde arabası… çok saf (!) ya ondan böyle düşünüyor
Valla bizde böyle düşündük ama yanlış düşünmüşüz sabahtan beri linç ediliypruzO kadar saçma bir konu ki alan almış satan satmış elti fesatlığından başka bir halt yok bu konuda baktın dedikodunu yaptığını duydun almazsın arabasını olur biter mesafeyi de koyarsin arana diger elti de arabayı vermiş gezsinler ne var eşinin kardeşine vermeyecek de 2 tane arabayı g*tüne mi sokacak
Arsa sahibiyle kardeşi mi mukayese ettiniz pes doğrusu kardeş bu kardeş ne var verdiyse elti de hemen dedikodu yapayım demiş bi dur hele ne bu acele tamam anladık araba onun olduPardon da niye versin diğer elti uyanık tabi hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı hem arsa alayım hem de canım isteyince ektiren arabayı alayım diye düşünüp arabayı eltisine satmış. Arsanın sahibine satsa istediğinde böyle alabilecek miydi?
Ona pişman zatenSatmasaydi kuzeniniz o zaman biz anlaştık deseydi bu kadar gözü kalacağına
Sürecin bir önemi yok, araba Emel’in, kuzenin de madem arabayı gözden çıkarıp yatırımını yapacak artık araba yok diye bilecek. Kadın zaten bide size extra iyi davranmış ihtiyaç oldu mu alın demiş. Benim arabamı alın gezin hala sizin de arabanız sayılır mı demiş. Ay iki kuzen kendinizi haklı göstermek için kırk takla attınız ama yemiyor buradaki insanlar. Neymiş kp Emel’e kurmazdır demiş de Ayşe saf dermiş miş bide savunmalar öyle saçma ki hiç mi yazdıklarınızı okumuyorsunuzBakın elmayla armutlu karıştırıyorsunuz başkasının arabasına güvenerek yola çıkan kim. Arsa almayı düşünüp araba satacakları zaman etliye araba almak gibi bir mevzu zaten yoktu onlar arsa sahibiyle anlaştılar zaten iki gün kala abi aradı onları bu aşamaya gelene kadar elti araba alır kullanırız mı dediler vahiy mi geldi
Valla bende kendi kardeşlerim için öyle düşünüyorum biz böyle düşündüğümüz için karşıdan böyle bi tavır görünce böyle algılayıp alındık benceBenim için öyle maalesef 2 tane evde araba olup da garajda bekletmektense kullansın ne var yani kardeş yani kardeş bende durum budur bakışım budur beğenmeyen beğenmedim atabilir bizde de böyle görgüsüzler çok biliyorum kardeşime bir araba değil 2 3 arabam feda olsun
Linç edilecek bi durum göremedim kuzeniniz de dersini alsın eltisinin arabasıyla gezmesin ettiler fesattır bak hemen dedikodusunu yapmış bileValla bizde böyle düşündük ama yanlış düşünmüşüz sabahtan beri linç ediliypruz
Neden desin onlarda araba varkenAraba Ayşe'deyken Emel'e al yenge cocugu okula götürüp getirirken kullan dedi mi? Hani abisinin eşi ya, yakın olmaya çalışıyorlar ya
Neden pişman acaba ev hanimi eltisi kardeşinin desteği ile arabanın değerini verip mal sahibi oldu diye mi?Ona pişman zaten
Benim arabamı kardeşime verip vermeyecegime kocam karışamaz kardeşime vermeyecegim kime vereceğimAma senin kardeşine kocan istemese verebilecek misin? Kadın arabasini vermek istemiyor ve araba onun arabası kocasi üstüne yapmış.
bir kerelik vermis adam her ihtiyacin oldugunda gel sattigin arabayi kullan mi demis arsa sahibiValla Ayşe’nin eşide o kuzene zamanında vermiş bir haftalığına arabasını. Arsa sahibine o zaman demişler bizim haftaya acil memlekete gitmeniz gerekiyor satışı dönünce yapalım arabayı öyle verelim diye arsa sahibinin acelesi varmış satışı yapalım araba problem değiş gider gelirsin demiş
Biz arsa sahibiyle anlaştık size satamayız diyebilirlerdi, kuzeniniz olduğu için olaya taraflı bakıyorsunuz.Bakın elmayla armutlu karıştırıyorsunuz başkasının arabasına güvenerek yola çıkan kim. Arsa almayı düşünüp araba satacakları zaman etliye araba almak gibi bir mevzu zaten yoktu onlar arsa sahibiyle anlaştılar zaten iki gün kala abi aradı onları bu aşamaya gelene kadar elti araba alır kullanırız mı dediler vahiy mi geldi
M Alesef bunu geç anladıLinç edilecek bi durum göremedim kuzeniniz de dersini alsın eltisinin arabasıyla gezmesin ettiler fesattır bak hemen dedikodusunu yapmış bile
O kadar saçma bir konu ki alan almış satan satmış elti fesatlığından başka bir halt yok bu konuda baktın dedikodunu yaptığını duydun almazsın arabasını olur biter mesafeyi de koyarsin arana diger elti de arabayı vermiş gezsinler ne var eşinin kardeşine vermeyecek de 2 tane arabayı g*tüne mi sokacak
Ayse arabayı Emel'e veriyor muydu? Cocugu okula getirip götürürken diye bir soru sordum ama cevap alamadım.Valla bende kendi kardeşlerim için öyle düşünüyorum biz böyle düşündüğümüz için karşıdan böyle bi tavır görünce böyle algılayıp alındık bence
Siz kendinizi kullandırtmaya devam edin kimse laf etmez ama Emel kullandırmak istemiyor ve çok da haklıBenim için öyle maalesef 2 tane evde araba olup da garajda bekletmektense kullansın ne var yani kardeş yani kardeş bende durum budur bakışım budur beğenmeyen beğenmedim atabilir bizde de böyle görgüsüzler çok biliyorum kardeşime bir araba değil 2 3 arabam feda olsun
Laf yaptığı içinNeden pişman acaba ev hanimi eltisi kardeşinin desteği ile arabanın değerini verip mal sahibi oldu diye mi?
Tamam işte bu araba da kadının arabası kocası karışamaz kadın da eltisine vermek istemiyor nesini anlamiyrsunuz. Arkamdan dedikodumu yapan ev hanımı diye beni arabaya layık görmeyen eltiye ne diye araba verecekmisimBenim arabamı kardeşime verip vermeyecegime kocam karışamaz kardeşime vermeyecegim kime vereceğim
Alınacak bir şey yok herkesin kardeşlik duygusu aynı değil ben arabamı kardeşime gözüm kapalı veririm kocam da karışamaz buna mesafesini koyar olur biterValla bende kendi kardeşlerim için öyle düşünüyorum biz böyle düşündüğümüz için karşıdan böyle bi tavır görünce böyle algılayıp alındık bence