Kim haklı Elti mi siz olsanız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay sacmalayin lutfen size mantikli geliyor mu .milyonluk arabalar kasko bile sikinti yapiyor baskasi carpinca .siz sattiginiz kisiden istiyorsunuz vallahi pes iki kuzen bu olayi nasil normallestirdiniz
gecen hafta evlendigi kuzenden iki kere istesin,ucuncu de o gelinden de veto yesinler olur mu boyle sey
Almasaymis arsa .o zaman tum aile arabayi satip arsa alsin yatirim yapsin .kaskosunu odeyen ,arabanin kredisini odeyen bir saf buluruz ailede diye

Y ani bu arkadan konuşması doğru mu
Kuzenim şuanda arabasız sıkıntı yaşadığı için arsa aldığına pişman
Eltisinin arkadan konuşması eltisini bağlar bence doğru değil ama bu durum kuzeninizin haksız olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Arabasız sıkıntı çekeceğini baştan hesap edecekti, herkes kendisini hazırlamış arabanın devri için notere gidilmiş, hatta arsa sahibiyle takas yapılacakken abiye satma fikri daha cazip geldiğinden takastan dahi vazgeçilmiş, ki arsa sahibi takasa sayacağından daha düşük bir fiyattan alacaktı muhtemelen, abiye kendi istedikleri fiyattan satmışlardır ki arsayı borçsuz harçsız alsınlar, sonra tam da noter de ben vazgeçtim demek de hata, çocuk oyuncağı mı bu?
Arabasız ne gibi sıkıntısı olabilir ? Toplu taşıma kullanan milyonlarca insan var. Bebeği olsa ya da okula giden çocuğu bir nebze diyeceğim ama tek başına bir insanın illa her yere arabayla gitmesi şart değil, altımızda araba varken bile yürüyerek gidebileceğim her yeri fellik fellik geziyordum, gideceğim mesafe 10 km üzerindeyse araba veya toplu taşıma kullanıyordum, arabayı sattık ben sıkıntı yaşamıyorum şahsen yine fellik fellik denize de gidiyorum alışverişe de gidiyorum, ki kuzeniniz 20’li yaşlarda olsa ben annesi yaşındayım yürüyüş dediğinizde kızım yaşındaki kuzeninize bile depar atarım.

Araba Ayşe'deyken Emel'e al yenge cocugu okula götürüp getirirken kullan dedi mi? Hani abisinin eşi ya, yakın olmaya çalışıyorlar ya

Araba emelin ve emel de kuzeninizle kardeş değil.. yani kardeş kardeşe bir şey yapmıyor ay sizin kuzende olayları muhakeme edememe sıkıntısı mı var

O kadar saçma bir konu ki alan almış satan satmış elti fesatlığından başka bir halt yok bu konuda baktın dedikodunu yaptığını duydun almazsın arabasını olur biter mesafeyi de koyarsin arana diger elti de arabayı vermiş gezsinler ne var eşinin kardeşine vermeyecek de 2 tane arabayı g*tüne mi sokacak

Siz de herkesin arabasına göz dikmeyin bi 5 dk ya oha

Zaten genelde kardeş kardeşe yapar bunlar ne ki bizde neler var neler doymuyor insanoğlu doymuyor

Bakın elmayla armutlu karıştırıyorsunuz başkasının arabasına güvenerek yola çıkan kim. Arsa almayı düşünüp araba satacakları zaman etliye araba almak gibi bir mevzu zaten yoktu onlar arsa sahibiyle anlaştılar zaten iki gün kala abi aradı onları bu aşamaya gelene kadar elti araba alır kullanırız mı dediler vahiy mi geldi

Ne kadar iğrenç bir yorum. Vermek zorunda mı isterse dediğinizi de yapar da yine de vermez. Milletin malının hesabini yapmasın çok ihtiyaci varsa satsın arsasını alsın

Pardon da niye versin diğer elti uyanık tabi hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı hem arsa alayım hem de canım isteyince ektiren arabayı alayım diye düşünüp arabayı eltisine satmış. Arsanın sahibine satsa istediğinde böyle alabilecek miydi?

Satmasaydi kuzeniniz o zaman biz anlaştık deseydi bu kadar gözü kalacağına

Ne kadar iğrenç bir yorum. Vermek zorunda mı isterse dediğinizi de yapar da yine de vermez. Milletin malının hesabini yapmasın çok ihtiyaci varsa satsın arsasını alsın
Benim için öyle maalesef 2 tane evde araba olup da garajda bekletmektense kullansın ne var yani kardeş yani kardeş bende durum budur bakışım budur beğenmeyen beğenmedim atabilir bizde de böyle görgüsüzler çok biliyorum kardeşime bir araba değil 2 3 arabam feda olsun

İmdat polis

Araba Ayşe'deyken Emel'e al yenge cocugu okula götürüp getirirken kullan dedi mi? Hani abisinin eşi ya, yakın olmaya çalışıyorlar ya
Şark kurnazı bunlar ya, onlar arabayı satıp mal alsın ama hiç araba yokluğunu hissetmesinler. Herkes el pençe divan durup buyur araba hazır desin onlara

Valla Ayşe’nin eşide o kuzene zamanında vermiş bir haftalığına arabasını. Arsa sahibine o zaman demişler bizim haftaya acil memlekete gitmeniz gerekiyor satışı dönünce yapalım arabayı öyle verelim diye arsa sahibinin acelesi varmış satışı yapalım araba problem değiş gider gelirsin demiş

Ama senin kardeşine kocan istemese verebilecek misin? Kadın arabasini vermek istemiyor ve araba onun arabası kocasi üstüne yapmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…