- 18 Mart 2011
- 7.187
- 19.654
-
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Kuzeniniz gerçekten pürü pak bir insan, sapsaf.. İnşallah gözü açılır bir an önce.Valla kuzenim safın teki kusura bakmayın kp bile emele sen uyanıksın diyor çakalın diyor kuzenimi uyarıyı her fırsatta senin eltilerin uyanık dikkat et diyor
konuda favorim buAy kafalar farklı türlü çalışıyor galiba sizin ailede Altınlar Emelin kardeşinde dursa altin fiyatları yükselmeyecek miydi? Kardeş o zaman tl üzerinden kar etmeyecek miydi?
Saf insansa nasıl mühendis olsun yapmayın Allah aşkınaValla kuzenim safın teki kusura bakmayın kp bile emele sen uyanıksın diyor çakalın diyor kuzenimi uyarıyı her fırsatta senin eltilerin uyanık dikkat et diyor
Bence şayet emelin anladığı gibi olsaydı sürekli benim üstüme de bi mal olsun diye diretmezdi çünkü evlililik birliği içinde alındı zaten herşey ev vs ortak. Noterden çıktıklarında emel ruhsatın fotosunu kuzenime gülerek Ayşe sende evi kendi üstüne aldın dimi demişMal şirketin üstüne olunca eşin hak iddia edememesi şayet senin anladığın şekilde olsaydı konu sahibi sence bu kadar iş adamı gerizekalı mı da karılarından mal kaçıramıyor ? Senin bildiğini koskoca şirketlerin hukuk departmanları bilmiyor mu ?
Saflıkla çok çalışmak aynı mı Allah aşkına siz yapmayın ya hayat öyle değil malesef keşke matematik fizik gibi olsaydı hayat formülü olsaydıSaf insansa nasıl mühendis olsun yapmayın Allah aşkına
Bizim bi akraba var 98 doğumlu çocuk 2. Karısından boşanıyor. 2. Karısını 1. İle evliyken kaçırmış tiktoktan tanışıpValla kuzenim safın teki kusura bakmayın kp bile emele sen uyanıksın diyor çakalın diyor kuzenimi uyarıyı her fırsatta senin eltilerin uyanık dikkat et diyor
Yani Emel burda olsa diyecem sakın verme bir daha. Hatta direk yüzüne söyle Ayşe nin ihtiyaç başka gezme başka, zorunlu olmadıkça arabamı vermiyeceğim diyeEmel biz vallahi senciyiz bacım, dik dur eğilme kk seninle
Yarabbim sabırBence şayet emelin anladığı gibi olsaydı sürekli benim üstüme de bi mal olsun diye diretmezdi çünkü evlililik birliği içinde alındı zaten herşey ev vs ortak. Noterden çıktıklarında emel ruhsatın fotosunu kuzenime gülerek Ayşe sende evi kendi üstüne aldın dimi demiş
Kendisi eşinin hak iddia edemeyecegini sanıp nikahtan iki gün önce arabayi üstüne almiş. Bunu bilmemesine şaşmamak lazım.Mal şirketin üstüne olunca eşin hak iddia edememesi şayet senin anladığın şekilde olsaydı konu sahibi sence bu kadar iş adamı gerizekalı mı da karılarından mal kaçıramıyor ? Senin bildiğini koskoca şirketlerin hukuk departmanları bilmiyor mu ?
Emel'i en kısa zamanda buraya bekliyoruz zira ciddi bir fan kitlesi oluştuYani Emel burda olsa diyecem sakın verme bir daha. Hatta direk yüzüne söyle Ayşe nin ihtiyaç başka gezme başka, zorunlu olmadıkça arabamı vermiyeceğim diye
Ya bunda ne var arkadaşım neden böyle fesatlık yapıyorsunuzBence şayet emelin anladığı gibi olsaydı sürekli benim üstüme de bi mal olsun diye diretmezdi çünkü evlililik birliği içinde alındı zaten herşey ev vs ortak. Noterden çıktıklarında emel ruhsatın fotosunu kuzenime gülerek Ayşe sende evi kendi üstüne aldın dimi demiş
Valla arsa sahibiyle konuşmuşlardı satış haftası memlekete gitme durumu vardı arsa sahibi de tamam arabayla gidin ama dikkatli gidin demişti. Verecekti bir hafta. Geçen düğününe gittikleri kuzeni hergün arıyormuş araba kağıda istediğin zaman al kullan ben zaten genel olarak motoru kullanıyorum diyor. Yani elalem böyle derken abisinin eşiyle güya yakın olmaya çalışıyorlar kardeş kardeşe bunu yapıyor dokunan buSattiginiz bir arabayi kullanmazsiniz onu anlatmak istiyorum . arsa sahibine satsa bi tur verin bineyim diyebilcek miydi kuzeniniz hayir elti olunca niye deniyor ?
Sabrım bitti ben gidiyorum ama kalbim burda atacak Emel içinYarabbim sabır
Ya siz nasıl insanlarsınız ya, ilk yorumumdan sonra konuya dip not eklenmiş hala Emel şunu kıskanıyor yok Emel ev kadını. Ayşe çok çalışkansa hadi yallah gitsin kendine yeni araba alsın salsın Emel’in arabasını. Neyin tribindesiniz kardeşim siz? İki kişi konu açıp bir eltiye demediğiniz kalmamış. İnsanda biraz karakter duruş olur. Hem arsa için arabayı satacaksınız hem arabayi da kadıncağızdan alıp duracaksınız hala kendi malınız gibi, sanki bedavaya verdiniz arabayı neyse bedeli ödemiş almış abisiyle. Emel az bile söylemiş ya, ayıp yani siz kendi sınırlarınızı bilememişsiniz ki Emel de bıkmış artıkAyşe’nin kapısında araba onlar bir hafta tatile gittiler giderken ayşelere bıraktılar ay okumuyor musunuz konuları
Ortak miras kaldığında ( mesela yazlık ev)onu size satıp,sonra azıcık ben kullansam,yazları tatil yapsam,elektrik,su işine karışmam ev benim değil deyip tüm tatili size sattığı evde geçirince anlarsınız kim saf,kim uyanık ........Valla kuzenim safın teki kusura bakmayın kp bile emele sen uyanıksın diyor çakalın diyor kuzenimi uyarıyı her fırsatta senin eltilerin uyanık dikkat et diyor
Yakın olmaya çalışmıyorlar ki dedikodusunu yapıyorlar. Bu kadar dedikodusunu yaparken utanmadan nasıl arabasina biniyorlar çok ilgincValla arsa sahibiyle konuşmuşlardı satış haftası memlekete gitme durumu vardı arsa sahibi de tamam arabayla gidin ama dikkatli gidin demişti. Verecekti bir hafta. Geçen düğününe gittikleri kuzeni hergün arıyormuş araba kağıda istediğin zaman al kullan ben zaten genel olarak motoru kullanıyorum diyor. Yani elalem böyle derken abisinin eşiyle güya yakın olmaya çalışıyorlar kardeş kardeşe bunu yapıyor dokunan bu
Ayşe evden çalışıyorya acaba mesele emelin ev hanimi olmasi .kadin mis gibi evinde calismiyor ayse ise her gun ise gidiyor,ustelik kocasi daha az kazaniyor .bilemedim simdi
Kusura bakmayın mühendis biri saf olamazSaflıkla çok çalışmak aynı mı Allah aşkına siz yapmayın ya hayat öyle değil malesef keşke matematik fizik gibi olsaydı hayat formülü olsaydı