Kim haklı Elti mi siz olsanız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla kuzenim safın teki kusura bakmayın kp bile emele sen uyanıksın diyor çakalın diyor kuzenimi uyarıyı her fırsatta senin eltilerin uyanık dikkat et diyor
Kuzeniniz gerçekten pürü pak bir insan, sapsaf.. İnşallah gözü açılır bir an önce.
Kız sen bizi delirtmeye mi çalışıyorsun?

31 yaşımda şunu öğrenmiştim yazayım burada dursun hiçbir zaman çok yakın aile bireyleri ile ticari ilişkilere girmeyeceksin ne akrabalık bırakıyor ne dostluk hele araba satma muhabbeti ele sat ama yakınına satma bu kardeşin olabilir ama bekar ise evli ise aman diyeyim sakın elti görümce kıskançlığı çekilmez.

Bence şayet emelin anladığı gibi olsaydı sürekli benim üstüme de bi mal olsun diye diretmezdi çünkü evlililik birliği içinde alındı zaten herşey ev vs ortak. Noterden çıktıklarında emel ruhsatın fotosunu kuzenime gülerek Ayşe sende evi kendi üstüne aldın dimi demiş

Valla kuzenim safın teki kusura bakmayın kp bile emele sen uyanıksın diyor çakalın diyor kuzenimi uyarıyı her fırsatta senin eltilerin uyanık dikkat et diyor
Bizim bi akraba var 98 doğumlu çocuk 2. Karısından boşanıyor. 2. Karısını 1. İle evliyken kaçırmış tiktoktan tanışıp 2. Evlendiğini de aldatmış şimdi ondan da ayrılıyor. Anası geçen gün oğlunun fotoğrafını paylaşıp sen Yusuf olursan Züleyha seni bulur elbet oğlum yazmış. Kaynanan bizim akrabanın anası mı acaba

Yarabbim sabır

Kendisi eşinin hak iddia edemeyecegini sanıp nikahtan iki gün önce arabayi üstüne almiş. Bunu bilmemesine şaşmamak lazım.

Ya bunda ne var arkadaşım neden böyle fesatlık yapıyorsunuz

Sattiginiz bir arabayi kullanmazsiniz onu anlatmak istiyorum . arsa sahibine satsa bi tur verin bineyim diyebilcek miydi kuzeniniz hayir elti olunca niye deniyor ?
Valla arsa sahibiyle konuşmuşlardı satış haftası memlekete gitme durumu vardı arsa sahibi de tamam arabayla gidin ama dikkatli gidin demişti. Verecekti bir hafta. Geçen düğününe gittikleri kuzeni hergün arıyormuş araba kağıda istediğin zaman al kullan ben zaten genel olarak motoru kullanıyorum diyor. Yani elalem böyle derken abisinin eşiyle güya yakın olmaya çalışıyorlar kardeş kardeşe bunu yapıyor dokunan bu

Ayşe’nin kapısında araba onlar bir hafta tatile gittiler giderken ayşelere bıraktılar ay okumuyor musunuz konuları
Ya siz nasıl insanlarsınız ya, ilk yorumumdan sonra konuya dip not eklenmiş hala Emel şunu kıskanıyor yok Emel ev kadını. Ayşe çok çalışkansa hadi yallah gitsin kendine yeni araba alsın salsın Emel’in arabasını. Neyin tribindesiniz kardeşim siz? İki kişi konu açıp bir eltiye demediğiniz kalmamış. İnsanda biraz karakter duruş olur. Hem arsa için arabayı satacaksınız hem arabayi da kadıncağızdan alıp duracaksınız hala kendi malınız gibi, sanki bedavaya verdiniz arabayı neyse bedeli ödemiş almış abisiyle. Emel az bile söylemiş ya, ayıp yani siz kendi sınırlarınızı bilememişsiniz ki Emel de bıkmış artık

Ortak miras kaldığında ( mesela yazlık ev)onu size satıp,sonra azıcık ben kullansam,yazları tatil yapsam,elektrik,su işine karışmam ev benim değil deyip tüm tatili size sattığı evde geçirince anlarsınız kim saf,kim uyanık ........

Yakın olmaya çalışmıyorlar ki dedikodusunu yapıyorlar. Bu kadar dedikodusunu yaparken utanmadan nasıl arabasina biniyorlar çok ilginc

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…