Kilolu olmak ve sonrası... :(

Konunuz dertlere tercüman olmuş. Bende çok zayıf evlenmedim ama kalıbıma göre iyiydi.Evlenince 10 kiloya yakın aldım. bir ay düzenli beslenme ve 45 dk yürüşle de 6 kilo verdim ama şimdide hamileyim yine kilo alınıyor.İnsanın cidden sinirleri bozuluyor ama bebek için çok diyet gb bişeyde yapamıyorum.Ynlız birşey çok hoşuma gitti sizde.Ödüllendirme , bunu hiç düşünmemiştim. Doğumdan sonra bende mutlaka deneyeceğim.Bu arada size başarılar :)

Canim vereceğin kilo fazla ise yarışmalara katil ben günlerin nazil geçtiğini bile anlamıyorum ilk basta diyet yapayim dedim kendimi yarışmada buldum saglikli beslenmeyi ve doğru sporu öğrendim,hala çok şey öğreniyorum :-) hem de bunu kazandigim yeni dostlarimla basariyorum :-)

hangi topik cnm ya bende zayıflamak istiyorum malum yaz geliyor. kilo 7o boy 1,70

ara öğün mantığına alışmam gerekiyor sanırım. yoğurtu gece yatarken ye diyorlar banada metabolizmayı hızlandırıyor muş. ama saat 18:00 den sonrada birşey yeme diyorlar anlayamadım ne yapmam gerektiğini

Yatarken yediğin her şey zararlı canım. Yatmadan en az 2 saat önce yeme olayını bitirmen gerekiyor. Ara öğün çok acıkmaman için gerekli. Yoksa ana öğünlerde yemeğe saldırıyorsun :kk77::kk77::KK72:

merhaba arkadaşım bundan 6 ayu öncesine kadar bende seninle aynı dertten muzdariptim taaaki 20 kg verene kadar.
dediğin gibi evlilik sonra aşırı kilo alınıyor. en son eşimin bir arkadaşının eşin ne zaman doğum yapacak gibi bir cümle kurması benim miladım oldu o gün o kadar çok ağladım ki eşim o kadar üzüleceğimi tahmin etmediği için söylemiş. daha sonra bursada bir diyetisyen var gülcan karpuz çok övgüsünü duymuştum korka korka aradım ücreti ne olursa olsun kurtulacaktım kilolardan. evde çok defa denedim kilo vermeyi ama hep erteledim hep bozdum diyeti.Allahtan çok makul bir f.yat verdiler :) 15 temmuzda ilk randevuma gitmiştim 82 kilo ile :) şimdi 62 kiloyum.bebek istiyorum bir 3 kilo daha vermeye çalışıyorum o yüzden.inşallah sende başarırsın.kilo verdikten sonra eşim benimle daha çok ilgilenmeye başladım çok fena bozuldum ''sen meğer beni o halimle beğenmiyormuşsun o yüzden ilgilenmiyormuşşsun benimle'' diye triplere girdim üzüldüm çok. ama sonra oturdum düşündüm yasemin hiç kocana kızma bütün suç sende dedim. o zamanlar da kilolarım ben farkında olmadan çok ama çok mutsuz etmiş beni sinirli aynaya bile bakmak istemeyen bir tip olmuşum. e haliyle adam yanıma yaklaşamaz hale gelmiş patlamaya hazır bomba gibiymişim çünkü :) bunları ancak idrak edebiliyormuşum. şimdi çok çok çooooooook mutlu bir insan oldum. eşimle ilişkimiz daha da güzelleşti, özgüvenim yerime geldi. eşimin yanında üstümü bile değiştiremezdim. şimdi cart diye soyunuyorum ''kız napıon abdestimi bozcan ''diyip başka tarafa bakıo :KK48: sana tavsiyem arkadaşım varsa imkanın bir diyetisyenden yardım al öyle daha sağlıklı oluyor.
Canım imkan varda zamanım yok malesef. ayyy hikayen hoşuma gitti ya. valla bende şöyle bir 60 olup eşime karşı havalanacağım mı acaba. eşim tatlı tatlı dalga geçiyor tostosum pehlivanım gibi :-)

canım merhaba.ben 1 aydır nesfite başladım.hani şu sütlen yenilen.62 kiloydum.şuan 57 kiloyum.sabah bir kase yiyorum.kahavlatı niyetine.akşam yemeği yerine yiyorum.öğlen ne istersen ye çok aşırıya kaçmamak kaydıyla.aralarda meyve 1-2 parça bisküvi vs yiyorum..sadece haftasonu biraz kaçırdığım zamanlar oldu.buna rağmen 5 kilo verdim.inanılmaz tok tutuyor.ve şeker ihityacını karşılıyor.çikolata pasta çok severim şimdi canım istemiyor.mutlaka dene.benim boyum 165 2 kilo daha vericem.daha sonra normal yemek düzenime geçicem.ama 1 ay deneyebilirsin.
canım onu denedim daha önce ama devam edemedim sıkıldım. birde ağzımı ekşitti yapay tatlandırıcı olduğu için. ama tebrik ederim sen güzel kilo vermişsin.

Konunuz dertlere tercüman olmuş. Bende çok zayıf evlenmedim ama kalıbıma göre iyiydi.Evlenince 10 kiloya yakın aldım. bir ay düzenli beslenme ve 45 dk yürüşle de 6 kilo verdim ama şimdide hamileyim yine kilo alınıyor.İnsanın cidden sinirleri bozuluyor ama bebek için çok diyet gb bişeyde yapamıyorum.Ynlız birşey çok hoşuma gitti sizde.Ödüllendirme , bunu hiç düşünmemiştim. Doğumdan sonra bende mutlaka deneyeceğim.Bu arada size başarılar :)
sağol tatlım rabbim bebeğini kucağına almaya nasip etsin inşallah :KK36: bende yapıcam ödülümüde eşimde çatır çatır alıcam :KK75:

Canım imkan varda zamanım yok malesef. ayyy hikayen hoşuma gitti ya. valla bende şöyle bir 60 olup eşime karşı havalanacağım mı acaba. eşim tatlı tatlı dalga geçiyor tostosum pehlivanım gibi :-)

benimki de tombişim derdi :) ama şimdi sen meğer bayağı kiloluymuşsun bende farketmemişim diyor.şimdi taktığı lakaplar daha farklı :oops: asla vazgeçme canım kilo kadını hem çirkin hem de yaşlı gösterir. yapılamayacak bir şey değil bu kadar insan nasıl yapıyorsa sende yapabilirsin. instagram kullanıyorsan diyet yapanları takip edip mativasyonunu yüksek tutabilirsin.
madem vaktin yok o zaman birkaç küçük öneride bulanayım sana.
kahvaltında mutlaka 1 haşlanmış yumurta olsun.bunun yanında az yağlı 1 dilim peynir, 4-5 zeytin, 1 çay kaşığı bal yada reçel, domates, salatalık yiyebilirsin. ve 1 dilim tam buğday ekmek.
öğle yemeğinde kare ekmekle yapılan peynirli tost / yarım simit / 1 dilim börekten birini yanında ayranla yiyebilirsin yada bir kase yoğurt bir salata 1 dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin. 2 saatte bir araöğün yap bu çok önemli. araöğünler ana öğünlerden çok daha önemliiiiiiiiii... araöğünlerinde 2 kuru incir / 1 ceviz 10 kuru üzüm / yarım paket form bisküvi / 2 kuru kayısı / bazen bir kase sütlü tatlı yine bazen 1 top dondurma / 20 gr bitter çikolata yiyebilirsin. şekerli araöğnleri erken saatlerde yapmanı tavsiye ederim. aşkam yemeğinde ise 5 kaşık kıymalı sebze yemeği /et / tavuk / 5 kaşık bakliyat yada balık yiyebilirsin.yanında da az yağlı salata. en geç 8de akşam yemeğini ye.
patates, havuç, nar ekşisi, mısır kesinlikle yasak. araöğünlerinden biri mutlaka meyve olsun. gün içinde meyve yersen salatana limon sıkma çünlü o da meyve kategorisine giriyor.
ve günde en az 2 litre su iç. diyetle ve sporla parçalağın yağları ancak idrar ve terle vücudundan atabilirsin e bu da su içerek mümkün oluyor :)
biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakma sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.

sana son tavsiyem kürle mürle zayıflamaya çalışmaya. ömrün boyunca kür yapamazsın sonuçta.kürü bırakıp eski beslemeye döndüğün anda kiloları geri alırsın. yapman gereken tek şey düzenli beslenmenç.

suda bekletip yiyormuşsun dimi onu iş arkadaşım söyledi de bakalım olmazsa onuda yerim
yazıldımı bilmiyorum ama yulaf kepeği ile sabah omlet yapın çok güzel tok tutuyor yada süt,yarım muz ve içine yulaf kepeği katıp için tokluk hissi uzun sürüyor ve aç kalmadan ara öğünlerde koyun kendinize ve spor olmadan olmuyor bende evlenince çok kilo aldım hamilelik öncesi 2,5 ay spor diyet 10 kg verdim gebelikte 10 kg aldım doğumdan sonra 10 gitti ama hala şişmanım sporada artık gidecek vaktim yok tek beslenmeylede kolay olmuyor.

yazıldımı bilmiyorum ama yulaf kepeği ile sabah omlet yapın çok güzel tok tutuyor yada süt,yarım muz ve içine yulaf kepeği katıp için tokluk hissi uzun sürüyor ve aç kalmadan ara öğünlerde koyun kendinize ve spor olmadan olmuyor bende evlenince çok kilo aldım hamilelik öncesi 2,5 ay spor diyet 10 kg verdim gebelikte 10 kg aldım doğumdan sonra 10 gitti ama hala şişmanım sporada artık gidecek vaktim yok tek beslenmeylede kolay olmuyor.
yulaf kepeğini deneyeceğim canım. lezzetli öneriler alıyorum sizlerden. bebek yürümeye başlasın verirsin canım

benimki de tombişim derdi :) ama şimdi sen meğer bayağı kiloluymuşsun bende farketmemişim diyor.şimdi taktığı lakaplar daha farklı :oops: asla vazgeçme canım kilo kadını hem çirkin hem de yaşlı gösterir. yapılamayacak bir şey değil bu kadar insan nasıl yapıyorsa sende yapabilirsin. instagram kullanıyorsan diyet yapanları takip edip mativasyonunu yüksek tutabilirsin.
madem vaktin yok o zaman birkaç küçük öneride bulanayım sana.
kahvaltında mutlaka 1 haşlanmış yumurta olsun.bunun yanında az yağlı 1 dilim peynir, 4-5 zeytin, 1 çay kaşığı bal yada reçel, domates, salatalık yiyebilirsin. ve 1 dilim tam buğday ekmek.
öğle yemeğinde kare ekmekle yapılan peynirli tost / yarım simit / 1 dilim börekten birini yanında ayranla yiyebilirsin yada bir kase yoğurt bir salata 1 dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin. 2 saatte bir araöğün yap bu çok önemli. araöğünler ana öğünlerden çok daha önemliiiiiiiiii... araöğünlerinde 2 kuru incir / 1 ceviz 10 kuru üzüm / yarım paket form bisküvi / 2 kuru kayısı / bazen bir kase sütlü tatlı yine bazen 1 top dondurma / 20 gr bitter çikolata yiyebilirsin. şekerli araöğnleri erken saatlerde yapmanı tavsiye ederim. aşkam yemeğinde ise 5 kaşık kıymalı sebze yemeği /et / tavuk / 5 kaşık bakliyat yada balık yiyebilirsin.yanında da az yağlı salata. en geç 8de akşam yemeğini ye.
patates, havuç, nar ekşisi, mısır kesinlikle yasak. araöğünlerinden biri mutlaka meyve olsun. gün içinde meyve yersen salatana limon sıkma çünlü o da meyve kategorisine giriyor.
ve günde en az 2 litre su iç. diyetle ve sporla parçalağın yağları ancak idrar ve terle vücudundan atabilirsin e bu da su içerek mümkün oluyor :)
biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakma sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.
canım yazdıkların gerçekten çok iyi. uymaya çalışacağım. seninle mesajlaşalım her zaman motivasyon açısından. ah ah kocam beni sevimli değilde baştan çıkarıcı bulmasını çok isterdim. benimki sürekli sevimli lakaplar takıyor bana. :KK23:

yulaf kepeğini deneyeceğim canım. lezzetli öneriler alıyorum sizlerden. bebek yürümeye başlasın verirsin canım
inşalalh.özellikte marketlerde tavuk göğsünden filetofit diye ton balığı tarzında var mesela tavuk ama ondan götürüp bir sandiviç yapabilirsin kalorisi çok düşük soya soslu lezzetli hemde yada salatanın üstüne ilave edebilirsin.tatlı isteğin içinde yulaf kepeği ve çayvarın içine kuru meyve ve çerezler katıp kek tarifini uygulayarak atıştırmalıklar yapabilirisn ara öğün için.ayrıca yaban mersinide güzel bir atıştırmalık.ben bekarken 8 yıl fitness yaptım eğer spor salonu imkanın olurasa l.carnitine de kullana bilirsin doğal bir ürün ama onun etkisini görmek için aktivite şart.

inşalalh.özellikte marketlerde tavuk göğsünden filetofit diye ton balığı tarzında var mesela tavuk ama ondan götürüp bir sandiviç yapabilirsin kalorisi çok düşük soya soslu lezzetli hemde yada salatanın üstüne ilave edebilirsin.tatlı isteğin içinde yulaf kepeği ve çayvarın içine kuru meyve ve çerezler katıp kek tarifini uygulayarak atıştırmalıklar yapabilirisn ara öğün için.ayrıca yaban mersinide güzel bir atıştırmalık.ben bekarken 8 yıl fitness yaptım eğer spor salonu imkanın olurasa l.carnitine de kullana bilirsin doğal bir ürün ama onun etkisini görmek için aktivite şart.
sağol canım çok teşekkür ediyorum. spor salonunu şu yoğunluğum bitsin düşünüyorum zaten. çok lezzetli öneriler duydum seninkiler gibi iyiki açmışım bu konuyu

canım yazdıkların gerçekten çok iyi. uymaya çalışacağım. seninle mesajlaşalım her zaman motivasyon açısından. ah ah kocam beni sevimli değilde baştan çıkarıcı bulmasını çok isterdim. benimki sürekli sevimli lakaplar takıyor bana. :KK23:

biraz sabır ve azimle her şey istediğin gibi olacak merak etme. instagram kullanıyormusun

X