- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
Canim sebebini bulmus olman cok guzel insallah ustrsindende gelirsin.amin canım sen de sağol
2020 Ocak ayında kaybettik benden sadece 15 ay büyüktü
o vefat ettiği zaman yine kilo vermeye uğraşıyordum yanlış hatırlamıyorsam 67-68 civarıydım canım
abimi kaybettikten sonra epey bi süre yemek yiyemedim eşimin zoruyla ekmek falan atıyordum ağzıma
1 hafta içinde epey kilo vermiştim, tartılmamıştım ama farkındaydım
ama sonrasında, hep diyorum ya yarınlar yokmuşcasına yemek yiyorum, o moda girdim, sürekli midem bulanana kadar yemek yemeye başladım
ve az önce farkettim ki ölüm korkusu çok ağır geliyor bana ve zaten öleceğim neden kendimi mahrum bırakıyorum belki yarın yerim deyip yemediğim şeyleri öleceğim için hiç yiyemeyeceğim korkusu geliyor resmen
bu zamana kadar bunu çözememiştim, duygusal açlık olduğunun ve bunu abimin kaybının çok tetiklediğinin bilincindeydim ama böylesi bişe olduğunu anlamamıştım
canım ekim2009 un bahsettiği EFT vuruşlarını sen de bi araştır kitapları falan da varmış hatta, çok faydalı birşeye benziyor
hatta danışmanlık veren yerler bile var
Eft vuruslarina bende bakicam merak ettim sagol canim
Kolay gelsin cnm. - 300 guzel cnm tartinida goturuyormusun yaninda.Kızlarrrrr merhabaa ben sabahtan beri ders çalışıyorum daha da bitiremedim bi ara öğün yaptım sonra yarın 1 aylık şehir dışına çıkıyorum diye kıyafetlerimi eşyalarımı hazırladım ve bugün tartılayım dedim cumadan -300 geldimve üstüne bi de regl oldum yarın yolculukta içmek için kendime dukan birası hazırlayacaşım geceden iyice ödem tutmayayım diye
Olsun bence yinede menu yaz cnm enazindan iyice yoldan cikmazsinMerhaba kızlar dün yazdıklarınızı okudum ama cevap veremedim biraz moralim bozuktu bugün daha iyiyim Ben pek diyete devam edemeyeceğim ama çok da salmayacağım kilo almayacağım bir düzen kurmaya çalışacağım menülerim saçma olacaktır kesin