Kilolar Firarda 😎

Canim sebebini bulmus olman cok guzel insallah ustrsindende gelirsin.

Eft vuruslarina bende bakicam merak ettim sagol canim
Kolay gelsin cnm. - 300 guzel cnm tartinida goturuyormusun yaninda.
Olsun bence yinede menu yaz cnm enazindan iyice yoldan cikmazsin

Götüreceğim canım

olsun cnm yine de tartıl ben ve detoksum emrine hazırız cnm iyi yolculuklar şimdiden cnm yarın sabah mı
Bi gideyim istanbula da sonrasında düzene girince detokslara döneceğimevet canım sabah 5 6 gibi çıkacağız yola annem de tolluk için börek yaptısabah bir şey yemeden çıkarım yola zaten arabaya bindiğim gibi uyuyacağım

oyy o börek yenmez mi :heart_eyes afiyet olsun cnm neliii

oh canııım yavaş yavaş veriyoruz cnm acelemiz yok gel sen de vermeye başla kuzum
kızının neyi vardı cnm nasıl çıktı sonuç?
biz de seni özledik yaaa boyumuz da aynı gel yarışalım
Geliyorum birkaç güne kuzum olmuyor böyle lenf nodlari hematolojide takipteydi 3 cm olunca boyun nodlari yaptırdık çok şükür temiz çıktı ama 1 aya yaygın bi süreçti çok zorladı Allah kimseye çocuğunun ameliyat haneye girişini göstermesin. Neyse ki geldi geçti boylar aynıydı hatta 1 gün arayla aynı kilo civarı girmiştik gruba Sen tabi Atı alan Üsküdar'ı geçti geliyorum bebeğim yakında ben de

Kuzu kusura bakma dün de bugün de giremedim. Sürekli eve plansız gelmeler oldu. Hem çok yoğun hem de stresli geçti.
Çocuklarda maşallah birden hastaladılar. Onlarla uğraşıyorum fırsatını bulup kendimden haber vereyim dedim.

Menülerin çok güzel canım. Merak etme o 1.5 cumaya gider. Hem hepsi gitmese bile gittiği kadarı kar olur.
Hayırlı akşamlar canom

Kardesimin düğün olacakti bu ayin sonunda cok hevesliydim dugune kadar 65 olacagim diye gecen persembe gecesi amcamin oglu cok kotu bir trafik kazasinda öldü. Cok etkilendim 1.5 yil oncede abisi aniden kalp krizinden ölmüştü şok oldum ani ölümler beni cok etkiliyor malesef hem ona uzuluyorum colugu cocugu kaldi geride hem kardesime uzuluyorum bu durumda dugun falan olmaz boyle karisik duygular icindeyim o yuzden ne varsa onu yer haldeyim kendime bisey yapamiyorum plan yapamiyorum canim hic biseyle ugrasmak istemiyor malesef

Çok üzüldüm canım başınız sağ olsun Allah mekanını cennet eylesin

ölen gidiyor ruh başka boyuta geçiyor , ama dediğin gibi kalanlar o kişinin yokluğunu kabullenmesi acısı yası bitiremiyoruz en yakını olunca insanın daha acıtıyor , her aklına geldikçe kalbine diken batıyor biliyorum gülüm hepsini , tek yapabileceğimiz arkasından dua okumak , hayatın sistemi bu , ben de ölüm korkusu hiç yok ama sevdiğim biri için düşününce kalbim acıyor göğsüm sıkışıyor hemen düşünceyi serbest bırakıp salıyorum
bazı şeyleri bastırmak iyice derine gömmek yerine onu yüzeye çıkarıp yollamak lazım yoksa kimsenin tek mutlu günü geçmezdi gülüm
kızları uyutup sessiz bir yere geçip öncesi rahatlamak için derin yavaş nefes alıp vermeyi unutma gülüm

Pnrrr-12 hayırlı olsun canım

İyi aksamlar kızlar.iki gündür rahatsızdım gelemedim hepinizi cok özledim.Yarın anlatacağım hepinizi öpüyorum
Geçmiş olsun canım. İns şimdi daha iyisindir ins.
Ayy gerçekten ani ölüm çok daha zorrr

Başınız sağolsun canim mekanı cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…