Canim sebebini bulmus olman cok guzel insallah ustrsindende gelirsin.amin canım sen de sağol
2020 Ocak ayında kaybettik benden sadece 15 ay büyüktü
o vefat ettiği zaman yine kilo vermeye uğraşıyordum yanlış hatırlamıyorsam 67-68 civarıydım canım
abimi kaybettikten sonra epey bi süre yemek yiyemedim eşimin zoruyla ekmek falan atıyordum ağzıma
1 hafta içinde epey kilo vermiştim, tartılmamıştım ama farkındaydım
ama sonrasında, hep diyorum ya yarınlar yokmuşcasına yemek yiyorum, o moda girdim, sürekli midem bulanana kadar yemek yemeye başladım
ve az önce farkettim ki ölüm korkusu çok ağır geliyor bana ve zaten öleceğim neden kendimi mahrum bırakıyorum belki yarın yerim deyip yemediğim şeyleri öleceğim için hiç yiyemeyeceğim korkusu geliyor resmen
bu zamana kadar bunu çözememiştim, duygusal açlık olduğunun ve bunu abimin kaybının çok tetiklediğinin bilincindeydim ama böylesi bişe olduğunu anlamamıştım
canımekim2009 un bahsettiği EFT vuruşlarını sen de bi araştır kitapları falan da varmış hatta, çok faydalı birşeye benziyor
hatta danışmanlık veren yerler bile var
Kolay gelsin cnm. - 300 guzel cnm tartinida goturuyormusun yaninda.Kızlarrrrr merhabaa ben sabahtan beri ders çalışıyorum daha da bitiremedim bi ara öğün yaptım sonra yarın 1 aylık şehir dışına çıkıyorum diye kıyafetlerimi eşyalarımı hazırladım ve bugün tartılayım dedim cumadan -300 geldimve üstüne bi de regl oldum yarın yolculukta içmek için kendime dukan birası hazırlayacaşım geceden iyice ödem tutmayayım diye
Olsun bence yinede menu yaz cnm enazindan iyice yoldan cikmazsinMerhaba kızlar dün yazdıklarınızı okudum ama cevap veremedim biraz moralim bozuktu bugün daha iyiyimBen pek diyete devam edemeyeceğim ama çok da salmayacağım kilo almayacağım bir düzen kurmaya çalışacağım menülerim saçma olacaktır kesin
Götüreceğim canımCanim sebebini bulmus olman cok guzel insallah ustrsindende gelirsin.
Eft vuruslarina bende bakicam merak ettim sagol canim
Kolay gelsin cnm. - 300 guzel cnm tartinida goturuyormusun yaninda.
Olsun bence yinede menu yaz cnm enazindan iyice yoldan cikmazsin
canım afiyet olsun acıkırsın yaa bi hurmayla sütlü kahve yap bari13 ekim carsamba
13:00 1 iclikofte, 1 porsiyon cop sis, salata, ayran
Bugunku menum bu kadardegisik bi gun oldu
Su 2.5 litre
Spor 6200 adim 62 puan
Hedef60kgolmak Pnrrr-12 @medine66
canıım eksi mi geldin bi deeGötüreceğim canım
Evet ben de beklemiyordum ama refl oldum fena şişimcanım afiyet olsun acıkırsın yaa bi hurmayla sütlü kahve yap bari
canıım eksi mi geldin bi deebak boşuna üzülmüşsüün
olsun cnm yine de tartılEvet ben de beklemiyordum ama refl oldum fena şişim
Bi gideyim istanbula da sonrasında düzene girince detokslara döneceğimolsun cnm yine de tartılben ve detoksum emrine hazırız cnm iyi yolculuklar şimdiden cnm yarın sabah mı
İnşallah KuzucumCanim sebebini bulmus olman cok guzel insallah ustrsindende gelirsin.
Eft vuruslarina bende bakicam merak ettim sagol canim
Kolay gelsin cnm. - 300 guzel cnm tartinida goturuyormusun yaninda.
Olsun bence yinede menu yaz cnm enazindan iyice yoldan cikmazsin
oyy o börek yenmez mi :heart_eyes afiyet olsun cnm neliiiBi gideyim istanbula da sonrasında düzene girince detokslara döneceğimevet canım sabah 5 6 gibi çıkacağız yola annem de tolluk için börek yaptı sabah bir şey yemeden çıkarım yola zaten arabaya bindiğim gibi uyuyacağım
Peynirli yapmışoyy o börek yenmez mi :heart_eyes afiyet olsun cnm neliii
Geliyorum birkaç güne kuzum olmuyor böyleoh canııımyavaş yavaş veriyoruz cnm acelemiz yok gel sen de vermeye başla kuzum
kızının neyi vardı cnm nasıl çıktı sonuç?
biz de seni özledik yaaaboyumuz da aynı gel yarışalım
Allah şifa versin canım inşallah mühim bir şey yoktur oğlun nasıl oldu canım ?İyi aksamlar kızlar.iki gündür rahatsızdım gelemedim hepinizi cok özledim.Yarın anlatacağım hepinizi öpüyorum
uyanınca tarçınlı türk kahvesi
14.00 1 dilim kızarmış uno çiyalı ekmek,2 dilim yağlı beyaz peynir,7 zeytin,domates salatalık iceberg,kupada şekersiz siyah çay
16.00 limonlu yeşil çay,çilekli bar
19.00 120 gr hazır tavuk ızgara,200 ml kekikli ayran, yarım kase tarhana çorbası, 1 sıkım acılı çiğ köfte
20.30 30 gr ketojenik kraker, 1 orta boy muz, 100 ml yağlı sütle sade granül kahve
2lt suPain Killer
2250 adım 22.5 puan 1 mil leslie 22.5 puan 45 puan canımhzlsel
Kuzu kusura bakma dün de bugün de giremedim. Sürekli eve plansız gelmeler oldu. Hem çok yoğun hem de stresli geçti.13 Ekim Menüm
uyanınca tarçınlı türk kahvesi
kahvaltı 13.00 1 dilim uno çiyalı ekmek,domates salatalık 7 zeytin,2 haşlanmış yumurta,şekersiz siyah çay
ara 15.00 1 antep fıstıklı bar,bir mandalina,lionlu yeşil çay
akşam 18.00 2 kaşık yoğurt üstüne 1 çay kaşığı çiya,5 küçük köfteli 1 kaşık bezelyeli,yarım küçük patatesli sulu yemek,1 karabuğday patlağı
19.30 100 ml yağlı sütle zencefilli türk kahvesi, 5 gr(bir kare kadar) sütlü çikolata
Pain Killer
2 mil leslie 45 puan 7500 adım 75 puan toplam 120 puan cnmhzlsel
Kardesimin düğün olacakti bu ayin sonunda cok hevesliydim dugune kadar 65 olacagim diye gecen persembe gecesi amcamin oglu cok kotu bir trafik kazasinda öldü. Cok etkilendim 1.5 yil oncede abisi aniden kalp krizinden ölmüştü şok oldum ani ölümler beni cok etkiliyor malesef hem ona uzuluyorum colugu cocugu kaldi geride hem kardesime uzuluyorum bu durumda dugun falan olmaz boyle karisik duygular icindeyim o yuzden ne varsa onu yer haldeyim kendime bisey yapamiyorum plan yapamiyorum canim hic biseyle ugrasmak istemiyor malesefcnm bi parça da ekmek ataydın kekik filan mıyine de dayansan lütfen bikaç gün
kuzu kh çok az aşmış ama 2 öğün de kahvaltı gibi olmuş mesela, öğlene sebze yemeği ayran türü olabilirmiş kuzum
canım özel hayatında mı bir sorunun var? anlatmak istersen :)
ay alemsinboğa burcu kişisi olsa mantı açar yerdi valla senin burcun ne
tamamkolay gelsin
hımm bence gelince normal liste iste cnm salı günü sabah mı evde olcaksın pazartesi akşamdan gelip? o zaman 3 günlük normal listesini yaparsın cnm salı sabaha göre eksi gelirsen süresi dolana kadar onunla git bence,merak ettiğin her şeyi de sor öğrenmiş olursun ,sonra menülerine el atarız istersen
aynen kuzu bir iki gün bekle
Çok üzüldüm canım başınız sağ olsun Allah mekanını cennet eylesinKardesimin düğün olacakti bu ayin sonunda cok hevesliydim dugune kadar 65 olacagim diye gecen persembe gecesi amcamin oglu cok kotu bir trafik kazasinda öldü. Cok etkilendim 1.5 yil oncede abisi aniden kalp krizinden ölmüştü şok oldum ani ölümler beni cok etkiliyor malesef hem ona uzuluyorum colugu cocugu kaldi geride hem kardesime uzuluyorum bu durumda dugun falan olmaz boyle karisik duygular icindeyim o yuzden ne varsa onu yer haldeyim kendime bisey yapamiyorum plan yapamiyorum canim hic biseyle ugrasmak istemiyor malesef
Sagol canim aminÇok üzüldüm canım başınız sağ olsun Allah mekanını cennet eylesin
insAllah cnmeksi gelir
Bakalımaynen kuzu bir iki gün bekle
ölen gidiyor ruh başka boyuta geçiyor , ama dediğin gibi kalanlar o kişinin yokluğunu kabullenmesi acısı yası bitiremiyoruz en yakını olunca insanın daha acıtıyor , her aklına geldikçe kalbine diken batıyor biliyorum gülüm hepsini , tek yapabileceğimiz arkasından dua okumak , hayatın sistemi bu , ben de ölüm korkusu hiç yok ama sevdiğim biri için düşününce kalbim acıyor göğsüm sıkışıyor hemen düşünceyi serbest bırakıp salıyorumölüm, yaşayanlar için bir son galiba
ölenin arkasından kalanlar için ölüm çok zor
aslında inançlı insanlarız ama çok yakın çok sevdiğimiz biri olunca istemsiz kabullenemiyoruz sanırım
acıya zamanla alışıyorsun, o acı hep aynı yerde kalıyor yani bununla yaşıyorsun
ama etkilerini atamıyorsun bi türlü, bilmem anlatabiliyor muyum ama
bu dediklerini akşam kızları uyuttuktan sonra sessiz ortamımda muhakkak uygulayacağım canım sağolasın
Geçmiş olsun canım. İns şimdi daha iyisindir ins.İyi aksamlar kızlar.iki gündür rahatsızdım gelemedim hepinizi cok özledim.Yarın anlatacağım hepinizi öpüyorum
Ayy gerçekten ani ölüm çok daha zorrrKardesimin düğün olacakti bu ayin sonunda cok hevesliydim dugune kadar 65 olacagim diye gecen persembe gecesi amcamin oglu cok kotu bir trafik kazasinda öldü. Cok etkilendim 1.5 yil oncede abisi aniden kalp krizinden ölmüştü şok oldum ani ölümler beni cok etkiliyor malesef hem ona uzuluyorum colugu cocugu kaldi geride hem kardesime uzuluyorum bu durumda dugun falan olmaz boyle karisik duygular icindeyim o yuzden ne varsa onu yer haldeyim kendime bisey yapamiyorum plan yapamiyorum canim hic biseyle ugrasmak istemiyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?