- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
Ortim ben bugün başladım spora. 10'da bitti sporum. Duşumu aldım. 11.30'da da kahvaltı yaptım.Sağol ortim
Spor mu?
Düzelecez inşaAllah bee
Hadi sen de başla bi yerlerden kuzum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortim ben bugün başladım spora. 10'da bitti sporum. Duşumu aldım. 11.30'da da kahvaltı yaptım.Sağol ortim
Spor mu?
Düzelecez inşaAllah bee
Sevindim senin adına ortimOrtim ben bugün başladım spora. 10'da bitti sporum. Duşumu aldım. 11.30'da da kahvaltı yaptım.
Abla d vit kullanınca sırt agrilarin geçti mi ? Benim aşırı derecede ağrım oluyor misal 3 4 gündür oturamiyorum bile inşallah haftaya fizyoterapist e gideceğimsenelerce başka şehirlerde yaşayıp en son memlekete taşınmak şimdiye kadar duyduğum herkes için zor olmuş neler olabileceğini az çok biliyorum , annemle en büyük ablam memlekette eşimin annesi abileri , erkek kardeşi, yaşı çook büyük kuzenleri v.s. de memlekette :)) eni sonu gideceğiz madem benim hala sabrım ve enerjim varken gidip alışmak daha iyi aslın da ben malatya yı sevmiyorum eskişehir gibi medeniyet seviyesi daha yüksek bir yerde son 9 sene yaşadıktan sonra daha doğudan göç almış sokakta malatyalılardan daha çok suriyeli ve başka memleketli insanların olduğu yer cazip gelmiyor tabi ama giderim aman ne olacak :)
takviyelerim hazır Dvit başladım sırt ağrılarım hızlıca geçti , colejen . C vit. omega3 ve spiriluna duruyor gözüm önüne çıkarıp başlıycam dönüşümlü kullanmaya
hk performans telden yardıma bundan yalan olmasın 3-4 sene önceydi galiba 2500 tl alıyorlardı , zaten benim demek istediğim oraya gidenler bir ayda 15-20 kilo veriyor da biz neden veremeyelim ki inanç sistemi değişikliğini bir başarsak biz de yaparız
Evet canım haklısın, dün fazla şekerli tükettim off aslında bugün de kötü geçti...önümüzdeki haftalarda öğle arasini salata türüyle gecirsem daha iyi olacak, çok da severim aslında..cnm kan şekerin oynamış olabilir o da ödem yapıyor, sabah 1 dilim de peynir olsaymış tutarmış seni, sütlü kahvenin yanında lifli bişey öneririm ya da içine çiya tohumu ya da tarçın cnm
öğlen de meyveli yulaflı yani kan şekeri yine oynamış ama dediğim gibi sebze yemeği ayran olsa daha iyi
akşam güzel
nacizane fikirlerim canım
Bazen tartiliyorum canım, bazen tartilmiyorum ama tartilinca daha iyi oluyor sankiHergğn tartılıyor Musun (bazen bende yapıyorum)
canım ben oğlağım akşam çok yorgundum üşendim gerçektencnm bi parça da ekmek ataydın kekik filan mı yine de dayansan lütfen bikaç gün
kuzu kh çok az aşmış ama 2 öğün de kahvaltı gibi olmuş mesela, öğlene sebze yemeği ayran türü olabilirmiş kuzum
canım özel hayatında mı bir sorunun var? anlatmak istersen :)
ay alemsin boğa burcu kişisi olsa mantı açar yerdi valla senin burcun ne
tamam kolay gelsin
hımm bence gelince normal liste iste cnm salı günü sabah mı evde olcaksın pazartesi akşamdan gelip? o zaman 3 günlük normal listesini yaparsın cnm salı sabaha göre eksi gelirsen süresi dolana kadar onunla git bence,merak ettiğin her şeyi de sor öğrenmiş olursun ,sonra menülerine el atarız istersen
aynen kuzu bir iki gün bekle
yaa müthişsiin , bu arada 1 çiğ köfte ödem yapmadı bana cnm P pnrrr -20cım evet leslimi yaptım akşam su şişeleriyleOrtim ben bugün başladım spora. 10'da bitti sporum. Duşumu aldım. 11.30'da da kahvaltı yaptım.
aynen cnm çeşit çeşit salata tarifi var valla bi de tatlış kap bul kendine kapaklıEvet canım haklısın, dün fazla şekerli tükettim off aslında bugün de kötü geçti...önümüzdeki haftalarda öğle arasini salata türüyle gecirsem daha iyi olacak, çok da severim aslında..
Bazen tartiliyorum canım, bazen tartilmiyorum ama tartilinca daha iyi oluyor sanki
yok yaa ben yapmaya niyet etsem 111 kiloyken parayı denkleştirir yapardım , onun yerine kendi kendime bilinç altı çalışması yapmayı öğrenmeye çalıştım :)hadi gözün aydın canım
kuzum yo bırakman gerekmiyor ,kan şekerini oynattığı için söyledim amacımız ne de olsa onu sabit tutmaya çalışıp yavaş da olsa kilo vermek
Günaydıın ablacımm
olsun canım güzel bi siteye taşınırsınız
aynen cnm takviyeler çok işe yarıyor herkes için yani
2500 tahmin ettim canım :) kalıcı olacağını sanmıyorum ama paran varsa yap :)
tam motivasyonla ilk hedef 65 ordular(hücreler) ileriiiiiiiiiiiiiidiyet günlüğüme bile yazmadım o kadar dağıldım son 4-5 gündür
ama bugün devam edeceğim inşallah
doğru diyorsun canımm ya, son 1 ayı değerlendirirsem aslında en azından kiloma katmadım ki bu bile benim için başarı çünkü almış başımı gidiyordum
ayyy ben boğayım ama evde yemek yoksa yapmaya çok üşenirim aç yatarım d aha iyi
doğru diyorsun canımm, yok yok bu sefer moralimi bozmayacağım, çünkü bozarsam biliyorum ki yine 70i geçerim
daha önceki yıllarda gittiğim endokrin doktorum çok iyiydi başka şehirlerden bile ona gelenler vardı , o demişti d vit. benim hep düşerdi (troid ameliyatı sonrası) sırt ağrısı ara ara kuru öksürüğün var mı, kolların da kaşıntı v.s. var mı diye sorardı d vit yine çok düşmüş ondan derdi , güzel güzel her şeyi açıklardı sağ olsun , ben de o zaman öğrendim sırtta sebepsiz ağrı varsa D. vit baya düşmüş oluyor , vitamini kullanınca da 3-5 gün de geçiyor şükürAbla d vit kullanınca sırt agrilarin geçti mi ? Benim aşırı derecede ağrım oluyor misal 3 4 gündür oturamiyorum bile inşallah haftaya fizyoterapist e gideceğim
Evet canım haklısın, dün fazla şekerli tükettim off aslında bugün de kötü geçti...önümüzdeki haftalarda öğle arasini salata türüyle gecirsem daha iyi olacak, çok da severim aslında..
Bazen tartiliyorum canım, bazen tartilmiyorum ama tartilinca daha iyi oluyor sanki
inşallah canımmHarikasın canım çoğu ödemdir zaten. Cumaya kadar halledersin bence
ayyy hadi inşallah kuzumtam motivasyonla ilk hedef 65 ordular(hücreler) ileriiiiiiiiiiiiii
benim ilk hedef 80 lerden kurtulup 77 ye inmek 80.2 den bir kaç gün için de 83 e çıktım birden bu gün 81.3 düm hala artıyı veremedim ama moralim bozuluyor mu yoookk çünkü öyle bir kodlanmışım ki 80 sınırına her yanaştıkça birden geri çıktım , senin ki de 65 bu kilolar bizim sınırımız olamaz olmamalı o yüzden şimdi beynimi 72 kiloya odaklıyorum sen de mesela 60 kiloya odaklan böylece bilinç altı o sınırı bırakır :)inşallah canımm
ayyy hadi inşallah kuzum
bu bilinçaltındaki kiloya takılma olayını gittiğim bi diyetisyende söylemişti. benim de o sınır 70. ama nasıl onu çözücez bilmiyorum. ben de 70-72 civarlarında oluyorum hepbenim ilk hedef 80 lerden kurtulup 77 ye inmek 80.2 den bir kaç gün için de 83 e çıktım birden bu gün 81.3 düm hala artıyı veremedim ama moralim bozuluyor mu yoookk çünkü öyle bir kodlanmışım ki 80 sınırına her yanaştıkça birden geri çıktım , senin ki de 65 bu kilolar bizim sınırımız olamaz olmamalı o yüzden şimdi beynimi 72 kiloya odaklıyorum sen de mesela 60 kiloya odaklan böylece bilinç altı o sınırı bırakır :)
doğru diyorsun yaa daha bu sabah kendi kendime her 65e yaklaştığımda kendimi bırakıyorum, ve üstüne almaya başlıyorum, niye bunu yapıyorum diye düşündümbenim ilk hedef 80 lerden kurtulup 77 ye inmek 80.2 den bir kaç gün için de 83 e çıktım birden bu gün 81.3 düm hala artıyı veremedim ama moralim bozuluyor mu yoookk çünkü öyle bir kodlanmışım ki 80 sınırına her yanaştıkça birden geri çıktım , senin ki de 65 bu kilolar bizim sınırımız olamaz olmamalı o yüzden şimdi beynimi 72 kiloya odaklıyorum sen de mesela 60 kiloya odaklan böylece bilinç altı o sınırı bırakır :)
bunu farketmen bile çok güzel bi adım canım başınız sağolsun...doğru diyorsun yaa daha bu sabah kendi kendime her 65e yaklaştığımda kendimi bırakıyorum, ve üstüne almaya başlıyorum, niye bunu yapıyorum diye düşündüm
demek ki bundanmış
bir de az önce şunu farkettim, duygusal açlık deyip duruyorum ya onun asıl sebebini çözdüm, abimi kaybettiğimden beri bu atakları çok yaşıyordum ama anlamsız bi şekilde zamansız çıkıyordu ortaya yani ortada bi sebep yok mutsuzluk yok vs gibi ama az önce düşünürken şunu farkettim ki ölümden çok korkar olmuşum, ve her an ölecekmişim de bu yemek istediğim şeyi yiyemeyecekmişim korkusu var
mesela yarın sıvı detoks günüm dedim ki cuma günü yerim d,ye düşündüm ve o an panikledim resmen, ya cumaya bunu yiyemezsem ya o günü göremezsem diye
bunu atlatmam bunu aşmam gerekiyor benim bunu da nasıl başarırım acaba
muhteşem bir şeyin farkına varmışsın asıl sorunun ne olduğunu kendi başına bulmuşsun sorunu bulup çıkardığın da onu kabullendiğin de bile yüzde 50 çözmüşsün demektirdoğru diyorsun yaa daha bu sabah kendi kendime her 65e yaklaştığımda kendimi bırakıyorum, ve üstüne almaya başlıyorum, niye bunu yapıyorum diye düşündüm
demek ki bundanmış
bir de az önce şunu farkettim, duygusal açlık deyip duruyorum ya onun asıl sebebini çözdüm, abimi kaybettiğimden beri bu atakları çok yaşıyordum ama anlamsız bi şekilde zamansız çıkıyordu ortaya yani ortada bi sebep yok mutsuzluk yok vs gibi ama az önce düşünürken şunu farkettim ki ölümden çok korkar olmuşum, ve her an ölecekmişim de bu yemek istediğim şeyi yiyemeyecekmişim korkusu var
mesela yarın sıvı detoks günüm dedim ki cuma günü yerim d,ye düşündüm ve o an panikledim resmen, ya cumaya bunu yiyemezsem ya o günü göremezsem diye
bunu atlatmam bu aşmam gerekiyor benim bunu da nasıl başarırım acaba
amin canım, sizler de sağolunbunu farketmen bile çok güzel bi adım canım başınız sağolsun...
ölüm, yaşayanlar için bir son galibaölümün son olmadığını anladığımız da özgürleşmeye başlarız , ölüm sadece bedeni bırakmaktır ruh sonsuzdur hep var olmaya devam edecek
bu dediklerini akşam kızları uyuttuktan sonra sessiz ortamımda muhakkak uygulayacağım canım sağolasınmuhteşem bir şeyin farkına varmışsın asıl sorunun ne olduğunu kendi başına bulmuşsun sorunu bulup çıkardığın da onu kabullendiğin de bile yüzde 50 çözmüşsün demektir
geri kalanını da çözmek kolay kaybetme korkusu ve ölüm korkusunu temizleyip serbest bırakmak , bunu belki de bir kere de bile temizleyebilirsin belki de bir ay sürebilir ama daha fazlası olmaz
öncelikle kaybetmekten ve ölüm korkusu hissinin olduğunu kabul edeceksin (yarı yarıya hafiledin yarısı gitti bile ) o hislerin senin bir parçan olmadığını istediğin zaman (gerçekten bırakmak istiyorsan) bırakabileceğini , bunun senin elin de olduğunu ve bırak mı tutmak mı istediğini seçeceksin bunları kendine sorarken düşünme direk evet ya da hayır diye net cevap ver eğer ki cevabın , seçimin (evet) bırakmaksa :
ellerini göğsün de kalp hizasın da birleştir , bu ölüm korkusu hissini.... bu kaybetme korkusu hissini SERBEST BIRAKIYORUM (bastırarak az sesli olarak) derken ellerini sanki kalbinden ileri bir yol açar gibi yanlara doğru aç bırak gitsinler
yüz yüze olsak bunu eft vuruşlarıyla beraber yapardık , istersen netten eft vuruşlarına bak bence herkes kendi kendine 1 saat için de öğrenmiş olur kolay basit etkili bir yöntem
ama sen 60lara düştün bebekiiimbu bilinçaltındaki kiloya takılma olayını gittiğim bi diyetisyende söylemişti. benim de o sınır 70. ama nasıl onu çözücez bilmiyorum. ben de 70-72 civarlarında oluyorum hep
Başın sağolsun canım ya ne zaman oldu?doğru diyorsun yaa daha bu sabah kendi kendime her 65e yaklaştığımda kendimi bırakıyorum, ve üstüne almaya başlıyorum, niye bunu yapıyorum diye düşündüm
demek ki bundanmış
bunu atlatmam bunu aşmam gerekiyor benim bunu da nasıl başarırım acaba
yaa nereye gidiyorsunnn e bu regl dönemi de bitecek kuzum birkaç güne sık dişini ve az da olsa sağlıklı beslenmeye çalış bebekim hepimiz yaşıyoruz böyle dönemler bu normalGüzell kızlarım ben diyetlikten çıkıyorum buara pek devam edemicem herşey için desteğiniz için çok teşekkür ederiimmm allah razı olsuunn toparlanıp tekrar gelmeye çalışacağımm❤❤
hzlsel Hedef60kgolmak Pnrrr-12
Insallah cnm bende oyleym genelde duygularımla yiyorm insallah ustesinden gelecegiizdoğru diyprsun canım 4-5 günlük motivasyon kaybım hemen 2 haftada verdiğim kiloyu almama sebep oldu işte
duygusal yemelerimle başetmeyi artık öğrenmem gerek en büyük sıkıntım bu
ama söz verdim kendime 69du, ama 68i bir daha görmek istemiyorum
ve bir an önce 64ü görmek istiyorum artık
Haklisin canim yedikce yiyesi gelmesi onla alakalı demekkihadi gözün aydın canım
kuzum yo bırakman gerekmiyor ,kan şekerini oynattığı için söyledim amacımız ne de olsa onu sabit tutmaya çalışıp yavaş da olsa kilo vermek
Günaydıın ablacımm
olsun canım güzel bi siteye taşınırsınız
aynen cnm takviyeler çok işe yarıyor herkes için yani
2500 tahmin ettim canım :) kalıcı olacağını sanmıyorum ama paran varsa yap :)
Yaa uzuldm cnm ama hayirlisi olsun hakkinda insallahGüzell kızlarım ben diyetlikten çıkıyorum buara pek devam edemicem herşey için desteğiniz için çok teşekkür ederiimmm allah razı olsuunn toparlanıp tekrar gelmeye çalışacağımm❤❤
hzlsel Hedef60kgolmak Pnrrr-12