• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

ama sen 60lara düştün bebekiiim

Başın sağolsun canım ya :KK61: ne zaman oldu?
o zaman 65 kilo muydun acaba 🤔 o yüzden mi korku geliyor canım

yaa nereye gidiyorsunnn e bu regl dönemi de bitecek kuzum birkaç güne :KK66: sık dişini ve az da olsa sağlıklı beslenmeye çalış bebekim 😍 hepimiz yaşıyoruz böyle dönemler bu normal
Heee yok kızz aslında kesildi adetim ilkgünden akşam kahverengilesti 2 ci gün kesildii ben bilmiyorum hamilemiyim buyüzden dikkat ediyim dedim neolur neolmazz kan verecem bikaçgüne

muhteşem bir şeyin farkına varmışsın asıl sorunun ne olduğunu kendi başına bulmuşsun sorunu bulup çıkardığın da onu kabullendiğin de bile yüzde 50 çözmüşsün demektir
geri kalanını da çözmek kolay kaybetme korkusu ve ölüm korkusunu temizleyip serbest bırakmak , bunu belki de bir kere de bile temizleyebilirsin belki de bir ay sürebilir ama daha fazlası olmaz
öncelikle kaybetmekten ve ölüm korkusu hissinin olduğunu kabul edeceksin (yarı yarıya hafiledin yarısı gitti bile ) o hislerin senin bir parçan olmadığını istediğin zaman (gerçekten bırakmak istiyorsan) bırakabileceğini , bunun senin elin de olduğunu ve bırak mı tutmak mı istediğini seçeceksin bunları kendine sorarken düşünme direk evet ya da hayır diye net cevap ver eğer ki cevabın , seçimin (evet) bırakmaksa :
ellerini göğsün de kalp hizasın da birleştir , bu ölüm korkusu hissini.... bu kaybetme korkusu hissini SERBEST BIRAKIYORUM (bastırarak az sesli olarak) derken ellerini sanki kalbinden ileri bir yol açar gibi yanlara doğru aç bırak gitsinler

yüz yüze olsak bunu eft vuruşlarıyla beraber yapardık , istersen netten eft vuruşlarına bak bence herkes kendi kendine 1 saat için de öğrenmiş olur kolay basit etkili bir yöntem
Ne guzel yazmissin yine ablam :KK200:

amin canım sen de sağol
2020 Ocak ayında kaybettik benden sadece 15 ay büyüktü :KK43:

o vefat ettiği zaman yine kilo vermeye uğraşıyordum yanlış hatırlamıyorsam 67-68 civarıydım canım
abimi kaybettikten sonra epey bi süre yemek yiyemedim eşimin zoruyla ekmek falan atıyordum ağzıma
1 hafta içinde epey kilo vermiştim, tartılmamıştım ama farkındaydım

ama sonrasında, hep diyorum ya yarınlar yokmuşcasına yemek yiyorum, o moda girdim, sürekli midem bulanana kadar yemek yemeye başladım
ve az önce farkettim ki ölüm korkusu çok ağır geliyor bana ve zaten öleceğim neden kendimi mahrum bırakıyorum belki yarın yerim deyip yemediğim şeyleri öleceğim için hiç yiyemeyeceğim korkusu geliyor resmen

bu zamana kadar bunu çözememiştim, duygusal açlık olduğunun ve bunu abimin kaybının çok tetiklediğinin bilincindeydim ama böylesi bişe olduğunu anlamamıştım

Insallah cnm bende oyleym genelde duygularımla yiyorm :KK43: insallah ustesinden gelecegiiz
canım ekim2009 ekim2009 un bahsettiği EFT vuruşlarını sen de bi araştır kitapları falan da varmış hatta, çok faydalı birşeye benziyor
hatta danışmanlık veren yerler bile var

amin canım sen de sağol
2020 Ocak ayında kaybettik benden sadece 15 ay büyüktü :KK43:

o vefat ettiği zaman yine kilo vermeye uğraşıyordum yanlış hatırlamıyorsam 67-68 civarıydım canım
abimi kaybettikten sonra epey bi süre yemek yiyemedim eşimin zoruyla ekmek falan atıyordum ağzıma
1 hafta içinde epey kilo vermiştim, tartılmamıştım ama farkındaydım

ama sonrasında, hep diyorum ya yarınlar yokmuşcasına yemek yiyorum, o moda girdim, sürekli midem bulanana kadar yemek yemeye başladım
ve az önce farkettim ki ölüm korkusu çok ağır geliyor bana ve zaten öleceğim neden kendimi mahrum bırakıyorum belki yarın yerim deyip yemediğim şeyleri öleceğim için hiç yiyemeyeceğim korkusu geliyor resmen

bu zamana kadar bunu çözememiştim, duygusal açlık olduğunun ve bunu abimin kaybının çok tetiklediğinin bilincindeydim ama böylesi bişe olduğunu anlamamıştım

canım ekim2009 ekim2009 un bahsettiği EFT vuruşlarını sen de bi araştır kitapları falan da varmış hatta, çok faydalı birşeye benziyor
hatta danışmanlık veren yerler bile var
bunun bilincine varmana sevindim kuzum 🤗
ama her şeyden,kararında yiyerek de sağlıklı bir kiloya ulaşabiliriz canım ve kendimizi en iyi hissedeceğimiz tabii :KK200:
bak 50lere düşelim sonra midemiz bulanana kadar yeriz 60a yaklaşınca diyet yaparız söz mü :KK19:
belki de tam kısma moduna girdiğin için öyle oluyor ve burcunun da etkisi var tabii :KK48:hepimizin damak tadı iyi kuzum o yüzden her gün damağımızı bayram ettirecek ama ölçülü miktar bişeyler yemeli ki devam edebilelim :kk77:

Kızlarrrrr merhabaa ben sabahtan beri ders çalışıyorum daha da bitiremedim bi ara öğün yaptım sonra yarın 1 aylık şehir dışına çıkıyorum diye kıyafetlerimi eşyalarımı hazırladım ve bugün tartılayım dedim cumadan -300 geldim😑😑ve üstüne bi de regl oldum yarın yolculukta içmek için kendime dukan birası hazırlayacaşım geceden iyice ödem tutmayayım diye🤣

bunun bilincine varmana sevindim kuzum 🤗
ama her şeyden,kararında yiyerek de sağlıklı bir kiloya ulaşabiliriz canım ve kendimizi en iyi hissedeceğimiz tabii :KK200:
bak 50lere düşelim sonra midemiz bulanana kadar yeriz 60a yaklaşınca diyet yaparız söz mü :KK19:
belki de tam kısma moduna girdiğin için öyle oluyor ve burcunun da etkisi var tabii :KK48:hepimizin damak tadı iyi kuzum o yüzden her gün damağımızı bayram ettirecek ama ölçülü miktar bişeyler yemeli ki devam edebilelim :kk77:
dediğin çok doğru canım kısıtlama yapınca daha çok yiyesimiz geliyor

aslında kısıtlama yapmayı sevmiyorum ve en güzel kiloyu da herşeyden az yiyerek ama günü erken kapatarak verdim
ama işte sıkıntım, dönem dönem gelen birşey bu, o ağzım açıldı mı paket bitene kadar kapatamıyorum :D

işte bunu öğrenmeliyim

mesela geçen gün 2 kare çikolata yedim o kadar yetti ki aslında fazla bile geldi ve tadına vardım ama o paket açıldığı için yarım saat içinde gittim geldim yedim ve bitirdim o paketi artık canım istememesine rağmen ve hatta artık şekerden midem bulanmasına rağmen

yarın eski düzenimden devam edeceğim ya 2 öğün ya da tek öğün, erken kapatarak ve istediğimden ölçülü şekilde yiyerek ve akşamları da EFT yaparak kendime :KK200:

ruhum iyileşince sanırım yeme ataklarım da düzene girer

dediğin çok doğru canım kısıtlama yapınca daha çok yiyesimiz geliyor

aslında kısıtlama yapmayı sevmiyorum ve en güzel kiloyu da herşeyden az yiyerek ama günü erken kapatarak verdim
ama işte sıkıntım, dönem dönem gelen birşey bu, o ağzım açıldı mı paket bitene kadar kapatamıyorum :KK70:

işte bunu öğrenmeliyim

mesela geçen gün 2 kare çikolata yedim o kadar yetti ki aslında fazla bile geldi ve tadına vardım ama o paket açıldığı için yarım saat içinde gittim geldim yedim ve bitirdim o paketi artık canım istememesine rağmen ve hatta artık şekerden midem bulanmasına rağmen

yarın eski düzenimden devam edeceğim ya 2 öğün ya da tek öğün, erken kapatarak ve istediğimden ölçülü şekilde yiyerek ve akşamları da EFT yaparak kendime :KK200:

ruhum iyileşince sanırım yeme ataklarım da düzene girer
canım belki de açılınca bayatlayacağı tadının kaçacağı ve almanın bir işe yaramamış olacağını düşündüğün için bitiriyorsun :KK66:
o yüzden porsiyonluk paketli şeyler al canım ben çok faydasını gördüm 😍 mesela 8-10 gr lık tekli çikolatalardan al çeşit çeşit,küçük keklerden al 30-40 gr
ben 3 koli aldım düşün 😂
züber bar al mesela,nesfit bar al
erken kapatıcam diye de kendini sıkma canım strese girebilirsin yani aç kalıcam sonra yiyebildiğim kadar yiyeyim diye

canım belki de açılınca bayatlayacağı tadının kaçacağı ve almanın bir işe yaramamış olacağını düşündüğün için bitiriyorsun :KK66:
o yüzden porsiyonluk paketli şeyler al canım ben çok faydasını gördüm 😍 mesela 8-10 gr lık tekli çikolatalardan al çeşit çeşit,küçük keklerden al 30-40 gr
ben 3 koli aldım düşün 😂
züber bar al mesela,nesfit bar al
erken kapatıcam diye de kendini sıkma canım strese girebilirsin yani aç kalıcam sonra yiyebildiğim kadar yiyeyim diye
evet doğru aslında çok mantıklı, küçük paketler alıp dolapta az az saklamak daha iyi olur :KK200:

bir de şu züberlerden alacağım yaa epey lezzetli hem de az kalorili, baya baya çikolata yerini tutuyor

erken kapatmak konusunda da seninle aynı düşüncedeyim çok sıktığım zaman kendimi strese girip daha çok yiyorum ama öğünüme önceden karar verip az porsiyonlar şeklinde yanımda taşırsam hem gözüm hem karnım doyduğu için daha rahat hissediyorum :KK60:

bu ara tembelliğim üzerimde kendime bişeler hazırlamak zor geliyor :D
o yüzden bu düzene bi türlü geçemedim bi geçsem şahane olacak

ama sen 60lara düştün bebekiiim

yaa nereye gidiyorsunnn e bu regl dönemi de bitecek kuzum birkaç güne :KK66: sık dişini ve az da olsa sağlıklı beslenmeye çalış bebekim 😍 hepimiz yaşıyoruz böyle dönemler bu normal
Canim dogru soyluyosun 60 lari gordum ama pek koruyamadim😄

evet doğru aslında çok mantıklı, küçük paketler alıp dolapta az az saklamak daha iyi olur :KK200:

bir de şu züberlerden alacağım yaa epey lezzetli hem de az kalorili, baya baya çikolata yerini tutuyor

erken kapatmak konusunda da seninle aynı düşüncedeyim çok sıktığım zaman kendimi strese girip daha çok yiyorum ama öğünüme önceden karar verip az porsiyonlar şeklinde yanımda taşırsam hem gözüm hem karnım doyduğu için daha rahat hissediyorum :KK60:

bu ara tembelliğim üzerimde kendime bişeler hazırlamak zor geliyor :KK70:
o yüzden bu düzene bi türlü geçemedim bi geçsem şahane olacak
aynen canım doyumluk gün ayrı tadımlık gün ayrı :rolleyes:
evet hem de kalorisi kh ı her şeyi belli cnm
canım hem kolay hem de önceden belirlediğin şeyler olsun o zaman 😍 misal akşam yemeği 2 gün aynı olsun,kahvaltılar biraz değişik olsun ara öğünler aynı olabilir yani misal birkaç çeşit bar al onları ye :KK200:
Merhaba kızlar dün yazdıklarınızı okudum ama cevap veremedim biraz moralim bozuktu bugün daha iyiyim🥰 Ben pek diyete devam edemeyeceğim ama çok da salmayacağım kilo almayacağım bir düzen kurmaya çalışacağım menülerim saçma olacaktır kesin🙈
saçma düzenini sevsinleer 😘 gel de yeter ki sen 🤗
Canim dogru soyluyosun 60 lari gordum ama pek koruyamadim😄
olsuun indin sonuçta ve yine ineceksiin :rolleyes:

Hmm evet haklisin aslinda nektari meyve niyetine yedm aslinda oyle dusunmedm ama lifalif ve cikolata dogru. Tamamen atamiyorum ya ama biraz daha kısmalıyım farkındaym

Aynenn oyle canim suan senin kilonda olmak icin neler vermezdimm oyle dusun bir de yani 1-2 kg dert etmemek lazim aslinda motivasyon olunca gidiyor illaki ama salinca ne cabuk geliyor kilolar maleseff

Bence regl olucaksan onun siskinligidir cnm menun guzeldiyse hic uzzlmee

Iyi barii olmamasi iyibirsey bi yandan ya :rolleyes: :KK9:

Yaa cnm bence gercek bir arti degil o yani regl donemi veyatta yumurtlama zamanidir bence olcu alip onunla ilerle tartıya hep guven olmuyor cunki. Motivasyonunu bozma cnm. Ne zamam donuyorsun eve

Odem olabillr cnm insallah cumaya iner siskinligin eksi gelir :rolleyes:
Pazartesi aksami yola cikcaz. Sali sabah ancak baslayabilirjm yeniden

cnm bi parça da ekmek ataydın kekik filan mı :KK43: yine de dayansan lütfen bikaç gün :KK200:

kuzu kh çok az aşmış ama 2 öğün de kahvaltı gibi olmuş mesela, öğlene sebze yemeği ayran türü olabilirmiş kuzum

canım özel hayatında mı bir sorunun var? anlatmak istersen :)

ay alemsin :KK70: boğa burcu kişisi olsa mantı açar yerdi valla senin burcun ne :KK70:

tamam 😂 kolay gelsin 😘

hımm bence gelince normal liste iste cnm salı günü sabah mı evde olcaksın pazartesi akşamdan gelip? o zaman 3 günlük normal listesini yaparsın cnm salı sabaha göre eksi gelirsen süresi dolana kadar onunla git bence,merak ettiğin her şeyi de sor öğrenmiş olursun ,sonra menülerine el atarız istersen :rolleyes:

aynen kuzu bir iki gün bekle 😘
Donunce diyecegim kolay yaoabilecegim uyabilecehjm birseyler yazsin. Ama basja nasil yardimci olabilir bana emin degiljm. Liste cinku ohoo heryerim
Diyet lustesi oldu zaten de uymak mesele …

aynen canım doyumluk gün ayrı tadımlık gün ayrı :rolleyes:
evet hem de kalorisi kh ı her şeyi belli cnm
canım hem kolay hem de önceden belirlediğin şeyler olsun o zaman 😍 misal akşam yemeği 2 gün aynı olsun,kahvaltılar biraz değişik olsun ara öğünler aynı olabilir yani misal birkaç çeşit bar al onları ye :KK200:

saçma düzenini sevsinleer 😘 gel de yeter ki sen 🤗

olsuun indin sonuçta ve yine ineceksiin :rolleyes:
Tamamdır anlaştık canım ❤️

Ellerine sağlık kuzum 🥰

Kızlar nickimi degistirdim :rolleyes:
Hayırlı olsun kuzum 🥰

Back