Kilolar Firarda 😎

Heee yok kızz aslında kesildi adetim ilkgünden akşam kahverengilesti 2 ci gün kesildii ben bilmiyorum hamilemiyim buyüzden dikkat ediyim dedim neolur neolmazz kan verecem bikaçgüne

Ne guzel yazmissin yine ablam

Başın sağolsun canım ya ne zaman oldu?
o zaman 65 kilo muydun acaba o yüzden mi korku geliyor canım
amin canım sen de sağol
2020 Ocak ayında kaybettik benden sadece 15 ay büyüktü

o vefat ettiği zaman yine kilo vermeye uğraşıyordum yanlış hatırlamıyorsam 67-68 civarıydım canım
abimi kaybettikten sonra epey bi süre yemek yiyemedim eşimin zoruyla ekmek falan atıyordum ağzıma
1 hafta içinde epey kilo vermiştim, tartılmamıştım ama farkındaydım

ama sonrasında, hep diyorum ya yarınlar yokmuşcasına yemek yiyorum, o moda girdim, sürekli midem bulanana kadar yemek yemeye başladım
ve az önce farkettim ki ölüm korkusu çok ağır geliyor bana ve zaten öleceğim neden kendimi mahrum bırakıyorum belki yarın yerim deyip yemediğim şeyleri öleceğim için hiç yiyemeyeceğim korkusu geliyor resmen

bu zamana kadar bunu çözememiştim, duygusal açlık olduğunun ve bunu abimin kaybının çok tetiklediğinin bilincindeydim ama böylesi bişe olduğunu anlamamıştım

Insallah cnm bende oyleym genelde duygularımla yiyorm insallah ustesinden gelecegiiz
canım ekim2009 un bahsettiği EFT vuruşlarını sen de bi araştır kitapları falan da varmış hatta, çok faydalı birşeye benziyor
hatta danışmanlık veren yerler bile var

bunun bilincine varmana sevindim kuzum
ama her şeyden,kararında yiyerek de sağlıklı bir kiloya ulaşabiliriz canım ve kendimizi en iyi hissedeceğimiz tabii
bak 50lere düşelim sonra midemiz bulanana kadar yeriz 60a yaklaşınca diyet yaparız söz mü
belki de tam kısma moduna girdiğin için öyle oluyor ve burcunun da etkisi var tabii hepimizin damak tadı iyi kuzum o yüzden her gün damağımızı bayram ettirecek ama ölçülü miktar bişeyler yemeli ki devam edebilelim

Kızlarrrrr merhabaa ben sabahtan beri ders çalışıyorum daha da bitiremedim bi ara öğün yaptım sonra yarın 1 aylık şehir dışına çıkıyorum diye kıyafetlerimi eşyalarımı hazırladım ve bugün tartılayım dedim cumadan -300 geldimve üstüne bi de regl oldum yarın yolculukta içmek için kendime dukan birası hazırlayacaşım geceden iyice ödem tutmayayım diye

dediğin çok doğru canım kısıtlama yapınca daha çok yiyesimiz geliyor

aslında kısıtlama yapmayı sevmiyorum ve en güzel kiloyu da herşeyden az yiyerek ama günü erken kapatarak verdim
ama işte sıkıntım, dönem dönem gelen birşey bu, o ağzım açıldı mı paket bitene kadar kapatamıyorum

işte bunu öğrenmeliyim

mesela geçen gün 2 kare çikolata yedim o kadar yetti ki aslında fazla bile geldi ve tadına vardım ama o paket açıldığı için yarım saat içinde gittim geldim yedim ve bitirdim o paketi artık canım istememesine rağmen ve hatta artık şekerden midem bulanmasına rağmen

yarın eski düzenimden devam edeceğim ya 2 öğün ya da tek öğün, erken kapatarak ve istediğimden ölçülü şekilde yiyerek ve akşamları da EFT yaparak kendime

ruhum iyileşince sanırım yeme ataklarım da düzene girer

canım belki de açılınca bayatlayacağı tadının kaçacağı ve almanın bir işe yaramamış olacağını düşündüğün için bitiriyorsun
o yüzden porsiyonluk paketli şeyler al canım ben çok faydasını gördüm mesela 8-10 gr lık tekli çikolatalardan al çeşit çeşit,küçük keklerden al 30-40 gr
ben 3 koli aldım düşün
züber bar al mesela,nesfit bar al
erken kapatıcam diye de kendini sıkma canım strese girebilirsin yani aç kalıcam sonra yiyebildiğim kadar yiyeyim diye

evet doğru aslında çok mantıklı, küçük paketler alıp dolapta az az saklamak daha iyi olur

bir de şu züberlerden alacağım yaa epey lezzetli hem de az kalorili, baya baya çikolata yerini tutuyor

erken kapatmak konusunda da seninle aynı düşüncedeyim çok sıktığım zaman kendimi strese girip daha çok yiyorum ama öğünüme önceden karar verip az porsiyonlar şeklinde yanımda taşırsam hem gözüm hem karnım doyduğu için daha rahat hissediyorum

bu ara tembelliğim üzerimde kendime bişeler hazırlamak zor geliyor
o yüzden bu düzene bi türlü geçemedim bi geçsem şahane olacak

Merhaba kızlar dün yazdıklarınızı okudum ama cevap veremedim biraz moralim bozuktu bugün daha iyiyim Ben pek diyete devam edemeyeceğim ama çok da salmayacağım kilo almayacağım bir düzen kurmaya çalışacağım menülerim saçma olacaktır kesin

Canim dogru soyluyosun 60 lari gordum ama pek koruyamadim

aynen canım doyumluk gün ayrı tadımlık gün ayrı
evet hem de kalorisi kh ı her şeyi belli cnm
canım hem kolay hem de önceden belirlediğin şeyler olsun o zaman misal akşam yemeği 2 gün aynı olsun,kahvaltılar biraz değişik olsun ara öğünler aynı olabilir yani misal birkaç çeşit bar al onları ye
saçma düzenini sevsinleer gel de yeter ki sen
Canim dogru soyluyosun 60 lari gordum ama pek koruyamadim
olsuun indin sonuçta ve yine ineceksiin

Pazartesi aksami yola cikcaz. Sali sabah ancak baslayabilirjm yeniden

Donunce diyecegim kolay yaoabilecegim uyabilecehjm birseyler yazsin. Ama basja nasil yardimci olabilir bana emin degiljm. Liste cinku ohoo heryerim
Diyet lustesi oldu zaten de uymak mesele …

Tamamdır anlaştık canım

Ellerine sağlık kuzum

Kızlar nickimi degistirdim
Hayırlı olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…