Kilolar Firarda 😎

Canim nasil bi detoks? Olabilir eger is yerinde uygulayabilcegim turdense

Ne detoksu hocam? Ne yapacaksin?

DeryaOnDiet nnurc bu canlarım
insta daki menülerden esinlendim

Daha iyi olacak canım
10 Ekim (1200 kalori)
Dengeli sayılır canım
Ne buldunsa yedin mi kız
Gayet iyi
İzmir bombası bombadır ama kalorisidir tabi

Daha iyi olacak canım
10 Ekim (1200 kalori)

Dengeli sayılır canım

Ne buldunsa yedin mi kız

Gayet iyi

Canim eline saglik. Ben de aralikli oruc yapiyorum. Ilk ogunumu ogle arasinda 12:30-13:00 gibi yapiyorum o saatte kahvalti yapamiyorum direkt bi yemek yiyorum. Eline saglik canimcim evden calistigim bi zaman ben de deniycem

Galiba haklısın ben zaten ya hep ya hicciyim. Ortam yok
Akşam 8 gibi bitirip ertesi gün 12 gibi yemeye başlama düzeni yapıyım bende bari. Akşam sofrada yemeyince eşim tripleniyor kızın okuldan gelmesi falan ancak 7bucuk. 8de yeme işi biter. Aslında geç bir saat ama olsun
Sofraya oturmadan planlar yapıp sofrada kendimi kaybediyorum. Akşam gidip fırından sıcacık tandır ekmeği alan kocacığım da payı var tabiki bu durumda
Daha iyi olacak canım
10 Ekim (1200 kalori)

Dengeli sayılır canım

Ne buldunsa yedin mi kız

Gayet iyi

İns canim olacak

Gayet guzel doyurucu gozukuyor canim

Aynen canim dengeleyerek koruma cok iyi olur
Kaslari calistirdigi kesjn
E supermis ozaman cnm
Evet olcu daha etkili cnm bende aliyorm aylık kilo az da gitse spor olunca olculer mutlu ediyor

Çok güzel olmuş canım sporun da çok güzel

Valla dün dediğin gibi pasta detoksu oldu hafta içi ful sebze detoksuyla yakalabilirim bu açığı
Dün yediğim pideler ne kadar artı döner diyordum ama ben karar verdim pide detoksu yapacağım 400 gram daha gitmiş
Süpermiş ama yine de dikkat
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…