Canim nasil bi detoks? Olabilir eger is yerinde uygulayabilcegim turdensehahahah alemsinrızkına göz diktin haa o da senin dönerden yemiştir
aynen cnm merakla ne kadar artı geleceğimi bekleyenler var@Valyrian baş harfi hahaha
aynen cnm yarın tartılcaz resim mecburi değilsenin moralin bi gelir benceee
ooh ne güzel cnmolsun cnm vericez elbet yaa sıkma canını benimle detoksa başlamak ister misin 3 günlük?
Ne detoksu hocam? Ne yapacaksin?hahahah alemsinrızkına göz diktin haa o da senin dönerden yemiştir
aynen cnm merakla ne kadar artı geleceğimi bekleyenler var@Valyrian baş harfi hahaha
aynen cnm yarın tartılcaz resim mecburi değilsenin moralin bi gelir benceee
ooh ne güzel cnmolsun cnm vericez elbet yaa sıkma canını benimle detoksa başlamak ister misin 3 günlük?
Daha iyi olacak canım10.ekim pazar
10.30
3 dlm ekmek
Tereyağ bal
Peynir
1 kase yoğurt
14.30
1 tane haşlanmış süt.misir
17.00
1 tane simit
19.00
1 tane tavuk pirzola soslu
Yarım tandır ekmeği
Söğüş soğan
1 bardak kola
19.30
Yarım paket sütlü çikolata8 kare yedim ama öksürük de beni bitirdi
Şu 2 litre falandır
Menüleri toparlayamadim daha güzel basliyorum ama devamıni batırıyorum
Dengeli sayılır canımSabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 dilim hindi füme, 1 dilim pastırma, 1 wasa, 2 çatal krem peynir, kiraz saplı çay, 3-4 yeşilzeytin
Ara
1 kase karamelli puding, sütlü nescafe
Akşam
1 tavuk baget, 1 kepçe mercimek çorbası, 5-6 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt, 5-6 yaprak marul
2,5 LT su, yeşil çay
spor yok tüm gün temizlik yaptım
kumsal68
Ne buldunsa yedin mi kızBugün yazayım bari bu kadar karmaşık ve vitaminsiz yemem uzun süre
10 Ekim Menüm
sabah 2 mini popkek, şekerli çay
kahvaltı 1 normal simit,yarım sade açma, 1 er dilim kaşar ve beyaz peynir,1 yumurtalı sucuk,3 kaşık reçel,3 zeytin
2 elmalı kurabiye,3ü 1 arada kahve ,tuzlu kraker
1 fırın sütlaç ,1 dilim ekşi maya ekmek
antep fıstığı
2 dilim hazır kek
1 lt su
spor yok
@Pain Killer cım beni örnek alma canımbu bir kabus,bu gece bitecek
Gayet iyi10 ekim pazar
11.30
4 kasik yulaf ile tavada yumarta
2 kk peynir
2 zeytin
acuka
dere otu-salatalik-domates (2ser 3er dilim)
18.30
1 isirik pide
yarim lavas ile doner
salata-ayran
su 3 bardak ama yatana kadar 5 olur. normalde hic icmiyordum.yavas yavas artirmaya calisiyorum.1 haftaya 2 litre olur.
spor: 9.500 adim
BerryShake
İzmir bombası bombadır ama kalorisidir tabi10 ekim pazar
10:30 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 5 dilim
Sucuk,6 zeytin, 1 tatli kasigi recel
15:00 2 izmir bombasi, cay
17:00 8 sıkım cigkofte, 1 kasik kereviz yemegi, 1 kasik zeytinyagli taze fasulye
Su: 2.5 litre
Spor 6500 adim 65 puan
BerryShake @Valyrian @medine66
aynen cnmDaha iyi olacak canım
10 Ekim (1200 kalori)
Dengeli sayılır canım
Ne buldunsa yedin mi kız
Gayet iyi
İzmir bombası bombadır ama kalorisidir tabi
Oyle valla canim bu haftaki kacamak haklarimi doldurdum. Yarinki artiyi gorup yoluma devam edicemDaha iyi olacak canım
10 Ekim (1200 kalori)
Dengeli sayılır canım
Ne buldunsa yedin mi kız
Gayet iyi
oooo seninki bayağı iyileşmiş kuzum10 ekim pazar
12.30
Yeşil çay
Kahvaltılık sos
Peynir
5 dilim yumurtalı ekmek
16.00
1 avuç çiğ ceviz
19.00
1 kase mercimek çorbası
6-7 kalık pirinç pilavı
2 but Fırında tavuk
2 lt su
kuzum bi bomba var gerisi şahane zatenOyle valla canim bu haftaki kacamak haklarimi doldurdum. Yarinki artiyi gorup yoluma devam edicem
Canim eline saglik. Ben de aralikli oruc yapiyorum. Ilk ogunumu ogle arasinda 12:30-13:00 gibi yapiyorum o saatte kahvalti yapamiyorum direkt bi yemek yiyorum. Eline saglik canimcim evden calistigim bi zaman ben de deniycemDaha iyi olacak canım
10 Ekim (1200 kalori)
Dengeli sayılır canım
Ne buldunsa yedin mi kız
Gayet iyi
Evet kuzucum aslinda diger ogunlerde cok abartmamisimkuzum bi bomba var gerisi şahane zaten
cnm bana yazdın galibaCanim eline saglik. Ben de aralikli oruc yapiyorum. Ilk ogunumu ogle arasinda 12:30-13:00 gibi yapiyorum o saatte kahvalti yapamiyorum direkt bi yemek yiyorum. Eline saglik canimcim evden calistigim bi zaman ben de deniycem
Galiba haklısın ben zaten ya hep ya hicciyim. Ortam yok16 saat oruç 8 saat yemek düzeniyle 2 ana 1 ara öğün olarak başladım canım öyle de devam ettim benim şu an çalışma saatlerim 8 saatliğe uyuyor ama hafta sonları genelde 5 saat şeklinde yapıyorum dün pide yedim diye tek öğün yaptım ama normalde yaptığım bir şey değil 7 gibi yemek işini bitirip ertesi gün saat 1-2 ye kadar yemiyorumCanım bence direk kes ben yemeyeceğim dedim ilk iki gece zor oluyor ama sonra çok alışıyorsun
Sofraya oturmadan planlar yapıp sofrada kendimi kaybediyorum. Akşam gidip fırından sıcacık tandır ekmeği alan kocacığım da payı var tabiki bu durumdakuzuum kuzuumhastasın ama menülerin aynı sabaha söğüş eklesen, yoğurdu öğlene koysan, ara öğün güzel bi sütlü kahve ve bar olsa,akşamki pirzola 2 olsa ekmeksiz çok güzel olurmuş :) biraz lif ve
protein eklemiş olurdun :)
İns canim olacakDaha iyi olacak canım
10 Ekim (1200 kalori)
Dengeli sayılır canım
Ne buldunsa yedin mi kız
Gayet iyi
Gayet guzel doyurucu gozukuyor canimKilolar Firarda 😎
Puan muthiss ortim menunde guzel afyt olsum :KK36:tabikiii canım biz bekliyoruzzz Sagol cnm aynen baklavalar dun de vardiii ama bitti sukur :rolleyes: :confused: Hahah ayy nasl birseymis bende dun bi alet gordm hp de o tarza benzer ise yararmi acaba demistm Ohh miss ne guzel. Dengeleyince...www.kadinlarkulubu.com
DeryaOnDiet nnurc bu canlarım
insta daki menülerden esinlendim
Aynen canim dengeleyerek koruma cok iyi olurBen sabit gelsem şükredecektim neredeyse cuma hedef kiloma ulaştımNeler yedin kim bilir afiyet bal şeker olsun kuzum bugün de çılgın menü planların var mı nasıl olsa pazartesi başlayacağım diye yoksa normal mi besleneceksin
Aynen canım koruma döneminde de aynısını yapmam lazım her gün her öğün istediğimiz gibi beslenirsek olmaz yine alırız kilo dengelemeyi becerebilmek lazım
E supermis ozaman cnmKaslari calistirdigi kesjn
Evet olcu daha etkili cnm bende aliyorm aylık kilo az da gitse spor olunca olculer mutlu ediyorYa şu anda tartıya odaklanmayacağım tabi ki beni çok etkiliyor ama yarın ölçü alacağım 2 haftalık değişimi görmek için çünkü gerçekten inceldiğimi hissediyorum kıyafetlerden ve çevremden kaynaklıo yüzden tartıda çıkan sonucun beni etjilemesine izin vermeyeceğim
Çok güzel olmuş canım sporun da çok güzel10 ekim Menum:
11:30 kahve, meyve bar (150kalori)
14:00 2 dilim ekmek, 1kk peynir, 1tk salca, 3 hindifume salam, 1 yumurta omlett
16:30 kahve, 3 züber lokma
20:15 1.5 kepce sehriye corbası, 1 kabak, 1 kucuk patates, 1 tavuk but firinda, cacık, 2 ks salata
21:30 detoks cay, 2 züber lokma
1mil leslie =22.5p
200 mekik =20p
600 zıplama = 60p
8.000 Adım = 80p topl= 182.5p
2lt Su
@hzlselyarimuhendis
Kız tandır ekmeğine gelene kadar napıcüüükSofraya oturmadan planlar yapıp sofrada kendimi kaybediyorum. Akşam gidip fırından sıcacık tandır ekmeği alan kocacığım da payı var tabiki bu durumda
İns canim olacak
Sağol cnmGayet guzel doyurucu gozukuyor canim
Olsun en azından akşamı ekmeksiz gecirecektimKız tandır ekmeğine gelene kadar napıcüüükadamcağızın suçu ne
Sağol cnmbiraz cuma kilosuna yaklaşsam bile çok iyi
Valla dün dediğin gibi pasta detoksu oldu hafta içi ful sebze detoksuyla yakalabilirim bu açığıOrtim ortim tam hayallerdeki gibi geçirmişsin günü pasta detoksu bence bu tam benlikRegl okduysan doğal canım ama diğer günler çok salma kendini yoksa artılar geliverir hemen
Ben menümü paylaştığımda orti olduğumuz belli değildi canım o yüzden etiketlememiştim seni
Süpermiş ama yine de dikkatDün yediğim pideler ne kadar artı döner diyordum ama ben karar verdim pide detoksu yapacağım400 gram daha gitmiş
Afiyet olsun canım10 Ekim (1200 kalori)
Sabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 dilim hindi füme, 1 dilim pastırma, 1 wasa, 2 çatal krem peynir, kiraz saplı çay, 3-4 yeşilzeytin
Ara
1 kase karamelli puding, sütlü nescafe
Akşam
1 tavuk baget, 1 kepçe mercimek çorbası, 5-6 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt, 5-6 yaprak marul
2,5 LT su, yeşil çay
spor yok tüm gün temizlik yaptım
kumsal68
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?