• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Oy kimler gelmişşş hoşgelmişş :KK60:sen gittin zayıflama yarışmaları bitti cnm 😁
Takımlar artık yarismiyor mu burcum ama niye hepsi mi kapandı şaşkınım ama önemli olan burda buluşmuşsunuz ne güzel olmuş. Nasılsın hangi kilolardansin acep :KK53:

bunaltmiyorlar ama yarin kaldiramam okula kesin.
ben bu canavarlari geri yatirmaya gidiyorum canim. yarin gorusmek uzere :KK60:

hzlsel hzlsel canim spor puan hedefim 180Hoppa
😘
hahahah alemsin :KK70: rızkına göz diktin haa :KK70: o da senin dönerden yemiştir
aynen cnm merakla ne kadar artı geleceğimi bekleyenler var 😂 hzlsel hzlsel baş harfi hahaha
aynen cnm yarın tartılcaz resim mecburi değil :KK66: senin moralin bi gelir benceee :rolleyes:

ooh ne güzel cnm :KK200: olsun cnm vericez elbet yaa sıkma canını 😍 benimle detoksa başlamak ister misin 3 günlük?
🤣🤣🤣
Daha iyi olacak canım
10 Ekim (1200 kalori)

Dengeli sayılır canım

Ne buldunsa yedin mi kız😂

Gayet iyi

İzmir bombası bombadır ama kalorisidir tabi😂
Sağ ol canım😘
Galiba haklısın ben zaten ya hep ya hicciyim. Ortam yok🤦🏼‍♀️
Akşam 8 gibi bitirip ertesi gün 12 gibi yemeye başlama düzeni yapıyım bende bari. Akşam sofrada yemeyince eşim tripleniyor kızın okuldan gelmesi falan ancak 7bucuk. 8de yeme işi biter. Aslında geç bir saat ama olsun

Sofraya oturmadan planlar yapıp sofrada kendimi kaybediyorum. Akşam gidip fırından sıcacık tandır ekmeği alan kocacığım da payı var tabiki bu durumda😂😂😂

İns canim olacak😍
Ben de işten geç geliyorum canım 8.30 gibi yiyebiliyorum bir şey olmaz o yüzden 🥰😘
Valla dün dediğin gibi pasta detoksu oldu hafta içi ful sebze detoksuyla yakalabilirim bu açığı

Süpermiş ama yine de dikkat 🤣🤣

Afiyet olsun canım
Sağ ol canım😘 Hafta içi hallolur canım kabak detoksu yaptın mı tamamdır🤣🤣
Bu hafta hedefim günlük 300 p lik spor olsun
😍

benimfe misafirler vardi canim
kizima gecmis olsuna gelenler
bende hafta sonu aktif olamadim
bide esim haftasonlari evde hic giremedim
benimde baslangic hic iyi sayilmaz
bi turlu spora baslayamadim
benim en buyuk motive kaynagim spor
2 gunde 1 en az spor yaptigim zamn hic kacamak yapmiyorum cog guzel gidiyo kg bide
bide bu hafta adet olucam simdiden karnim sis kasiklarimda agri var
bebek dusunuyoduk yine olmadi galiba:KK43:
canım günaydın. ben de ilk hamileliğimde adet olcakmış gibi hissedip olmamıştım seninki de öyle olur inşallah
izmir bombasının kalorisi oldukça yüksektir :D tam kaç olduğunu bilmiyorum.
69 görmek isterken hedeften uzaklaştım iyice, haftaiçi çok dikkat etmem lazım :D

9 ekim cumartesi
2 yumurtadan omlet
2dlm beyaz ekmek
7 8 zeytin
domateq salatalik

15.00
1dlm kek

19.00
1 kase mercimek corba
salata
4yk kasi pirinc pialvi
su 2lt
spor yok
nnurc nnurc
ortim kalorisi düşük menünün ama karbonhidrat biraz yüksekmiş(izmir bombası kadar olamasa da). haftaiçi dengeleyelim beraber :D
sen de aralıklı oruç yapıyorsun değil mi?

10 Eylül
Sabah 11:00
1 haşlama yumurta mini tost (çocukta n kalan)

Öğlen 15,:00 1 ceviz 7 fındık 3 küçük bisküvi

Akşam 19:00 tavuk etli mini baget Sandwich

Iki litre su
12 bin adım 120 p
100 dk dagda yürüyüş hızlı tempolu 100 p 220 p hzlsel hzlsel
Akşam keşke sandviç olmasaymış canım daha sağlıklı bir şey olabilirmiş ama spor çok iyi dağda yürüyüş harika 😍😍😍
geçen cuma: 70.85
bugün: 71.45
fark +600 gram
bu hafta çok dikkat edicem 69.9u görebilmek için
Olsun canım çok değil bence görürsün 69 🥰😘

ellerine sağlık canım :KK60:

kuzum rezalet bi haftasonu geçirdim reglin etkisi mi canım biraz sıkkındı ondan mı bilmiyorum saldırdım yemeğe, neler yemedim ki bugün korkuma çıkmadım tartıya :KK43:

seninki hem reglin etkisi hem de emsden dir, ama cumaya kadar iner bence
Insallah ortim ya tam tamina arti 1 kilo ciktim ☹️☹️ Yani oyle bi kacamak filan da yapmadim. Sadece bir gun odulum vardi onu yedim o kadar.
Umarim ikimiz de cumaya kadar artikardan kurtulup az da olsa eksi geliriz 🙏🙏

Back