- 31 Temmuz 2020
- 20.401
- 60.233
- 548
Tabi ki cnmEllerine sağlık canımkaydedeyim belki haftaya yaparım
Rica ederim balım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki cnmEllerine sağlık canımkaydedeyim belki haftaya yaparım
Evet geç yazanlar oluyor canım her gün paylaşmaya gerek yok haftada üç gün şeklinde mantıklı zaten bu hafta son haftaya yeni kaptanlar düşünsünOoo süpermiş canım
Uykusuna odaklanınca sorun daha da büyür gözünde cnm başkaşeylerle de ilgilenmeye ve kısa kısa süre de olsa gün sonunda hımm güzel spora yarım saat ayırmışım, 15 dkda maske yapmışım işte şu ev işini bitirmişim ertelediğim şu kitaptan 10 sf okumuşum diye mutlu ol canım bu yaşlar en zoru herkes anlatıyor cnm ama bu da geçecek inşallah
Oooh işler korksun senden
Aynen cnm hem toplu yazanlar da oluyor yorulmayalım boşuna
bakalım kimler olacak canımmmEvet geç yazanlar oluyor canım her gün paylaşmaya gerek yok haftada üç gün şeklinde mantıklı zaten bu hafta son haftaya yeni kaptanlar düşünsün
Bitki caylariyla kardeş olacağız nerdeyseçok geçmiş olsun canım dikkate et vitaminlerinizi alın çaylarınızı için canım bi de çok hamur şeker pilav vs yiyince zor iyileşiyor insan aklında bulunsun kuzum
ohh ne güzel çıkın tabi kii temiz hava gibisi var mı
Kaydettim canim evde olan şeyler genelde yaparım instesekkurlerEveet Ucmelekannesi @Fit mutlu anne kızlar ve bütün yapmak isteyenler buyurun
doyamazsanız protein kısmını arttırın canımlar,eğer yine doymazsanız karbonhidrat kısmını
8 saatlik yeme aralığında yapsak süper olur örneğin 11:00 , 13:00, 16:00 ve 18:30 saatlerinde ,başladığımız saatten en son yemenin bittiği saate hesaplıyoruz
*öğünleri ara öğünleri değiştirebiliriz yerlerini
*kahvaltı öncesi tarçınlı türk kahvesi
*ana öğünlerde zerdeçal ve karabiber,acı biber
1. Gün
kahvaltı: 2 dilim beyaz peynir,1 dilim tb ekmek,söğüş,7 siyah zeytin, limonlu yeşillik ve şekersiz siyah çay
ara: 2 mandalina,3 ceviz ,limonlu yeşil çay
ikindi: 4 köfte kadar ızgara tavuk/balık , zeytinyağlı limonlu salata ,1 dilim tb ekmek
ara: toz zencefilli,1 çay kaşığı çiyalı 200 ml light sütlü ya da 100 ml yağlı sütlü sade granül kahve
2. Gün
kahvaltı: 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 4 yemek kaşığı yoğurt, 1 elma,tarçın
ara: limonlu yeşil çay limonlu havuç ve salatalık dilimleri,2 üçgen peynir
ikindi: 100 gr ton balıklı salata ,maden suyu
ara: 1 dilim tb ekmeği üstüne 1 çorba kaşığı tahin pekmez karışımı ,limonlu yeşil çay
3.Gün
kahvaltı: 2 yumurtadan mantarlı omlet , söğüş,limonlu yeşillik ,limonlu yeşil çay
ara: 1 avuç leblebi, 200 ml light süt ya da 100 ml yağlı sütle tarçınlı sade granül kahve
ikindi: 8 yemek kaşığı kıymalı sebze yemeği ,1 kase çorba, büyük boy ayran
ara: limonlu yeşil çay ve istediğiniz meyveli tahıllı bar
Her gün en az 1,5-2 lt su ve 6.000 adım,1 mil leslie de olsa tadından yenmez
Aslında gece yeme krizlerinde kendini frenleme yöntemi için çok iyi . İyice karar verip birgün başlarsam kararla devam edeceğim canim.Sağ ol canım
Sağ ol canım Son gece yediklerinden oldu kuzum inşallah bu hafta güzel bir sonuç göreceksin sporların harika çünkü
Ben alıştım ama benim düzenime de çok uygun o yüzden rahat rahat yapıyorum canım İşleri yarıladım şimdi ara öğün yapıyorum sonra kaldığım yerden devam Geçmiş olsun kuzum güzelce dinlen toparlan blr an önce
Tamam canım ben de öyle yaparım
tamam cnmBitki caylariyla kardeş olacağız nerdeyse
AA gerçekten mi tatlı yiyince öksürüğün kabarıyor zaten yiyemiyorum pek ama pilav hamur işi iyi gömdüm bundan sonra dikkat ediyim ins .
İyi geldi açık hava baya yavaş yavaş yürüdük geldik.
Kaydettim canim evde olan şeyler genelde yaparım instesekkurler
Gönüllü çıkacak mı acababakalım kimler olacak canımmm
Ben özellikle kahvaltı bile etmeyip akşam ve gece yemekleriyle yaşan biriydim canım ilk başta çok zor oldu o yüzden bana özellikle tv karşısında bomboş oturmak ama alışıyorsun 1 seneyi aşkındır böyle besleniyorumBitki caylariyla kardeş olacağız nerdeyse
AA gerçekten mi tatlı yiyince öksürüğün kabarıyor zaten yiyemiyorum pek ama pilav hamur işi iyi gömdüm bundan sonra dikkat ediyim ins .
İyi geldi açık hava baya yavaş yavaş yürüdük geldik.
Kaydettim canim evde olan şeyler genelde yaparım instesekkurler
Aslında gece yeme krizlerinde kendini frenleme yöntemi için çok iyi . İyice karar verip birgün başlarsam kararla devam edeceğim canim.
Ohhh bitmiştir bile işler bu saate o zaman
çıkar çıkaar ortaya sorup bekleriz perşembeden cnmGönüllü çıkacak mı acaba
Ben özellikle kahvaltı bile etmeyip akşam ve gece yemekleriyle yaşan biriydim canım ilk başta çok zor oldu o yüzden bana özellikle tv karşısında bomboş oturmak ama alışıyorsun 1 seneyi aşkındır böyle besleniyorum
İşler bitti canım yemeğimi de yaptım artık oturtabilirim
Yok ya almadım niye almadım bilmiyorumgeçen bi fellas aldım denemek için onu bile yemek nasip olmadıçıkar çıkaar ortaya sorup bekleriz perşembeden cnm
oooh ellerine sağlık
ben de keten tohumlu kraker siparişi verdim az önce
bi de sebze bar karışık züber den yarimuhendis yakınlarda aldın mı züber yine cnm
hıı ara öğüne iyi gidiyor aslında cnm sen sütlü kahve de seviysn fellas biraz ağır geliyor banaYok ya almadım niye almadım bilmiyorumgeçen bi fellas aldım denemek için onu bile yemek nasip olmadı
Ya ben bu hafta sonu bi saçma beslendim çok değil ama saçmayarın sütlü kahveyle yerim onu daperşembe günü yola çıkıyoruz inşallah istanbula yolcuyuz orda da düzenimi bozmayacağım inşallahhıı ara öğüne iyi gidiyor aslında cnm sen sütlü kahve de seviysn fellas biraz ağır geliyor bana
bi de şu orman meyveli lokmayı merak ettim ama ödül olsun 50leri görürsem
olsun cnm düzenini kurarsın yineYa ben bu hafta sonu bi saçma beslendim çok değil ama saçmayarın sütlü kahveyle yerim onu daperşembe günü yola çıkıyoruz inşallah istanbula yolcuyuz orda da düzenimi bozmayacağım inşallah
Ama senin kilo verme sıkıntın yok ya ben vereydim iyiydi ama bacaklarımdaki incelme çok muhteşem belli oluyorolsun cnm düzenini kurarsın yine
ben neler yedim oyyy
Şimdiden afiyet olsun canım ben geçen aldıklarımı bitireyim ondan sonra tekrar alacağım ama tatlı olması lazım ya sebzeli bilemedim keten tohumlu kreker güzeldir amaçıkar çıkaar ortaya sorup bekleriz perşembeden cnm
oooh ellerine sağlık
ben de keten tohumlu kraker siparişi verdim az önce
bi de sebze bar karışık züber den yarimuhendis yakınlarda aldın mı züber yine cnm
Ben fellası sevmedim pek canım bir kez aldım züber daha iyi benceYok ya almadım niye almadım bilmiyorumgeçen bi fellas aldım denemek için onu bile yemek nasip olmadı
Valla bi elime alınca dolgun durdu yarın deneyimleyeceğim bakalımŞimdiden afiyet olsun canım ben geçen aldıklarımı bitireyim ondan sonra tekrar alacağım ama tatlı olması lazım ya sebzeli bilemedim keten tohumlu kreker güzeldir ama
Ben fellası sevmedim pek canım bir kez aldım züber daha iyi bence
canım yaklaşık 3 kilo artı gelicek galibaAma senin kilo verme sıkıntın yok ya ben vereydim iyiydi ama bacaklarımdaki incelme çok muhteşem belli oluyor
cnm sebzeli ama balkabağı filan var meyve de var karışık yani beğenmiştim 1 yıl filan oldu alalıŞimdiden afiyet olsun canım ben geçen aldıklarımı bitireyim ondan sonra tekrar alacağım ama tatlı olması lazım ya sebzeli bilemedim keten tohumlu kreker güzeldir ama
Ben fellası sevmedim pek canım bir kez aldım züber daha iyi bence
Bana bu yeme saçmalamasıyla neler gelecek acaba meraklardayımcanım yaklaşık 3 kilo artı gelicek galiba
oh süperr
cnm sebzeli ama balkabağı filan var meyve de var karışık yani beğenmiştim 1 yıl filan oldu alalı
keten tohumlu olanda şeker yok cnm ketojenikmiş ara öğünlük aldım tadını söylerim deneyeyim de
kh arttırdın diye mi gelir diyorsun canım?Bana bu yeme saçmalamasıyla neler gelecek acaba meraklardayım
Evet bi de düzenli beslenemedim canım ya bi öğün çok az yediysem diğer öğün fazla kaçtı falan öyle yani bu hafta sonu bi türlü düzen oturtamadığım için kendime kızgınım ama kendimi de dövmüyorum niye böyle yaptın diye çünkü sonra daha kötü oluyorkh arttırdın diye mi gelir diyorsun canım?
olsun cnm kendine kızma bence de, seyahat boyunca da diyet kolay olmuyor ama evine gidiyorsun sonuçta,her şey çok daha güzel olacak bebişim şimdi mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalış,çok yorma kendini sporla, gidince de ne yapacağını planlamaya başla bugündenEvet bi de düzenli beslenemedim canım ya bi öğün çok az yediysem diğer öğün fazla kaçtı falan öyle yani bu hafta sonu bi türlü düzen oturtamadığım için kendime kızgınım ama kendimi de dövmüyorum niye böyle yaptın diye çünkü sonra daha kötü oluyor