Kilolar Firarda 😎

Ya şu anda tartıya odaklanmayacağım tabi ki beni çok etkiliyor ama yarın ölçü alacağım 2 haftalık değişimi görmek için çünkü gerçekten inceldiğimi hissediyorum kıyafetlerden ve çevremden kaynaklıo yüzden tartıda çıkan sonucun beni etjilemesine izin vermeyeceğim

Yarın merakla bekliyor olacağız artını canım
Tamam canım beğenirsen sipariş veririm ama sebzeli züberi mümkün değil almam

Sporun çok iyi canım tartıya hiç takılma önemli olan ölçüler eminim 2 hafta sonda ciddi bir fark oluşacaktır

tabi ki izin vermeyeceksin canım aynen her yerden al ölçüleriii

Yarın merakla bekliyor olacağız artını canım
Tamam canım beğenirsen sipariş veririm ama sebzeli züberi mümkün değil almam
"artını merakla bekliyoruz." çok iyi yaaa
hahaha tamam tamam ama vişneli de var

İlk nasıl başladın canim aralıklı beslenmeye. Önce yeme aralığı çok olanlami başladın.
Güzel menü bence afiyet olsun canim

İlk nasıl başladın canim aralıklı beslenmeye. Önce yeme aralığı çok olanlami başladın.

Güzel menü bence afiyet olsun canim
16 saat oruç 8 saat yemek düzeniyle 2 ana 1 ara öğün olarak başladım canım öyle de devam ettim benim şu an çalışma saatlerim 8 saatliğe uyuyor ama hafta sonları genelde 5 saat şeklinde yapıyorum dün pide yedim diye tek öğün yaptım ama normalde yaptığım bir şey değil 7 gibi yemek işini bitirip ertesi gün saat 1-2 ye kadar yemiyorum Canım bence direk kes ben yemeyeceğim dedim ilk iki gece zor oluyor ama sonra çok alışıyorsun

kuzuum kuzuum hastasın ama menülerin aynı sabaha söğüş eklesen, yoğurdu öğlene koysan, ara öğün güzel bi sütlü kahve ve bar olsa,akşamki pirzola 2 olsa ekmeksiz çok güzel olurmuş :) biraz lif ve
protein eklemiş olurdun :)

kahvaltı güzel cnm bi ara öğün istermiş, akşama şey yazsaydın 1 ısırık pide(çocuktan kalan)
döner de besleyici cnm afiyet olsun
tabi cnm yavaş yavaş arttır

canim benim afiyet olsun. son kez yiyeyim dedin sanirim. zaten artik gonderedigin listeye baslayacaksin. gozun arkada kalmamis oldu.

kahvalti ne kadar surdu cano ya merak ettim.

kolay gelsin cnm oy maşallah aman yapsın da uzaktan bağırıver
zaten o da yorulmu oflaya oflaya yapiyor yorgunluktan. veeee suan uyuyor sandigimiz cocuklarimizkalkip geldiler yanimiza. Yarebbim dayanamiciiim

Canimm tesekkur ederim haftasonu misafirli kosusturmali gecti sen nasilsin?
oh oh misafir iyidir sevdiğin biriyse

aynen kahvaltı 1 saat sürdü cnm öncesinde simit kafeye gittik çay ordan
yaa minişler :) bunaltmıyolarsa iyi cnm ,nazlı kocişkooo ama yapıyor sonuçta

kuzu ya zorla isirdim aslinda bizim donerlerin hazirlanmasina dayanamayip cocugun rizkina goz diktim.

arti gelmisin bugun kuzum gecmis olsun ama asil yarin tartilacaz demi. bakalim yarin neler olacak.

Dun kayinvalidemler vardi. Bugun de universiteden iki arkadasim geldi ailesiyle. Kayinvalidem dun sagolsun bugunku misafirlerime ikram edecegim seyleri hazirladi seviyorum iki gunku misafirlerimi de ama haftasonu cok hizli gecti, simdiden pazartesi sendromu basladi

bunaltmiyorlar ama yarin kaldiramam okula kesin.
ben bu canavarlari geri yatirmaya gidiyorum canim. yarin gorusmek uzere

hzlsel canim spor puan hedefim 180

kuzu ya zorla isirdim aslinda bizim donerlerin hazirlanmasina dayanamayip cocugun rizkina goz diktim.

arti gelmisin bugun kuzum gecmis olsun ama asil yarin tartilacaz demi. bakalim yarin neler olacak.
hahahah alemsin rızkına göz diktin haa o da senin dönerden yemiştir
aynen cnm merakla ne kadar artı geleceğimi bekleyenler var hzlsel baş harfi hahaha
aynen cnm yarın tartılcaz resim mecburi değil senin moralin bi gelir benceee

ooh ne güzel cnm olsun cnm vericez elbet yaa sıkma canını benimle detoksa başlamak ister misin 3 günlük?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…