- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
Ya şu anda tartıya odaklanmayacağım tabi ki beni çok etkiliyor ama yarın ölçü alacağım 2 haftalık değişimi görmek için çünkü gerçekten inceldiğimi hissediyorum kıyafetlerden ve çevremden kaynaklıolsun cnm kendine kızma bence de, seyahat boyunca da diyet kolay olmuyor ama evine gidiyorsun sonuçta,her şey çok daha güzel olacak bebişimşimdi mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalış,çok yorma kendini sporla, gidince de ne yapacağını planlamaya başla bugünden
Yarın merakla bekliyor olacağız artını canımcanım yaklaşık 3 kilo artı gelicek galiba
oh süperr
cnm sebzeli ama balkabağı filan var meyve de var karışık yani beğenmiştim 1 yıl filan oldu alalı
keten tohumlu olanda şeker yok cnm ketojenikmiş ara öğünlük aldımtadını söylerim deneyeyim de
Sporun çok iyi canım tartıya hiç takılma önemli olan ölçüler eminim 2 hafta sonda ciddi bir fark oluşacaktırYa şu anda tartıya odaklanmayacağım tabi ki beni çok etkiliyor ama yarın ölçü alacağım 2 haftalık değişimi görmek için çünkü gerçekten inceldiğimi hissediyorum kıyafetlerden ve çevremden kaynaklıo yüzden tartıda çıkan sonucun beni etjilemesine izin vermeyeceğim
tabi ki izin vermeyeceksin canımYa şu anda tartıya odaklanmayacağım tabi ki beni çok etkiliyor ama yarın ölçü alacağım 2 haftalık değişimi görmek için çünkü gerçekten inceldiğimi hissediyorum kıyafetlerden ve çevremden kaynaklıo yüzden tartıda çıkan sonucun beni etjilemesine izin vermeyeceğim
"artını merakla bekliyoruz." çok iyi yaaaYarın merakla bekliyor olacağız artını canım
Tamam canım beğenirsen sipariş veririm ama sebzeli züberi mümkün değil almam
Ay inşallah yarın tam anlamıyla öğreneceğimSporun çok iyi canım tartıya hiç takılma önemli olan ölçüler eminim 2 hafta sonda ciddi bir fark oluşacaktır
Alacağım alacağım almam mıığğğğtabi ki izin vermeyeceksin canımaynen her yerden al ölçüleriii
"artını merakla bekliyoruz." çok iyi yaaa
hahahatamam tamam ama vişneli de var
İlk nasıl başladın canim aralıklı beslenmeye. Önce yeme aralığı çok olanlami başladın.Gönüllü çıkacak mı acaba
Ben özellikle kahvaltı bile etmeyip akşam ve gece yemekleriyle yaşan biriydim canım ilk başta çok zor oldu o yüzden bana özellikle tv karşısında bomboş oturmakama alışıyorsun 1 seneyi aşkındır böyle besleniyorum
İşler bitti canım yemeğimi de yaptım artık oturtabilirim
Güzel menü bence afiyet olsun canim10 Ekim (1200 kalori)
Sabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 dilim hindi füme, 1 dilim pastırma, 1 wasa, 2 çatal krem peynir, kiraz saplı çay, 3-4 yeşilzeytin
Ara
1 kase karamelli puding, sütlü nescafe
Akşam
1 tavuk baget, 1 kepçe mercimek çorbası, 5-6 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt, 5-6 yaprak marul
2,5 LT su, yeşil çay
spor yok tüm gün temizlik yaptım
@kumsal68
16 saat oruç 8 saat yemek düzeniyle 2 ana 1 ara öğün olarak başladım canım öyle de devam ettim benim şu an çalışma saatlerim 8 saatliğe uyuyor ama hafta sonları genelde 5 saat şeklinde yapıyorum dün pide yedim diye tek öğün yaptım ama normalde yaptığım bir şey değil 7 gibi yemek işini bitirip ertesi gün saat 1-2 ye kadar yemiyorumİlk nasıl başladın canim aralıklı beslenmeye. Önce yeme aralığı çok olanlami başladın.
Güzel menü bence afiyet olsun canim
kuzuuuum eve yeni geldim. 10 sayfa olmus okuyorum suan
kolay gelsin cnmkuzuuuum eve yeni geldim. 10 sayfa olmus okuyorum suan
son 3-4 sayfa kaldi sanirim. sonra da menu yazacam. esim bulasik yikiyor iki de bir yardim istiyor hemen pc basina oturdum diye
Canimm tesekkur ederim haftasonu misafirli kosusturmali gectiKuzuum sen nasılsın
kuzuum kuzuum10.ekim pazar
10.30
3 dlm ekmek
Tereyağ bal
Peynir
1 kase yoğurt
14.30
1 tane haşlanmış süt.misir
17.00
1 tane simit
19.00
1 tane tavuk pirzola soslu
Yarım tandır ekmeği
Söğüş soğan
1 bardak kola
19.30
Yarım paket sütlü çikolata8 kare yedim ama öksürük de beni bitirdi
Şu 2 litre falandır
Menüleri toparlayamadim daha güzel basliyorum ama devamıni batırıyorum
kahvaltı güzel cnm bi ara öğün istermiş, akşama şey yazsaydın 1 ısırık pide(çocuktan kalan)10 ekim pazar
11.30
4 kasik yulaf ile tavada yumarta
2 kk peynir
2 zeytin
acuka
dere otu-salatalik-domates (2ser 3er dilim)
18.30
1 isirik pide
yarim lavas ile doner
salata-ayran
su 3 bardak ama yatana kadar 5 olur. normalde hic icmiyordum.yavas yavas artirmaya calisiyorum.1 haftaya 2 litre olur.
spor: 9.500 adim
BerryShake
Bugün yazayım bari bu kadar karmaşık ve vitaminsiz yemem uzun süre
10 Ekim Menüm
sabah 2 mini popkek, şekerli çay
kahvaltı 1 normal simit,yarım sade açma, 1 er dilim kaşar ve beyaz peynir,1 yumurtalı sucuk,3 kaşık reçel,3 zeytin
2 elmalı kurabiye,3ü 1 arada kahve ,tuzlu kraker
1 fırın sütlaç ,1 dilim ekşi maya ekmek
antep fıstığı
2 dilim hazır kek
1 lt su
spor yok
Pain Killer cım beni örnek alma canım bu bir kabus,bu gece bitecek
kolay gelsin cnmoy maşallah aman yapsın da uzaktan bağırıver
oh oh misafir iyidir sevdiğin biriyseCanimm tesekkur ederim haftasonu misafirli kosusturmali gectisen nasilsin?
aynencanim benim afiyet olsun. son kez yiyeyim dedin sanirim. zaten artik gonderedigin listeye baslayacaksin. gozun arkada kalmamis oldu.
kahvalti ne kadar surdu cano ya merak ettim.
zaten o da yorulmu oflaya oflaya yapiyor yorgunluktan. veeee suan uyuyor sandigimiz cocuklarimizkalkip geldiler yanimiza. Yarebbim dayanamiciiim
kuzu ya zorla isirdim aslindakuzuum kuzuumhastasın ama menülerin aynı sabaha söğüş eklesen, yoğurdu öğlene koysan, ara öğün güzel bi sütlü kahve ve bar olsa,akşamki pirzola 2 olsa ekmeksiz çok güzel olurmuş :) biraz lif ve
protein eklemiş olurdun :)
kahvaltı güzel cnm bi ara öğün istermiş, akşama şey yazsaydın 1 ısırık pide(çocuktan kalan)
döner de besleyici cnm afiyet olsun
tabi cnm yavaş yavaş arttır
Dun kayinvalidemler vardi. Bugun de universiteden iki arkadasim geldi ailesiyle. Kayinvalidem dun sagolsun bugunku misafirlerime ikram edecegim seyleri hazirladioh oh misafir iyidir sevdiğin biriyse
aynenkahvaltı 1 saat sürdü cnm öncesinde simit kafeye gittik çay ordan
yaa minişler :) bunaltmıyolarsa iyi cnm ,nazlı kocişkooo ama yapıyor sonuçta
bunaltmiyorlar ama yarin kaldiramam okula kesin.oh oh misafir iyidir sevdiğin biriyse
aynenkahvaltı 1 saat sürdü cnm öncesinde simit kafeye gittik çay ordan
yaa minişler :) bunaltmıyolarsa iyi cnm ,nazlı kocişkooo ama yapıyor sonuçta
hahahah alemsinkuzu ya zorla isirdim aslindabizim donerlerin hazirlanmasina dayanamayip cocugun rizkina goz diktim.
arti gelmisin bugun kuzum gecmis olsunama asil yarin tartilacaz demi. bakalim yarin neler olacak.
ooh ne güzel cnmDun kayinvalidemler vardi. Bugun de universiteden iki arkadasim geldi ailesiyle. Kayinvalidem dun sagolsun bugunku misafirlerime ikram edecegim seyleri hazirladiseviyorum iki gunku misafirlerimi de ama haftasonu cok hizli gecti, simdiden pazartesi sendromu basladi
tamam cnmbunaltmiyorlar ama yarin kaldiramam okula kesin.
ben bu canavarlari geri yatirmaya gidiyorum canim. yarin gorusmek uzere
hzlsel canim spor puan hedefim 180
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?