- 31 Temmuz 2020
- 20.401
- 60.233
- 548
Pasta detoksu oyy tam bizlik heheValla dün dediğin gibi pasta detoksu oldu hafta içi ful sebze detoksuyla yakalabilirim bu açığı
Süpermiş ama yine de dikkat
Afiyet olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pasta detoksu oyy tam bizlik heheValla dün dediğin gibi pasta detoksu oldu hafta içi ful sebze detoksuyla yakalabilirim bu açığı
Süpermiş ama yine de dikkat
Afiyet olsun canım
Cnm hazalı etiketle istersenBu hafta hedefim günlük 300 p lik spor olsun
Oy kimler gelmişşş hoşgelmişş sen gittin zayıflama yarışmaları bitti cnmNooollduuu kızlar takıma gelemedim kaptanım El_Em ama arada yüzsüz yüzsüz bakıyordum neden kapandı 5.takim
Cnm menü spor başlığı var ya yazdığımız, 1.sayfada ilk gönderide cnmSpor puanları nerde yazıyordu kizlar bulamadım
Afyt olsn ortim menu de sporun da cok guzel
SagolÇok güzel olmuş canım sporun da çok güzel
Masal filan mı okusan cnm guccuk muydu1 saatır uyucak bi sag bi sol donuyor yuzbinkez kalkti yatto ve durmadan bisiler konusuyor
benimfe misafirler vardi canim
hic bilmiyorum canimPeki tam olarak ameliyatinin adi ne? Ne yaptilar? Hangi hastanede kime ysptirdi canim? Tam sorunu neydi
gun gectikce dahada duzelirsin insallah canimNormal doğum canım ama alttan dikişlerim ve kesi oldu epey iyileşti daha düşmedi dikişler ama ilk günlere göre rahat oturup kalkıyorum şükür
bence gunu guzel gecirmissin canim9 ekim cmt
13:00 1 yumurta, 1 dilim ekmek domates salatalik
17:00 3 kasik hindi sote, 3 kasik arpa sehriue pilavi, salata, yarim kase yogurt
Su 3 litre
Spor 5800 58 puan
@Valyrian BerryShake I Ilyusa
izmir bombasi 1 tane olsaymis keske10 ekim pazar
10:30 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 5 dilim
Sucuk,6 zeytin, 1 tatli kasigi recel
15:00 2 izmir bombasi, cay
17:00 8 sıkım cigkofte, 1 kasik kereviz yemegi, 1 kasik zeytinyagli taze fasulye
Su: 2.5 litre
Spor 6500 adim 65 puan
BerryShake @Valyrian I Ilyusa
Yaklasirsin canim bu hafta olmazsa haftayyine guzel eksiyle gelirsinKız tandır ekmeğine gelene kadar napıcüüük adamcağızın suçu ne
Sağol cnm biraz cuma kilosuna yaklaşsam bile çok iyi
Anladim canim, cok sagol. Ben baya okudum bu konuyka ilgili de tek cozum sinir nakli gorunuyirdu. O da bildigim kadariyla simdilik siyatk siniri uzerinde hic denenmedi.hic bilmiyorum canim
ama teyzemi ilk gordugum firsatda sorucam insallah
sanada soylerim cunku aradan cok uzun zamn gecti
gun gectikce dahada duzelirsin insallah canim
bence gunu guzel gecirmissin canim
izmir bombasi 1 tane olsaymis keske
en azindan 1 tane tadimlik olurdu
kalorisi ne kadar1 tanenin?
ellerine sağlık canımEveet Ucmelekannesi Fit mutlu anne kızlar ve bütün yapmak isteyenler buyurun
doyamazsanız protein kısmını arttırın canımlar,eğer yine doymazsanız karbonhidrat kısmını
8 saatlik yeme aralığında yapsak süper olur örneğin 11:00 , 13:00, 16:00 ve 18:30 saatlerinde ,başladığımız saatten en son yemenin bittiği saate hesaplıyoruz
*öğünleri ara öğünleri değiştirebiliriz yerlerini
*kahvaltı öncesi tarçınlı türk kahvesi
*ana öğünlerde zerdeçal ve karabiber,acı biber
1. Gün
kahvaltı: 2 dilim beyaz peynir,1 dilim tb ekmek,söğüş,7 siyah zeytin, limonlu yeşillik ve şekersiz siyah çay
ara: 2 mandalina,3 ceviz ,limonlu yeşil çay
ikindi: 4 köfte kadar ızgara tavuk/balık , zeytinyağlı limonlu salata ,1 dilim tb ekmek
ara: toz zencefilli,1 çay kaşığı çiyalı 200 ml light sütlü ya da 100 ml yağlı sütlü sade granül kahve
2. Gün
kahvaltı: 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 4 yemek kaşığı yoğurt, 1 elma,tarçın
ara: limonlu yeşil çay limonlu havuç ve salatalık dilimleri,2 üçgen peynir
ikindi: 100 gr ton balıklı salata ,maden suyu
ara: 1 dilim tb ekmeği üstüne 1 çorba kaşığı tahin pekmez karışımı ,limonlu yeşil çay
3.Gün
kahvaltı: 2 yumurtadan mantarlı omlet , söğüş,limonlu yeşillik ,limonlu yeşil çay
ara: 1 avuç leblebi, 200 ml light süt ya da 100 ml yağlı sütle tarçınlı sade granül kahve
ikindi: 8 yemek kaşığı kıymalı sebze yemeği ,1 kase çorba, büyük boy ayran
ara: limonlu yeşil çay ve istediğiniz meyveli tahıllı bar
Her gün en az 1,5-2 lt su ve 6.000 adım,1 mil leslie de olsa tadından yenmez
kuzum rezalet bi haftasonu geçirdim reglin etkisi mi canım biraz sıkkındı ondan mı bilmiyorum saldırdım yemeğe, neler yemedim ki bugün korkuma çıkmadım tartıyaJasminium84 ortim nasilsin? Nasil gecti hafta sonun? Regli oldum kndan midir bilmem yoksa su dun denedigim ems ten mi(hala popomun ustune oturamiyirum acidan), cok da sid hissediyorum kendimi ins arti gelmem yarina.