• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

olsun cnm kendine kızma bence de, seyahat boyunca da diyet kolay olmuyor ama evine gidiyorsun sonuçta,her şey çok daha güzel olacak bebişim 😍 şimdi mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalış,çok yorma kendini sporla, gidince de ne yapacağını planlamaya başla bugünden :KK200:
Ya şu anda tartıya odaklanmayacağım tabi ki beni çok etkiliyor ama yarın ölçü alacağım 2 haftalık değişimi görmek için çünkü gerçekten inceldiğimi hissediyorum kıyafetlerden ve çevremden kaynaklı😍😍o yüzden tartıda çıkan sonucun beni etjilemesine izin vermeyeceğim💃💃

canım yaklaşık 3 kilo artı gelicek galiba :KK70:
oh süperr :rolleyes:

cnm sebzeli ama balkabağı filan var meyve de var karışık yani beğenmiştim 1 yıl filan oldu alalı 😍
keten tohumlu olanda şeker yok cnm ketojenikmiş ara öğünlük aldım 😍 tadını söylerim deneyeyim de 😘
Yarın merakla bekliyor olacağız artını canım 🤣
Tamam canım beğenirsen sipariş veririm ama sebzeli züberi mümkün değil almam😂😂

Ya şu anda tartıya odaklanmayacağım tabi ki beni çok etkiliyor ama yarın ölçü alacağım 2 haftalık değişimi görmek için çünkü gerçekten inceldiğimi hissediyorum kıyafetlerden ve çevremden kaynaklı😍😍o yüzden tartıda çıkan sonucun beni etjilemesine izin vermeyeceğim💃💃
Sporun çok iyi canım tartıya hiç takılma önemli olan ölçüler eminim 2 hafta sonda ciddi bir fark oluşacaktır🤩

tabi ki izin vermeyeceksin canım 🤩 aynen her yerden al ölçüleriii :KK76:

Yarın merakla bekliyor olacağız artını canım 🤣
Tamam canım beğenirsen sipariş veririm ama sebzeli züberi mümkün değil almam😂😂
"artını merakla bekliyoruz." çok iyi yaaa :D
hahaha 😂 tamam tamam ama vişneli de var 😂

Gönüllü çıkacak mı acaba😅

Ben özellikle kahvaltı bile etmeyip akşam ve gece yemekleriyle yaşan biriydim canım ilk başta çok zor oldu o yüzden bana özellikle tv karşısında bomboş oturmak🤣 ama alışıyorsun 1 seneyi aşkındır böyle besleniyorum🥰
İşler bitti canım yemeğimi de yaptım artık oturtabilirim🤩
İlk nasıl başladın canim aralıklı beslenmeye. Önce yeme aralığı çok olanlami başladın.
10 Ekim (1200 kalori)
Sabah

Türk kahvesi
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 dilim hindi füme, 1 dilim pastırma, 1 wasa, 2 çatal krem peynir, kiraz saplı çay, 3-4 yeşilzeytin
Ara
1 kase karamelli puding, sütlü nescafe
Akşam
1 tavuk baget, 1 kepçe mercimek çorbası, 5-6 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt, 5-6 yaprak marul

2,5 LT su, yeşil çay

spor yok tüm gün temizlik yaptım🙈

@kumsal68
Güzel menü bence afiyet olsun canim

İlk nasıl başladın canim aralıklı beslenmeye. Önce yeme aralığı çok olanlami başladın.

Güzel menü bence afiyet olsun canim
16 saat oruç 8 saat yemek düzeniyle 2 ana 1 ara öğün olarak başladım canım öyle de devam ettim benim şu an çalışma saatlerim 8 saatliğe uyuyor ama hafta sonları genelde 5 saat şeklinde yapıyorum dün pide yedim diye tek öğün yaptım ama normalde yaptığım bir şey değil 7 gibi yemek işini bitirip ertesi gün saat 1-2 ye kadar yemiyorum🥰 Canım bence direk kes ben yemeyeceğim dedim ilk iki gece zor oluyor ama sonra çok alışıyorsun

10.ekim pazar
10.30
3 dlm ekmek
Tereyağ bal
Peynir
1 kase yoğurt

14.30
1 tane haşlanmış süt.misir

17.00
1 tane simit

19.00
1 tane tavuk pirzola soslu
Yarım tandır ekmeği
Söğüş soğan
1 bardak kola

19.30
Yarım paket sütlü çikolata🤦🏼‍♀️8 kare yedim ama öksürük de beni bitirdi

Şu 2 litre falandır

Menüleri toparlayamadim daha güzel basliyorum ama devamıni batırıyorum😔😔
kuzuum kuzuum :( hastasın ama menülerin aynı :( sabaha söğüş eklesen, yoğurdu öğlene koysan, ara öğün güzel bi sütlü kahve ve bar olsa,akşamki pirzola 2 olsa ekmeksiz çok güzel olurmuş :) biraz lif ve
protein eklemiş olurdun :)

10 ekim pazar

11.30
4 kasik yulaf ile tavada yumarta
2 kk peynir
2 zeytin
acuka
dere otu-salatalik-domates (2ser 3er dilim)

18.30
1 isirik pide
yarim lavas ile doner
salata-ayran

su 3 bardak ama yatana kadar 5 olur. normalde hic icmiyordum.yavas yavas artirmaya calisiyorum.1 haftaya 2 litre olur.

spor: 9.500 adim

BerryShake BerryShake
kahvaltı güzel cnm bi ara öğün istermiş, akşama şey yazsaydın 1 ısırık pide(çocuktan kalan) :D
döner de besleyici cnm afiyet olsun
tabi cnm yavaş yavaş arttır ;)

Bugün yazayım bari bu kadar karmaşık ve vitaminsiz yemem uzun süre :KK70:
10 Ekim Menüm
sabah 2 mini popkek, şekerli çay
kahvaltı 1 normal simit,yarım sade açma, 1 er dilim kaşar ve beyaz peynir,1 yumurtalı sucuk,3 kaşık reçel,3 zeytin
2 elmalı kurabiye,3ü 1 arada kahve ,tuzlu kraker
1 fırın sütlaç ,1 dilim ekşi maya ekmek
antep fıstığı
2 dilim hazır kek
1 lt su
spor yok
Pain Killer Pain Killer cım beni örnek alma canım :KK70: bu bir kabus,bu gece bitecek :KK70:

:duduk: canim benim afiyet olsun. son kez yiyeyim dedin sanirim.:KK8: zaten artik gonderedigin listeye baslayacaksin. gozun arkada kalmamis oldu.:KK70:

kahvalti ne kadar surdu cano ya merak ettim.:rolleyes:

kolay gelsin cnm :KK66: oy maşallah :KK70: aman yapsın da uzaktan bağırıver :KK70:
:KK48::KK48::KK48:zaten o da yorulmu oflaya oflaya yapiyor yorgunluktan. veeee suan uyuyor sandigimiz cocuklarimizkalkip geldiler yanimiza. Yarebbim dayanamiciiim:KK57::KK57::KK57:

Canimm tesekkur ederim haftasonu misafirli kosusturmali gecti 😊 sen nasilsin?
oh oh misafir iyidir sevdiğin biriyse ;)

:duduk: canim benim afiyet olsun. son kez yiyeyim dedin sanirim.:KK8: zaten artik gonderedigin listeye baslayacaksin. gozun arkada kalmamis oldu.:KK70:

kahvalti ne kadar surdu cano ya merak ettim.:rolleyes:

:KK48::KK48::KK48:zaten o da yorulmu oflaya oflaya yapiyor yorgunluktan. veeee suan uyuyor sandigimiz cocuklarimizkalkip geldiler yanimiza. Yarebbim dayanamiciiim:KK57::KK57::KK57:
aynen :D kahvaltı 1 saat sürdü cnm öncesinde simit kafeye gittik çay ordan :D
yaa minişler :) bunaltmıyolarsa iyi cnm ,nazlı kocişkooo ama yapıyor sonuçta 😍

kuzuum kuzuum :KK43: hastasın ama menülerin aynı :KK43: sabaha söğüş eklesen, yoğurdu öğlene koysan, ara öğün güzel bi sütlü kahve ve bar olsa,akşamki pirzola 2 olsa ekmeksiz çok güzel olurmuş :) biraz lif ve
protein eklemiş olurdun :)

kahvaltı güzel cnm bi ara öğün istermiş, akşama şey yazsaydın 1 ısırık pide(çocuktan kalan) :KK70:
döner de besleyici cnm afiyet olsun
tabi cnm yavaş yavaş arttır :KK66:
kuzu ya zorla isirdim aslinda:oops: bizim donerlerin hazirlanmasina dayanamayip cocugun rizkina goz diktim.

arti gelmisin bugun kuzum gecmis olsun:KK48: ama asil yarin tartilacaz demi. bakalim yarin neler olacak.:KK74:

oh oh misafir iyidir sevdiğin biriyse :KK66:

aynen :KK70: kahvaltı 1 saat sürdü cnm öncesinde simit kafeye gittik çay ordan :KK70:
Dun kayinvalidemler vardi. Bugun de universiteden iki arkadasim geldi ailesiyle. Kayinvalidem dun sagolsun bugunku misafirlerime ikram edecegim seyleri hazirladi 😊🧿 seviyorum iki gunku misafirlerimi de 😊 ama haftasonu cok hizli gecti, simdiden pazartesi sendromu basladi

oh oh misafir iyidir sevdiğin biriyse :KK66:

aynen :KK70: kahvaltı 1 saat sürdü cnm öncesinde simit kafeye gittik çay ordan :KK70:
bunaltmiyorlar ama yarin kaldiramam okula kesin.
ben bu canavarlari geri yatirmaya gidiyorum canim. yarin gorusmek uzere :KK60:

hzlsel hzlsel canim spor puan hedefim 180Hoppa

kuzu ya zorla isirdim aslinda:oops: bizim donerlerin hazirlanmasina dayanamayip cocugun rizkina goz diktim.

arti gelmisin bugun kuzum gecmis olsun:KK48: ama asil yarin tartilacaz demi. bakalim yarin neler olacak.:KK74:
hahahah alemsin :KK70: rızkına göz diktin haa :KK70: o da senin dönerden yemiştir
aynen cnm merakla ne kadar artı geleceğimi bekleyenler var 😂 hzlsel hzlsel baş harfi hahaha
aynen cnm yarın tartılcaz resim mecburi değil :KK66: senin moralin bi gelir benceee :rolleyes:

Dun kayinvalidemler vardi. Bugun de universiteden iki arkadasim geldi ailesiyle. Kayinvalidem dun sagolsun bugunku misafirlerime ikram edecegim seyleri hazirladi 😊🧿 seviyorum iki gunku misafirlerimi de 😊 ama haftasonu cok hizli gecti, simdiden pazartesi sendromu basladi
ooh ne güzel cnm :KK200: olsun cnm vericez elbet yaa sıkma canını 😍 benimle detoksa başlamak ister misin 3 günlük?

Back