• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

hahahah alemsin :KK70: rızkına göz diktin haa :KK70: o da senin dönerden yemiştir
aynen cnm merakla ne kadar artı geleceğimi bekleyenler var 😂 @Valyrian baş harfi hahaha
aynen cnm yarın tartılcaz resim mecburi değil :KK66: senin moralin bi gelir benceee :rolleyes:

ooh ne güzel cnm :KK200: olsun cnm vericez elbet yaa sıkma canını 😍 benimle detoksa başlamak ister misin 3 günlük?
Canim nasil bi detoks? Olabilir eger is yerinde uygulayabilcegim turdense 😊

hahahah alemsin :KK70: rızkına göz diktin haa :KK70: o da senin dönerden yemiştir
aynen cnm merakla ne kadar artı geleceğimi bekleyenler var 😂 @Valyrian baş harfi hahaha
aynen cnm yarın tartılcaz resim mecburi değil :KK66: senin moralin bi gelir benceee :rolleyes:

ooh ne güzel cnm :KK200: olsun cnm vericez elbet yaa sıkma canını 😍 benimle detoksa başlamak ister misin 3 günlük?
Ne detoksu hocam? Ne yapacaksin?

DeryaOnDiet DeryaOnDiet nnurc nnurc bu canlarım :KK200:
insta daki menülerden esinlendim 🤗

10.ekim pazar
10.30
3 dlm ekmek
Tereyağ bal
Peynir
1 kase yoğurt

14.30
1 tane haşlanmış süt.misir

17.00
1 tane simit

19.00
1 tane tavuk pirzola soslu
Yarım tandır ekmeği
Söğüş soğan
1 bardak kola

19.30
Yarım paket sütlü çikolata🤦🏼‍♀️8 kare yedim ama öksürük de beni bitirdi

Şu 2 litre falandır

Menüleri toparlayamadim daha güzel basliyorum ama devamıni batırıyorum😔😔
Daha iyi olacak canım
10 Ekim (1200 kalori)
Sabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 dilim hindi füme, 1 dilim pastırma, 1 wasa, 2 çatal krem peynir, kiraz saplı çay, 3-4 yeşilzeytin
Ara
1 kase karamelli puding, sütlü nescafe
Akşam
1 tavuk baget, 1 kepçe mercimek çorbası, 5-6 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt, 5-6 yaprak marul

2,5 LT su, yeşil çay

spor yok tüm gün temizlik yaptım🙈

kumsal68 kumsal68
Dengeli sayılır canım
Bugün yazayım bari bu kadar karmaşık ve vitaminsiz yemem uzun süre :KK70:
10 Ekim Menüm
sabah 2 mini popkek, şekerli çay
kahvaltı 1 normal simit,yarım sade açma, 1 er dilim kaşar ve beyaz peynir,1 yumurtalı sucuk,3 kaşık reçel,3 zeytin
2 elmalı kurabiye,3ü 1 arada kahve ,tuzlu kraker
1 fırın sütlaç ,1 dilim ekşi maya ekmek
antep fıstığı
2 dilim hazır kek
1 lt su
spor yok
@Pain Killer cım beni örnek alma canım :KK70: bu bir kabus,bu gece bitecek :KK70:
Ne buldunsa yedin mi kız😂
10 ekim pazar

11.30
4 kasik yulaf ile tavada yumarta
2 kk peynir
2 zeytin
acuka
dere otu-salatalik-domates (2ser 3er dilim)

18.30
1 isirik pide
yarim lavas ile doner
salata-ayran

su 3 bardak ama yatana kadar 5 olur. normalde hic icmiyordum.yavas yavas artirmaya calisiyorum.1 haftaya 2 litre olur.

spor: 9.500 adim

BerryShake BerryShake
Gayet iyi
10 ekim pazar
10:30 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 5 dilim
Sucuk,6 zeytin, 1 tatli kasigi recel
15:00 2 izmir bombasi, cay 😞
17:00 8 sıkım cigkofte, 1 kasik kereviz yemegi, 1 kasik zeytinyagli taze fasulye
Su: 2.5 litre
Spor 6500 adim 65 puan
BerryShake BerryShake @Valyrian @medine66
İzmir bombası bombadır ama kalorisidir tabi😂

Daha iyi olacak canım
10 Ekim (1200 kalori)

Dengeli sayılır canım

Gayet iyi

Canim eline saglik. Ben de aralikli oruc yapiyorum. Ilk ogunumu ogle arasinda 12:30-13:00 gibi yapiyorum o saatte kahvalti yapamiyorum direkt bi yemek yiyorum. Eline saglik canimcim evden calistigim bi zaman ben de deniycem 🥰😘

16 saat oruç 8 saat yemek düzeniyle 2 ana 1 ara öğün olarak başladım canım öyle de devam ettim benim şu an çalışma saatlerim 8 saatliğe uyuyor ama hafta sonları genelde 5 saat şeklinde yapıyorum dün pide yedim diye tek öğün yaptım ama normalde yaptığım bir şey değil 7 gibi yemek işini bitirip ertesi gün saat 1-2 ye kadar yemiyorum🥰 Canım bence direk kes ben yemeyeceğim dedim ilk iki gece zor oluyor ama sonra çok alışıyorsun
Galiba haklısın ben zaten ya hep ya hicciyim. Ortam yok🤦🏼‍♀️
Akşam 8 gibi bitirip ertesi gün 12 gibi yemeye başlama düzeni yapıyım bende bari. Akşam sofrada yemeyince eşim tripleniyor kızın okuldan gelmesi falan ancak 7bucuk. 8de yeme işi biter. Aslında geç bir saat ama olsun
kuzuum kuzuum :KK43: hastasın ama menülerin aynı :KK43: sabaha söğüş eklesen, yoğurdu öğlene koysan, ara öğün güzel bi sütlü kahve ve bar olsa,akşamki pirzola 2 olsa ekmeksiz çok güzel olurmuş :) biraz lif ve
protein eklemiş olurdun :)
Sofraya oturmadan planlar yapıp sofrada kendimi kaybediyorum. Akşam gidip fırından sıcacık tandır ekmeği alan kocacığım da payı var tabiki bu durumda😂😂😂
Daha iyi olacak canım
10 Ekim (1200 kalori)

Dengeli sayılır canım

Gayet iyi

İns canim olacak😍

DeryaOnDiet DeryaOnDiet nnurc nnurc bu canlarım :KK200:
insta daki menülerden esinlendim 🤗
Gayet guzel doyurucu gozukuyor canim 👍

Ben sabit gelsem şükredecektim neredeyse cuma hedef kiloma ulaştım🤣🤣 Neler yedin kim bilir😋😋afiyet bal şeker olsun kuzum bugün de çılgın menü planların var mı nasıl olsa pazartesi başlayacağım diye yoksa normal mi besleneceksin 🤭🤭

Aynen canım koruma döneminde de aynısını yapmam lazım her gün her öğün istediğimiz gibi beslenirsek olmaz yine alırız kilo dengelemeyi becerebilmek lazım😍
Aynen canim dengeleyerek koruma cok iyi olur :KK36:
Kaslari calistirdigi kesjn
E supermis ozaman cnm
Ya şu anda tartıya odaklanmayacağım tabi ki beni çok etkiliyor ama yarın ölçü alacağım 2 haftalık değişimi görmek için çünkü gerçekten inceldiğimi hissediyorum kıyafetlerden ve çevremden kaynaklı😍😍o yüzden tartıda çıkan sonucun beni etjilemesine izin vermeyeceğim💃💃
Evet olcu daha etkili cnm bende aliyorm aylık kilo az da gitse spor olunca olculer mutlu ediyor

10 ekim Menum:

11:30 kahve, meyve bar (150kalori)

14:00 2 dilim ekmek, 1kk peynir, 1tk salca, 3 hindifume salam, 1 yumurta omlett

16:30 kahve, 3 züber lokma

20:15 1.5 kepce sehriye corbası, 1 kabak, 1 kucuk patates, 1 tavuk but firinda, cacık, 2 ks salata

21:30 detoks cay, 2 züber lokma

1mil leslie =22.5p
200 mekik =20p
600 zıplama = 60p
8.000 Adım = 80p topl= 182.5p
2lt Su

@hzlsel yarimuhendis yarimuhendis
Çok güzel olmuş canım sporun da çok güzel😍

Ortim ortim tam hayallerdeki gibi geçirmişsin günü pasta detoksu bence bu tam benlik🤣 Regl okduysan doğal canım ama diğer günler çok salma kendini yoksa artılar geliverir hemen🥰😘

Ben menümü paylaştığımda orti olduğumuz belli değildi canım o yüzden etiketlememiştim seni💕
Valla dün dediğin gibi pasta detoksu oldu hafta içi ful sebze detoksuyla yakalabilirim bu açığı
Dün yediğim pideler ne kadar artı döner diyordum ama ben karar verdim pide detoksu yapacağım:KK70::KK70: 400 gram daha gitmiş:rolleyes:
Süpermiş ama yine de dikkat 🤣🤣
10 Ekim (1200 kalori)
Sabah

Türk kahvesi
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 dilim hindi füme, 1 dilim pastırma, 1 wasa, 2 çatal krem peynir, kiraz saplı çay, 3-4 yeşilzeytin
Ara
1 kase karamelli puding, sütlü nescafe
Akşam
1 tavuk baget, 1 kepçe mercimek çorbası, 5-6 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt, 5-6 yaprak marul

2,5 LT su, yeşil çay

spor yok tüm gün temizlik yaptım🙈

kumsal68 kumsal68
Afiyet olsun canım

Back