Kilolar Firarda 😎

Ooo başladım spora ama daha bitmedi birkaç işim var sonra ip atlayacağım adımlarımı da tamamlayacağım ama fena yağmur var dışarıya çıkamayacağım evin içinde halledeceğim bir şekildesen de bir şeyler ye fazla acıkmadan

Ellerine sağlık kaptanım
Günaydın günaydınnnn sabah peynirli pide yemiş olmamın üzerine şimdi spor vaktidirrrr
Ben de börekli simitli bir kahvaltı yaptım bugün her dakika spor yapıp eritmem lazım

Keşke keşke ama hafta sonu yiyerek geçiyor maalesef

KİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU
1 - 8 EKİM

��
ÜYE
2
EKİM
3
EKİM
4
EKİM
5
EKİM
6
EKİM
7
EKİM
8
EKİM
HEDEF
ADIM
TOPLAM
ADIM
13257
91.000​
11000
70.000
12267
70.000
7200
10967
50.000
10000
70.000
5000
20.000
nnurc
4000
35.000
7000
5000
12000
70.000​
13000

Bu hafta Leslieyi eklemiyorum adımlara kızlar spor listesine ekleniyor zaten diye Hala hedeflerini vermeyenler var veya ben de gözden kaçırmış olabilirim hedeflerinizi bekliyorum
C Cagrihilal1 eceboce Fit mutlu anne G Goklerce Jasminium84 Deniz ve Kum Pnrrr-12 SonsuzUmut kumsal68

Ellerine sağlık canım
Zaten böyle yiyince hemen acıkıyor insan
Kız ben karbonu fazla yesem acıkmam biliyor musunherkes çabuk acıktırır diyor ama bende etkisi yok ne kadar fazla yersem tokluk sürem o kadar artar

Aaa ben leslie hesabıyla belirlemiştim adım Hedefimi. Benim ev küçük yürüsem 2000 bile çıkaramam herhalde

Ellerine sağlık canım

Kız ben karbonu fazla yesem acıkmam biliyor musunherkes çabuk acıktırır diyor ama bende etkisi yok ne kadar fazla yersem tokluk sürem o kadar artar
Beni kesinlikle acıktırıyor canım daha çok yemek yeme isteği uyandırıyor bugün normalde sadece simit yiyecektim ama patatesli börek en zayıf noktam yapmayacağım bir daha zaten

Beni kesinlikle acıktırıyor canım daha çok yemek yeme isteği uyandırıyor bugün normalde sadece simit yiyecektim ama patatesli börek en zayıf noktam yapmayacağım bir daha zaten
Şöyle düşünelim sen hafta sonu dikkat etsen bile pazartesi artı oluyordun şimdi bi sebebi olur

Canimm ben dun menuyu yazdiktan sonra yaptim leslieye kizlarim beni uyumadan rahat birakmiyorlar minikler
Bugun de onlar uyuyunca yapicam Sonra da ziplarim canim ufak capli bi deprem yaratirim
canım onlarla yapmayı denesene,onlara da oyun gibi olmaz mı?
sen duvar tarafına geç hep gözünün önünde olsunlar zaten ezberlemişsindir hareketleri de

İnşallah ortim az önce baktım başka bir yerinde de başlamış
canım özellikle d vitamini tavsiye ederim ruhsal durumunu da iyileştirecektir ve bağırsak sağlığı önemli canım abur cubur verme bu süre, bol yıoğurt sebze yesin yavrucak,iyiliği için olduğunu söyle
bir de arkadaşı varsa görüştür eğlensinler cnm
Ellerine sağlık kaptanım

Ben de börekli simitli bir kahvaltı yaptım bugün her dakika spor yapıp eritmem lazım
kuzum dediğim gibi sen kendine biraz daha süre ver
eceboce pisiciğin de dediği gibi haftaiçi kısarım haftasonu keyif yaparım mantığından çıkmamız gerekiyor hergün keyifli şekilde yiyebiliriz sağlıklı bir kahvaltıyı da aynı şekilde haftasonu da kültür sanat aktiviteleri,arkadaşlarla buluşmak,kahvenin yanında züber götürerek sohbet ağırlıklı geçirebiliriz.İlla koca dilim pasta yemek gerekmiyor zaten onları gördüğümüze vakit geçirdiğimize mutlu olmalı en başta ya da eşinizle vakit geçireceğinize , sağlığınıza mutlu olmak ...
bunun tek suçlusu cuma tartısı evet

günaydın ortiiim naberrr çıktın mıı
Çıktım ortim çıktım, kahvaltı hazırladım yaptık, WC banyo yıkadım, toz aldım, yazlıkları kaldirip kisliklari çıkardım, elektrik yok elektrik gelirse kocamın doğum günü bugün pasta yapacağım ona hazır pasta sevmiyor kendim yapacağım, ütü var çamaşır var off dünya kadar iş var ama elektrik yok

aynen canım leslie yi ekle yoksa insanlar ikisini de bırakabilir eline sağlık canımcım

oooh cnm neler yapmışsın bravo valla ben de muz kahve yiyip if yi kapatıcam,en azından sabit gelmek hedefim yarına kitap okudum ben de,anneme yardım makineyi boşalttım süpürdüm mutfağı
canım kekini tavada yap elektrik gelesiye onu halledebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…