- 31 Ekim 2013
- 21.336
- 71.526
- 798
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımmGüzel canım afiyet olsun
Tebrik ederim canım adım harika
Sabah kalabalık olmuş ama akşam hafif görünüyor
Aşırı iyi ama şu az
Güzel menu canım afiyet olsun adım ve spor çok iyi
Güzel menu canım afiyet olsun spor harika
Çok güzel canım afiyet olsun spor da var şahane
Gayet güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Menü de spor da çok güzel canım afiyet olsun
Şu az ama menü olmuş canım afiyet olsun
Aynen ya gerçekten başarı bizim ki
Sen verirsin bence, yeter ki işte güzel dengeliyorsun
Yoooo moral bozmak yok, bugün dengelersin oldu bittiEvet ya olmasa daha güzel ama dayanamadım
Sağ ol canım, dayanamadım işte
Atlat gibi yapsak da işe yarar mı ki
Sağol kuzumEline emeğine sağlık canım.Tebrikler kızlar
Eline emeğine sağlık canım
Sağol canım ben de seni tebrik ederim
Su hariç super canım
Zor bir durum canım cok sıkılıyor.
Sağol canım.Ben seni etiketlemeyi unutmuşum
Sağol canımAfiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun ortim güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel bence
Kızartma cips dışında güzel gözüküyor canım Afiyet olsun
Sağol canım
O kadar haklısın ki bugün tatlı hakkımı fazlaca kullandım yarın misafirlerin yanında tatlı yemiycem insAllah olabildiğine hafif yiyecem balım
Kuzum benim sayfaya atmışsın günaydını daSağol canım sabah yine aklıma düştü uyuyamadım okudum yazını mutlaka deneyeceğim
Okudum canım
İnşallah ortim
Masallah cnm bi zarar vermiyorsa bence kiloyu sorun edip atlamamak bahane zatenCanım inşallah bir an avvel düzelir oğlun. Bu dönemde küçücük çocuklar dert sahibi oldular. Benim kızımın da elinin üstünde egzama çıktı geçen sene. Sık sık el yıkıyor, dezenfektan kullanıyor. Kortizon içerikli kremler kullandık. Ara sıra da tekrarlıyor. Rabbim hepsine kolaylıklar vwrsin
Tebrikler kızlar
Ben de çok seviyorum ip atlamayı. 90 üstü olmama rağmen atlıyorum. Zevkli. Bugün 800 atladım. Eşim gelince bıraktım 1000 e tamamlayacaktır olmadı
Sagol cnmAfiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun ortim güzel menü
Afiyet olsun canım güzel bence
Kızartma cips dışında güzel gözüküyor canım Afiyet olsun
Sağol canım
O kadar haklısın ki bugün tatlı hakkımı fazlaca kullandım yarın misafirlerin yanında tatlı yemiycem insAllah olabildiğine hafif yiyecem balım
Olur cnm bende iple atlamiyorm oldugum yerde atliyorm. Isyerinde yanliz oldugunda, wc de bile atlayabillrsn cnm part part atlayip gun icinse 1000 tamamla meselaSağol canımm
Yoooo moral bozmak yok, bugün dengelersin oldu bitti
Atlat gibi yapsak da işe yarar mı ki
İpi devamlı atlayamıyorum çünkü beceremiyorum sanırım
Sağol kuzum
Sağol canım
Kafam dolu gülüm oğlana taktım.Herseyi karıştırıyorumKuzum benim sayfaya atmışsın günaydını da
Günaydın meklerrrr
Amanin ben de sayfalari karistirdim galiba. Ama kotu birsey degil yahu sadece gunaydinKuzum benim sayfaya atmışsın günaydını da
Günaydın meklerrrr
Ben de seni takio ediyorum. Ortim ins krem ise yarar. Rabbim daha kotulerinden korusunKafam dolu gülüm oğlana taktım.Herseyi karıştırıyorum
UYE | Hedef puan | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Carșamba | Perșembe | Toplam Puan: |
hzlsel | 1.500 | 110 | 285 | ||||||
Hedef60kgolmak | 700 | 208 | 154 | ||||||
@Sonsuz umut | 50 | ||||||||
DeryaOnDiet | 1.750 | 169 | 322 | ||||||
yarimuhendis | 1.500 | 140 | 320 | ||||||
kardelelen321 | 1.000 | 100 | 285 | ||||||
Pnrrr-12 | 700 | 50 | 265 | ||||||
@Breeze96 | 1.200 | 220 | 180 | ||||||
kumsal68 | 130 | 130 | |||||||
C Cagrihilal1 | 100 | ||||||||
nnurc | 350 | 71 | 40 | ||||||
Deniz ve Kum | 50 | ||||||||
G Goklerce | 63 | 72 | |||||||
Calypso95 | 110 |
Ohh afiyet olsun iyi yakmalarrr pideyiiGünaydın günaydınnnn sabah peynirli pide yemiş olmamın üzerine şimdi spor vaktidirrrr
Canım 74.8 olsun bu hafta hedefimKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
1-7 EKİM
Calypso95 cnm cuma hedefini tutturmuşsun tebrikler bu cuma için de hedef alayım canım
Spor hedefi de hrr gün 10 bin adımdan 700 olsun24 Eylul - 1 Ekim
UYE Hedef puan Cuma Cumartesi Pazar PazartesiSalı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel 1.500 110 285 Hedef60kgolmak 700 208 154 @Sonsuz umut 50 DeryaOnDiet 1.750 169 322 yarimuhendis 1.500 140 320 kardelelen321 1.000 100 285 Pnrrr-12 700 50 265 @Breeze96 1.200 220 180 kumsal68 130 130 C Cagrihilal1 100 nnurc 350 71 40 Deniz ve Kum 50 G Goklerce 63 72 Calypso95 110
-Hedef belirlemeyenler beni etiketleyip bu haftaki Spor hedeflerini yazabillrmi acaba.
- Spor konusunda aktiv olanlar ekli sadece listede.
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
- Hadiii ozaman Spor yapmayan kalmasın kızlarr hedeflere ulașalımmm
Doğru diyorsun aslında en kötü işyerinde WC’de zıplayıp durayımMasallah cnm bi zarar vermiyorsa bence kiloyu sorun edip atlamamak bahane zaten
Sagol cnm
Olur cnm bende iple atlamiyorm oldugum yerde atliyorm. Isyerinde yanliz oldugunda, wc de bile atlayabillrsn cnm part part atlayip gun icinse 1000 tamamla mesela Doğru diyorsun
40dk cardio yaptım yeterli midir bilmemOhh afiyet olsun iyi yakmalarrr pideyii
iyi ki karıştırmışsın cnmKafam dolu gülüm oğlana taktım.Herseyi karıştırıyorum
canım karıştırmadan da beklerimAmanin ben de sayfalari karistirdim galiba. Ama kotu birsey degil yahu sadece gunaydin
oy harika olmuş yaaaKILOLAR FIRARDA SPOR LISTESI
24 Eylul - 1 Ekim
UYE Hedef puan Cuma Cumartesi Pazar PazartesiSalı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel 1.500 110 285 Hedef60kgolmak 700 208 154 @Sonsuz umut 50 DeryaOnDiet 1.750 169 322 yarimuhendis 1.500 140 320 kardelelen321 1.000 100 285 Pnrrr-12 700 50 265 @Breeze96 1.200 220 180 kumsal68 130 130 C Cagrihilal1 100 nnurc 350 71 40 Deniz ve Kum 50 G Goklerce 63 72 Calypso95 110
-Hedef belirlemeyenler beni etiketleyip bu haftaki Spor hedeflerini yazabillrmi acaba.
- Spor konusunda aktiv olanlar ekli sadece listede.
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
- Hadiii ozaman Spor yapmayan kalmasın kızlarr hedeflere ulașalımmm
oo afiyet olsuunGünaydın günaydınnnn sabah peynirli pide yemiş olmamın üzerine şimdi spor vaktidirrrr
tamam cnm ekledimCanım 74.8 olsun bu hafta hedefim
Spor hedefi de hrr gün 10 bin adımdan 700 olsun
günaydın ortiiim naberrr çıktın mııGünaydın kizlar burda yağmurlu bir sabaha uyandım yataktan cikasim gelmiyor
Canimm ben dun menuyu yazdiktan sonra yaptim leslieye kizlarim beni uyumadan rahat birakmiyorlar miniklerHani lesliee nerdeee
Ellerine saglik cnm
Ellerine saglik cnm tbrkler kizlarr
Aynen karbonlu oldu 2 gundur cnm haklisin
Sagol cnm
Butun vucudu cnm bence baslaa
Sagol canim
Masallah supersin cnm
Ortim basladin mi spora40dk cardio yaptım yeterli midir bilmem