• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Menün baya az kuzum tok tutuyorsa iyi.
Evet suyu artırmamız lazım ikimizin de
Aslında hiç tok tutmuyor bi kere gözüm doymuyor hiç 🙈
O yüzden bugün yine kendi menümden devam ettim 😂

KİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU
1 - 8 EKİM

��
ÜYE
2
EKİM
3
EKİM
4
EKİM
5
EKİM
6
EKİM
7
EKİM
8
EKİM
HEDEF
ADIM
TOPLAM
ADIM
13257
91.000​
😴
11000
70.000
12267
70.000
😴
😴
7200
10967
50.000
10000
70.000
😴
5000
😴
20.000
nnurc nnurc
4000
35.000
7000
5000
12000
70.000​
13000

Bu hafta Leslieyi eklemiyorum adımlara kızlar spor listesine ekleniyor zaten diye😉😘 Hala hedeflerini vermeyenler var veya ben de gözden kaçırmış olabilirim hedeflerinizi bekliyorum🥰
C Cagrihilal1 @eceboce @Fit mutlu anne G Goklerce Jasminium84 Jasminium84 Deniz ve Kum Deniz ve Kum Pnrrr-12 Pnrrr-12 @Sonsuz umut @kumsal68

Ellerine sağlık kuzum 🥰
Ben spor konusunda hala hevessizim 🙈 o yüzden hedef koyamıyorum

Çıktım ortim çıktım, kahvaltı hazırladım yaptık, WC banyo yıkadım, toz aldım, yazlıkları kaldirip kisliklari çıkardım, elektrik yok elektrik gelirse kocamın doğum günü bugün pasta yapacağım ona 😍 hazır pasta sevmiyor kendim yapacağım, ütü var çamaşır var off dünya kadar iş var ama elektrik yok 😭😭
Ohhhh ellerine sağlık 🙏🏻

Eşinin doğumgünü kutlu olsun, birlikte nice güzel mutlu huzurlu yaşlarınız olsun inşallah 🥳😘😘🥰

oooh cnm neler yapmışsın bravo valla 😍 ben de muz kahve yiyip if yi kapatıcam,en azından sabit gelmek hedefim yarına 😘 kitap okudum ben de,anneme yardım makineyi boşalttım süpürdüm mutfağı 🤗
canım kekini tavada yap :KK66: elektrik gelesiye onu halledebilirsin 😍
Ohh ne güzel ya evde sadece yardım ettigim günleri özledim 🤣🤣 şükür şimdi geldi kalkayim da önce çamaşırları makinaya atayım sonra pasta yapayım☺️😍😘

Ellerine sağlık kuzum 🥰

Ohhhh ellerine sağlık 🙏🏻

Eşinin doğumgünü kutlu olsun, birlikte nice güzel mutlu huzurlu yaşlarınız olsun inşallah 🥳😘😘🥰
Amin canım çok teşekkür ederim 😘😍

canım onlarla yapmayı denesene,onlara da oyun gibi olmaz mı? 😊
sen duvar tarafına geç hep gözünün önünde olsunlar zaten ezberlemişsindir hareketleri de :KK66:

canım özellikle d vitamini tavsiye ederim ruhsal durumunu da iyileştirecektir ve bağırsak sağlığı önemli canım abur cubur verme bu süre, bol yıoğurt sebze yesin yavrucak,iyiliği için olduğunu söyle :KK66:
bir de arkadaşı varsa görüştür eğlensinler cnm

kuzum dediğim gibi sen kendine biraz daha süre ver :KK66:
@eceboce pisiciğin de dediği gibi haftaiçi kısarım haftasonu keyif yaparım mantığından çıkmamız gerekiyor hergün keyifli şekilde yiyebiliriz sağlıklı bir kahvaltıyı da aynı şekilde :KK66: haftasonu da kültür sanat aktiviteleri,arkadaşlarla buluşmak,kahvenin yanında züber götürerek sohbet ağırlıklı geçirebiliriz.İlla koca dilim pasta yemek gerekmiyor zaten onları gördüğümüze vakit geçirdiğimize mutlu olmalı en başta :rolleyes: ya da eşinizle vakit geçireceğinize , sağlığınıza mutlu olmak ...
bunun tek suçlusu cuma tartısı evet :KK70:
Canim cok denedim ama yaptirmiyorlar bana. Oyuna ceviriyorlar 😊

1 - 8 EKİM

��
ÜYE
2
EKİM
3
EKİM
4
EKİM
5
EKİM
6
EKİM
7
EKİM
8
EKİM
HEDEF
ADIM
TOPLAM
ADIM
13257
91.000​
😴
11000
70.000
12267
70.000
😴
😴
7200
10967
50.000
10000
70.000
😴
5000
😴
20.000
nnurc nnurc
4000
35.000
7000
5000
12000
70.000​
13000

Bu hafta Leslieyi eklemiyorum adımlara kızlar spor listesine ekleniyor zaten diye😉😘 Hala hedeflerini vermeyenler var veya ben de gözden kaçırmış olabilirim hedeflerinizi bekliyorum🥰
C Cagrihilal1 @eceboce @Fit mutlu anne G Goklerce Jasminium84 Jasminium84 Deniz ve Kum Deniz ve Kum Pnrrr-12 Pnrrr-12 @Sonsuz umut @kumsal68

Kuzum benim spor hedefim haftanin 6 gunu en az 10 bin adim toplam 600 p 👍👍

Ohh ne güzel ya evde sadece yardım ettigim günleri özledim 🤣🤣 şükür şimdi geldi kalkayim da önce çamaşırları makinaya atayım sonra pasta yapayım☺️😍😘

Amin canım çok teşekkür ederim 😘😍
güzel tabi böyle 😂 oh iyi cnm hadi kolay gelsin 💋
Canim cok denedim ama yaptirmiyorlar bana. Oyuna ceviriyorlar 😊
oryantal mi yapsan ya da müzik açıp freestyle bişey :D

Belki de sürpriz olur he🤣🤣
Bugün yeme işini erken bitireceğim belki çok artı gelmem o yüzden🤭

Ellerine sağlık kuzum 🥰

Ohhhh ellerine sağlık 🙏🏻

Tamam canım ufak ufak başlayabilirsin en azından adım atmaya spor yapamasan bile😘
Kuzum benim spor hedefim haftanin 6 gunu en az 10 bin adim toplam 600 p 👍👍
Tamam canım😘
Ben bugün akıllı saat taktım. Bakalım kaç adım olacak gün sonunda. Kızlarla markete gittik, ordan parka uğradık. Maksat ekstra yürümek olsun. Hava da güzel bugün burda, şansımıza. hava almış olduk😊
Çok iyi yapmışsınız canım dışarı çıktıkça tak saati fazladan adımın olmuş olur🥰😘

1 ekim menüsü

Kahvaltı
1.5 yumurtadan omlet 🍳🍳🍳🍳
Peynir zeytin domates salatalık 🍅🥒🍅🥒🍅
1 dilim tbe 🍞🍞🍞🍞🍞
2 adet küçük eticin

Öğle
Çubuk kraker

Akşam
Sucuklu yumurta
Domates salatalık 🍅🥒🍅🥒
Peynir zeytin 🧀🧀🧀
2 dilim tbe

Su 1 lt
Spor 8377 adım
BerryShake BerryShake Pnrrr-12 Pnrrr-12 Jasminium84 Jasminium84
Su çok az kuzum artır muhakkak 🥰
Afiyet olsun 😘🥰

2 ekim menüsü

Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Domates salatalık 🍅🥒🍅🥒
Peynir zeytin 🧀🧀🧀
2 dilim tbe

Öğle
2 hurma

Akşam
2 yk kavurma yağsız
3 yk semizotu yemeği
2 yk pilav
Fırın kabak yoğurt

Veee kaçamak 👀💔🙀😱

Su 1 lt
Spor 5100 adım
BerryShake BerryShake Pnrrr-12 Pnrrr-12 Jasminium84 Jasminium84
Kaçamak ne kaçamak 😂

Doğru diyorsun aslında en kötü işyerinde WC’de zıplayıp durayım
Aynennn canim :rolleyes: :rolleyes: :spor:
40dk cardio yaptım yeterli midir bilmem🤣🤣
Supersinnn:KK54:
iyi ki karıştırmışsın cnm 😍

canım karıştırmadan da beklerim 😍

oy harika olmuş yaaa :rolleyes:

oo afiyet olsuun :KK76:

tamam cnm ekledim :KK66:
Senin fikrin cok iyidi cnm hedefler daha cok tesvik edicek insallah :rolleyes: :KK9:
Canimm ben dun menuyu yazdiktan sonra yaptim leslieye 😇 kizlarim beni uyumadan rahat birakmiyorlar minikler 😄
Bugun de onlar uyuyunca yapicam 🏃‍♀️Sonra da ziplarim canim ufak capli bi deprem yaratirim 😂
Oh masallah kac mil yaptn cnm puan ekliyeym yada bugunki spora dunki leslienide ekle yaz
1 - 8 EKİM

��
ÜYE
2
EKİM
3
EKİM
4
EKİM
5
EKİM
6
EKİM
7
EKİM
8
EKİM
HEDEF
ADIM
TOPLAM
ADIM
13257
91.000​
😴
11000
70.000
12267
70.000
😴
😴
7200
10967
50.000
10000
70.000
😴
5000
😴
20.000
nnurc nnurc
4000
35.000
7000
5000
12000
70.000​
13000

Ellerine saglik cnm bende hedef olark 60. 0000 adım olsun
Çıktım ortim çıktım, kahvaltı hazırladım yaptık, WC banyo yıkadım, toz aldım, yazlıkları kaldirip kisliklari çıkardım, elektrik yok elektrik gelirse kocamın doğum günü bugün pasta yapacağım ona 😍 hazır pasta sevmiyor kendim yapacağım, ütü var çamaşır var off dünya kadar iş var ama elektrik yok 😭😭
Oo kolay gelsn cnm sana elektriklerde gelms sevindm. Esinin yeni yasi saglik mutluluk getirsn insallah
Pazar kahvaltısını eritme vakti canlar gideyim 3 mil Leslie yapayım😍
@Fit mutlu anne ortim bugün misafirlerin var tatlı yemek yok ona göre🤭🤭
Ohh supersn ben oglani uyutamadm direniyor agliyor spor yapamiyormm :KK12:

İnşallah ortim az önce baktım başka bir yerinde de başlamış😢
Canım sana yazdığım yazıyı okudunmu bende de 2 yerde çıkmıştı ve saçlarıma kavuştum sana uzun bir yazı yazdım eğer denemek istersen geç kalma ve bak göreceksin çıkacak saçları

Ben bugün akıllı saat taktım. Bakalım kaç adım olacak gün sonunda. Kızlarla markete gittik, ordan parka uğradık. Maksat ekstra yürümek olsun. Hava da güzel bugün burda, şansımıza. hava almış olduk😊
çok iyi yapmışsın canım :KK200:

Su çok az kuzum artır muhakkak 🥰
Afiyet olsun 😘🥰

Kaçamak ne kaçamak 😂
yazsa gizli olur muydu kaçamak işte 😂

Senin fikrin cok iyidi cnm hedefler daha cok tesvik edicek insallah :rolleyes: :KK9:
:rolleyes:

Kadınlar kulubü ne 10 yıl önce paylaşımım
Bu sayfadaki yazıları oku canım 10 yıl önce yazmışım burda
Okudum tabiki canım teşekkür ederim😍
canım onlarla yapmayı denesene,onlara da oyun gibi olmaz mı? 😊
sen duvar tarafına geç hep gözünün önünde olsunlar zaten ezberlemişsindir hareketleri de :KK66:

canım özellikle d vitamini tavsiye ederim ruhsal durumunu da iyileştirecektir ve bağırsak sağlığı önemli canım abur cubur verme bu süre, bol yıoğurt sebze yesin yavrucak,iyiliği için olduğunu söyle :KK66:
bir de arkadaşı varsa görüştür eğlensinler cnm

kuzum dediğim gibi sen kendine biraz daha süre ver :KK66:
@eceboce pisiciğin de dediği gibi haftaiçi kısarım haftasonu keyif yaparım mantığından çıkmamız gerekiyor hergün keyifli şekilde yiyebiliriz sağlıklı bir kahvaltıyı da aynı şekilde :KK66: haftasonu da kültür sanat aktiviteleri,arkadaşlarla buluşmak,kahvenin yanında züber götürerek sohbet ağırlıklı geçirebiliriz.İlla koca dilim pasta yemek gerekmiyor zaten onları gördüğümüze vakit geçirdiğimize mutlu olmalı en başta :rolleyes: ya da eşinizle vakit geçireceğinize , sağlığınıza mutlu olmak ...
bunun tek suçlusu cuma tartısı evet :KK70:
Polivit vitamin ilacı başladık canım.d vitamini de var içinde.sebze olarak yediği bir tek patates var.yumurta yemez mesela cok yemek seçer.ikna edemedim.çok ta üzerine gidemiyorum artıyor üzülünce.
Cep telefonu istedi aldık.arkadaşlarıyla görüşüyor.Malesef abur cubur olarak cikolataya düşkün.cips biskuvi vermiyorum ama hergün cikolata istiyor.
Canım sana yazdığım yazıyı okudunmu bende de 2 yerde çıkmıştı ve saçlarıma kavuştum sana uzun bir yazı yazdım eğer denemek istersen geç kalma ve bak göreceksin çıkacak saçları
Sarımsak icin bekle dedi eşim 5 gün yeni başladığımız ilacı kullanalım dedi canım ikna edemedim.😘
Oyy kuzum ya. Insallah cozum bulursunuz canim
İnşallah canım😘

KİLOLAR FİRARDA... 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

EX 5.TAKIM ÜYELERİ ✌️✌️
🤩🤩

Thread 'KİLOLAR FİRARDA 😎 menü ve spor listesi' KİLOLAR FİRARDA 😎 menü ve spor listesi

🔹🔹KURALLARIMIZ 🔹🔹

- Kilo bildirim günümüz cuma günüdür,fotoğraflı bildirim yapmak zorunludur
-Pazartesi kontrol tartımız vardır fotoğraf atmak zorunlu değildir.
-Takım içinde ki herkes hergün menü yazmak ve grupta katılım sağlamakla mükelleftir.
-2 hafta üst üste bildirim yapmayan listemizden çıkarılır.

X* = bildirmeyip bilgi verenler/fotoğrafsız bildirim yapanlar
X = mazeretsiz bildirim yapmayanlar 2 çarpıda listeden çıkarılacaklar.
Ben 83 kıloyum bir türlü zayıflayamadım boyum kısa olduğu için çok beli kilom kafaya cok takiyorum 😔 takiyorum

Back