• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Aynennn canim :rolleyes: :rolleyes: :spor:

Supersinnn:KK54:

Senin fikrin cok iyidi cnm hedefler daha cok tesvik edicek insallah :rolleyes: :KK9:

Oh masallah kac mil yaptn cnm puan ekliyeym yada bugunki spora dunki leslienide ekle yaz

Ellerine saglik cnm bende hedef olark 60. 0000 adım olsun

Oo kolay gelsn cnm sana elektriklerde gelms sevindm. Esinin yeni yasi saglik mutluluk getirsn insallah

Ohh supersn ben oglani uyutamadm direniyor agliyor spor yapamiyormm :KK12:
Tamam canım eklerim yarın😘
Eh çocuk olunca kolay değil vakit bulmak canım haklısın🥺

Okudum tabiki canım teşekkür ederim😍

Polivit vitamin ilacı başladık canım.d vitamini de var içinde.sebze olarak yediği bir tek patates var.yumurta yemez mesela cok yemek seçer.ikna edemedim.çok ta üzerine gidemiyorum artıyor üzülünce.
Cep telefonu istedi aldık.arkadaşlarıyla görüşüyor.Malesef abur cubur olarak cikolataya düşkün.cips biskuvi vermiyorum ama hergün cikolata istiyor.

Sarımsak icin bekle dedi eşim 5 gün yeni başladığımız ilacı kullanalım dedi canım ikna edemedim.😘

İnşallah canım😘
oh iyi olmuş canım bağışıklığı güçlensin inş yavrunun :KK200: sarımsaklı şampuanlar da var cnm onları da araştırın istersen
çikolata yerine arada şu züberlerden ya da başka barlardan vermeyi denesene canım 😍 sever belki bakarsın

Merhaba El_Em El_Em cimm 2hafta hafta bianda gaza geldimm hem yürüyüş yaptım hergün hemde yeme içmeme dikkat ettim diyet yapmıyorum ama genede 2haftada 4 kilo verdim ama buraya katılmak istedim pek anlamadığım için uğrayamadım kısacasını anlatabilirmisiniz tekrar 🤭

kuzum o zaman eklemeler yapalım en çok hangi öğünde zorlanıyorsan :KK66: sonraki günleri kurtarmış olalım :)
Aslında İnan açlık anlamında aşırı zorlanmıyorum sadece gözümün açlığı zorluyor 🙈

O yüzden ekleme yapmadan 3 gün dişimi sıkıp detoks sürecini tamamlayacağım hem de bugünü ancak bu şekilde telafi edebilirim

KİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU
1 - 8 EKİM

��
ÜYE
2
EKİM
3
EKİM
4
EKİM
5
EKİM
6
EKİM
7
EKİM
8
EKİM
HEDEF
ADIM
TOPLAM
ADIM
13257
91.000​
😴
11000
70.000
12267
70.000
😴
😴
7200
10967
50.000
10000
70.000
😴
5000
😴
20.000
nnurc nnurc
4000
35.000
7000
5000
12000
70.000​
13000

Bu hafta Leslieyi eklemiyorum adımlara kızlar spor listesine ekleniyor zaten diye😉😘 Hala hedeflerini vermeyenler var veya ben de gözden kaçırmış olabilirim hedeflerinizi bekliyorum🥰
C Cagrihilal1 eceboce eceboce Fit mutlu anne Fit mutlu anne G Goklerce Jasminium84 Jasminium84 @karabiber01 Pnrrr-12 Pnrrr-12 @Sonsuz umut kumsal68 kumsal68

Hedefim 59 canım

3 ekim pazar
10.45 : yarım peynirli pide
15.00 : 1 kupa sütlü nescafe,15fındık,1 elma
18.00 : 1 kepçe çorba,2yk lahana,3yk yoğurt
Su : 2.3lt 700ml dukan birası
Spor : 40dk cardio = 200p , 10000adım = 100p , 500 tane ip = 100p totalde = 400p
hzlsel hzlsel BerryShake BerryShake nnurc nnurc
Ortim bu hafta da iyi bi eksi gelecek senden hem menu hem sporun cok iyi😊
Bugun ben de yemegi cok erken bitirdim ve pek doymamisim cok aciktim 😄 hemen uyusam iyi olacak😄

Aynennn canim :rolleyes: :rolleyes: :spor:

Supersinnn:KK54:

Senin fikrin cok iyidi cnm hedefler daha cok tesvik edicek insallah :rolleyes: :KK9:

Oh masallah kac mil yaptn cnm puan ekliyeym yada bugunki spora dunki leslienide ekle yaz

Ellerine saglik cnm bende hedef olark 60. 0000 adım olsun

Oo kolay gelsn cnm sana elektriklerde gelms sevindm. Esinin yeni yasi saglik mutluluk getirsn insallah

Ohh supersn ben oglani uyutamadm direniyor agliyor spor yapamiyormm :KK12:
Çok sağ ol canım 😍😘
3 Ekim
Sabah

Türk kahvesi
Kahvaltı(13.30)
Yarım simit, 1 dilim börek, domates, salatalık, peynir, 2 çatal krem peynir, kiraz saplı çay, 2 haşlanmış yumurta
Akşam(17.00)
Izgara et, salata, 2 yk yoğurt

2 LT su, 1 LT yeşil çay

Sporumu bitirince paylaşacağım🥰

Pnrrr-12 Pnrrr-12 Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Güzel menu canım afiyet olsun 😘😍
Menum:

11:15 limonlu su

12:00 yarm dilm ekmek, 2yumrta ile. Omlett, 2 hindifume, 1kk peynir

15:00 4 nugget az yagda pisirdm

16:00 3 kurabiye :/ bugun olmadı biliyorum

18:00 1 kabak ile kiyma soslu karniyarik gibi firinda, 3ks pilav, cacık, biraz Salata

20:30 zencefilli limon cayı (icerim)

Oglan biturlu uyumadi az once uyudu esimde oturma odasinda uyudu kaldı sporum kaldı bugun malesef

3.000 Adım = 30p
2.5lt Su
kardelelen321 kardelelen321
Aslında fena değilmiş ama aradaki nugget ya da kurabiye ikisinden biri olmasa olurmus
3 Ekim Spor
3 mil Leslie, 10bin adım, 20 dk bölgesel
217 puan

Pnrrr-12 Pnrrr-12 Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Çok güzel canım tebrik ederim 😍😍
Eline sağlık canım 😍😘

Back