- 31 Ekim 2013
- 21.336
- 71.526
- 798
- 40
Aslında hiç tok tutmuyor bi kere gözüm doymuyor hiçMenün baya az kuzum tok tutuyorsa iyi.
Evet suyu artırmamız lazım ikimizin de
Ellerine sağlık kuzumKİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU��
1 - 8 EKİM
ÜYE 2
EKİM 3
EKİM 4
EKİM 5
EKİM 6
EKİM 7
EKİM 8
EKİM HEDEF
ADIM TOPLAM
ADIM 13257 91.000 C Cagrihilal1 11000 70.000 12267 70.000 7200 10967 50.000 hzlsel 10000 70.000 5000 20.000 nnurc 4000 35.000 Pnrrr-12 7000 5000 12000 70.000 13000
Bu hafta Leslieyi eklemiyorum adımlara kızlar spor listesine ekleniyor zaten diyeHala hedeflerini vermeyenler var veya ben de gözden kaçırmış olabilirim hedeflerinizi bekliyorum
C Cagrihilal1 @eceboce @Fit mutlu anne G GoklerceJasminium84 Deniz ve Kum Pnrrr-12 @Sonsuz umut @kumsal68
Ohhhh ellerine sağlıkÇıktım ortim çıktım, kahvaltı hazırladım yaptık, WC banyo yıkadım, toz aldım, yazlıkları kaldirip kisliklari çıkardım, elektrik yok elektrik gelirse kocamın doğum günü bugün pasta yapacağım onahazır pasta sevmiyor kendim yapacağım, ütü var çamaşır var off dünya kadar iş var ama elektrik yok
Ohh ne güzel ya evde sadece yardım ettigim günleri özledimoooh cnm neler yapmışsın bravo vallaben de muz kahve yiyip if yi kapatıcam,en azından sabit gelmek hedefim yarına kitap okudum ben de,anneme yardım makineyi boşalttım süpürdüm mutfağı
canım kekini tavada yapelektrik gelesiye onu halledebilirsin
Amin canım çok teşekkür ederimAslında hiç tok tutmuyor bi kere gözüm doymuyor hiç
O yüzden bugün yine kendi menümden devam ettim
Ellerine sağlık kuzum
Ben spor konusunda hala hevessizimo yüzden hedef koyamıyorum
Ohhhh ellerine sağlık
Eşinin doğumgünü kutlu olsun, birlikte nice güzel mutlu huzurlu yaşlarınız olsun inşallah
Canim cok denedim ama yaptirmiyorlar bana. Oyuna ceviriyorlarcanım onlarla yapmayı denesene,onlara da oyun gibi olmaz mı?
sen duvar tarafına geç hep gözünün önünde olsunlar zaten ezberlemişsindir hareketleri de
canım özellikle d vitamini tavsiye ederim ruhsal durumunu da iyileştirecektir ve bağırsak sağlığı önemli canım abur cubur verme bu süre, bol yıoğurt sebze yesin yavrucak,iyiliği için olduğunu söyle
bir de arkadaşı varsa görüştür eğlensinler cnm
kuzum dediğim gibi sen kendine biraz daha süre ver
@eceboce pisiciğin de dediği gibi haftaiçi kısarım haftasonu keyif yaparım mantığından çıkmamız gerekiyor hergün keyifli şekilde yiyebiliriz sağlıklı bir kahvaltıyı da aynı şekildehaftasonu da kültür sanat aktiviteleri,arkadaşlarla buluşmak,kahvenin yanında züber götürerek sohbet ağırlıklı geçirebiliriz.İlla koca dilim pasta yemek gerekmiyor zaten onları gördüğümüze vakit geçirdiğimize mutlu olmalı en başta ya da eşinizle vakit geçireceğinize , sağlığınıza mutlu olmak ...
bunun tek suçlusu cuma tartısı evet
Kuzum benim spor hedefim haftanin 6 gunu en az 10 bin adim toplam 600 pKİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU��
1 - 8 EKİM
ÜYE 2
EKİM 3
EKİM 4
EKİM 5
EKİM 6
EKİM 7
EKİM 8
EKİM HEDEF
ADIM TOPLAM
ADIM 13257 91.000 C Cagrihilal1 11000 70.000 12267 70.000 7200 10967 50.000 hzlsel 10000 70.000 5000 20.000 nnurc 4000 35.000 Pnrrr-12 7000 5000 12000 70.000 13000
Bu hafta Leslieyi eklemiyorum adımlara kızlar spor listesine ekleniyor zaten diyeHala hedeflerini vermeyenler var veya ben de gözden kaçırmış olabilirim hedeflerinizi bekliyorum
C Cagrihilal1 @eceboce @Fit mutlu anne G GoklerceJasminium84 Deniz ve Kum Pnrrr-12 @Sonsuz umut @kumsal68
güzel tabi böyleOhh ne güzel ya evde sadece yardım ettigim günleri özledimşükür şimdi geldi kalkayim da önce çamaşırları makinaya atayım sonra pasta yapayım
Amin canım çok teşekkür ederim
oryantal mi yapsan ya da müzik açıp freestyle bişeyCanim cok denedim ama yaptirmiyorlar bana. Oyuna ceviriyorlar
Bugün yeme işini erken bitireceğim belki çok artı gelmem o yüzdenBelki de sürpriz olur he
Tamam canım ufak ufak başlayabilirsin en azından adım atmaya spor yapamasan bileAslında hiç tok tutmuyor bi kere gözüm doymuyor hiç
O yüzden bugün yine kendi menümden devam ettim
Ellerine sağlık kuzum
Ben spor konusunda hala hevessizimo yüzden hedef koyamıyorum
Ohhhh ellerine sağlık
Eşinin doğumgünü kutlu olsun, birlikte nice güzel mutlu huzurlu yaşlarınız olsun inşallah
Tamam canımKuzum benim spor hedefim haftanin 6 gunu en az 10 bin adim toplam 600 p
Çok iyi yapmışsınız canım dışarı çıktıkça tak saati fazladan adımın olmuş olurBen bugün akıllı saat taktım. Bakalım kaç adım olacak gün sonunda. Kızlarla markete gittik, ordan parka uğradık. Maksat ekstra yürümek olsun. Hava da güzel bugün burda, şansımıza. hava almış olduk
Su çok az kuzum artır muhakkak1 ekim menüsü
Kahvaltı
1.5 yumurtadan omlet
Peynir zeytin domates salatalık
1 dilim tbe
2 adet küçük eticin
Öğle
Çubuk kraker
Akşam
Sucuklu yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
2 dilim tbe
Su 1 lt
Spor 8377 adım
Hedef60kgolmak Pnrrr-12 Jasminium84
Kaçamak ne kaçamak2 ekim menüsü
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
2 dilim tbe
Öğle
2 hurma
Akşam
2 yk kavurma yağsız
3 yk semizotu yemeği
2 yk pilav
Fırın kabak yoğurt
Veee kaçamak
Su 1 lt
Spor 5100 adım
Hedef60kgolmak Pnrrr-12 Jasminium84
Aynennn canimDoğru diyorsun aslında en kötü işyerinde WC’de zıplayıp durayım
Supersinnn40dk cardio yaptım yeterli midir bilmem
Senin fikrin cok iyidi cnm hedefler daha cok tesvik edicek insallahiyi ki karıştırmışsın cnm
canım karıştırmadan da beklerim
oy harika olmuş yaaa
oo afiyet olsuun
tamam cnm ekledim
Oh masallah kac mil yaptn cnm puan ekliyeym yada bugunki spora dunki leslienide ekle yazCanimm ben dun menuyu yazdiktan sonra yaptim leslieyekizlarim beni uyumadan rahat birakmiyorlar minikler
Bugun de onlar uyuyunca yapicamSonra da ziplarim canim ufak capli bi deprem yaratirim
Ellerine saglik cnm bende hedef olark 60. 0000 adım olsunKİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU��
1 - 8 EKİM
ÜYE 2
EKİM 3
EKİM 4
EKİM 5
EKİM 6
EKİM 7
EKİM 8
EKİM HEDEF
ADIM TOPLAM
Oo kolay gelsn cnm sana elektriklerde gelms sevindm. Esinin yeni yasi saglik mutluluk getirsn insallahÇıktım ortim çıktım, kahvaltı hazırladım yaptık, WC banyo yıkadım, toz aldım, yazlıkları kaldirip kisliklari çıkardım, elektrik yok elektrik gelirse kocamın doğum günü bugün pasta yapacağım onahazır pasta sevmiyor kendim yapacağım, ütü var çamaşır var off dünya kadar iş var ama elektrik yok
Ohh supersn ben oglani uyutamadm direniyor agliyor spor yapamiyormmPazar kahvaltısını eritme vakti canlar gideyim 3 mil Leslie yapayım
@Fit mutlu anne ortim bugün misafirlerin var tatlı yemek yok ona göre
Canım sana yazdığım yazıyı okudunmu bende de 2 yerde çıkmıştı ve saçlarıma kavuştum sana uzun bir yazı yazdım eğer denemek istersen geç kalma ve bak göreceksin çıkacak saçlarıİnşallah ortim az önce baktım başka bir yerinde de başlamış
çok iyi yapmışsın canımBen bugün akıllı saat taktım. Bakalım kaç adım olacak gün sonunda. Kızlarla markete gittik, ordan parka uğradık. Maksat ekstra yürümek olsun. Hava da güzel bugün burda, şansımıza. hava almış olduk
yazsa gizli olur muydu kaçamak işteSu çok az kuzum artır muhakkak
Afiyet olsun
Kaçamak ne kaçamak
Senin fikrin cok iyidi cnm hedefler daha cok tesvik edicek insallah
Oyy kuzum ya. Insallah cozum bulursunuz canimİnşallah ortim az önce baktım başka bir yerinde de başlamış
Okudum tabiki canım teşekkür ederimKadınlar kulubü ne 10 yıl önce paylaşımım
Bu sayfadaki yazıları oku canım 10 yıl önce yazmışım burdaSaçkıran (Alopesi areata)
Alopesi areata (Latince: Alopecia areata) ya da halk arasındaki adıyla saçkıran ya da kılkıran hastalığı, saçlı deri, sakal bölgesi, kaşlar, kirpikler ve diğer vücut kıllarının, belli bir belirti olmaksızın, tüm vücuda yayılmış bir biçimde dökülmesiyle kendini gösteren bir hastalıktır...www.kadinlarkulubu.com
Polivit vitamin ilacı başladık canım.d vitamini de var içinde.sebze olarak yediği bir tek patates var.yumurta yemez mesela cok yemek seçer.ikna edemedim.çok ta üzerine gidemiyorum artıyor üzülünce.canım onlarla yapmayı denesene,onlara da oyun gibi olmaz mı?
sen duvar tarafına geç hep gözünün önünde olsunlar zaten ezberlemişsindir hareketleri de
canım özellikle d vitamini tavsiye ederim ruhsal durumunu da iyileştirecektir ve bağırsak sağlığı önemli canım abur cubur verme bu süre, bol yıoğurt sebze yesin yavrucak,iyiliği için olduğunu söyle
bir de arkadaşı varsa görüştür eğlensinler cnm
kuzum dediğim gibi sen kendine biraz daha süre ver
@eceboce pisiciğin de dediği gibi haftaiçi kısarım haftasonu keyif yaparım mantığından çıkmamız gerekiyor hergün keyifli şekilde yiyebiliriz sağlıklı bir kahvaltıyı da aynı şekildehaftasonu da kültür sanat aktiviteleri,arkadaşlarla buluşmak,kahvenin yanında züber götürerek sohbet ağırlıklı geçirebiliriz.İlla koca dilim pasta yemek gerekmiyor zaten onları gördüğümüze vakit geçirdiğimize mutlu olmalı en başta ya da eşinizle vakit geçireceğinize , sağlığınıza mutlu olmak ...
bunun tek suçlusu cuma tartısı evet
Sarımsak icin bekle dedi eşim 5 gün yeni başladığımız ilacı kullanalım dedi canım ikna edemedim.Canım sana yazdığım yazıyı okudunmu bende de 2 yerde çıkmıştı ve saçlarıma kavuştum sana uzun bir yazı yazdım eğer denemek istersen geç kalma ve bak göreceksin çıkacak saçları
İnşallah canımOyy kuzum ya. Insallah cozum bulursunuz canim
Ben 83 kıloyum bir türlü zayıflayamadım boyum kısa olduğu için çok beli kilom kafaya cok takiyorum
KİLOLAR FİRARDA...
EX 5.TAKIM ÜYELERİ
Thread 'KİLOLAR FİRARDAmenü ve spor listesi' KİLOLAR FİRARDA menü ve spor listesi
KURALLARIMIZ
- Kilo bildirim günümüz cuma günüdür,fotoğraflı bildirim yapmak zorunludur
-Pazartesi kontrol tartımız vardır fotoğraf atmak zorunlu değildir.
-Takım içinde ki herkes hergün menü yazmak ve grupta katılım sağlamakla mükelleftir.
-2 hafta üst üste bildirim yapmayan listemizden çıkarılır.
ÜYE KİLO 1 @kollontai 54.6 2 Hedef60kgolmak 62.6 3 G Goklerce 62.7 4 @hadikonusalim 63.9 5 @Azimliiii 65 6 @Ucmelekannesi 65.15 7 @pacman 65.8 8 @Beyaz leylak 66 9 Jasminium84 66.85 10 @Lizozom55 X 11 hzlsel 68.4 12 @Sonsuz umut 69.60 13 C Cagrihilal1 69.65 14 nnurc 72.45 15 @eceboce 73.2 16 DeryaOnDiet 74.8 17 Pnrrr-12 X* 18 @Breeze96 76.35 19 @Kubraaaccc X 20 Deniz ve Kum X* 21 @Calypso95 76.7 22 @eliya X* 23 @Nikinik X* 24 @bilgem tomris 79.7 25 @Fit mutlu anne 82.2 26 kardelelen321 92.15 27 @yarimuhendis X*
X* = bildirmeyip bilgi verenler/fotoğrafsız bildirim yapanlar
X = mazeretsiz bildirim yapmayanlar 2 çarpıda listeden çıkarılacaklar.
O zaman bugünü ben de yazmıyorumçok iyi yapmışsın canım
yazsa gizli olur muydu kaçamak işte
Selam takimlar kapatılmış buradan devam etmek istiyorum ben de
Ben 83 kıloyum bir türlü zayıflayamadım boyum kısa olduğu için çok beli kilom kafaya cok takiyorumtakiyorum
tamam kuşum bitmiş miydi detoks paketin? bitti galiba di miO zaman bugünü ben de yazmıyorum
Kaçamağın dibine dibine vurmuş olabilirim bugün
Yok ay nerdeeetamam kuşum bitmiş miydi detoks paketin? bitti galiba di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?