- 23 Ağustos 2020
- 4.319
- 7.878
- 108
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun kuzum kendini fazla zormalasaydin keşke kolay gelsin . Istavrit i nasi pisiriyorsun 6 tane az değil mi kiz ben baya yiyorum yani ondanKızlar fazla giremiyorum evi temizliyorum yatak yorgan kilim ne varsa yıkanıyor.
Dünkü menüm
Sabah 08.30 1dilim k.ekmegi üzerine 2 dilim kızarmış köy peyniri 1/2domates 4 5 dilim salatalık 6 zeytin
Ara 11.00 1 bardak ayran 1 kepekli galeta
Öğle 13.00 3 ceviz hindistancevizi yağlı kahve
Akşam 16.00 6 istavrit 4 kasik kadar zeytinyağlı pırasa bol salata 1 dilim k.ekmegi
2litre şu
Gece 1 barsak süt
arke
Ellssa
Geçmiş olsun canim duzelemedin mi hiç ya tuhmerhaba kızlar nasılsınız? benim hastalık devam... bir süre daha evdeyim.
güzel canım afiyet olsunIyi akşamlar hatunlar girmişken menumu de yazim
Sabah
Kavurmalı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
1 tk tahin pekmez regl Olcam canım acayip tatlı istiyor yaaa
Ara
1 küçük muz
1 kase yoğurt
Akşam
3 kaşık tavuklu Bezelyeli salata
3 kaşık brokoli salatası
2 kaşık yoğurt
Su 3 lt yi bulur
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
maalesef sanki daha ilerledi gibi. anlamadım ben deAfiyet olsun kuzum kendini fazla zormalasaydin keşke kolay gelsin . Istavrit i nasi pisiriyorsun 6 tane az değil mi kiz ben baya yiyorum yani ondan
Geçmiş olsun canim duzelemedin mi hiç ya tuh
Hoşbuldum, hemen yazıyorum.Hoşgeldiniz, ilk sayfadaki katılım formunu doldurup tarihli nickli tartı fotosuyla başlayabilirsiniz, tanışmış oluruz böylece yeni başladık bu haftaya hemen hazırlığa girersiniz, haftaya cumartesi de takımlara dahil olabilirsiniz
Nese bikac gun etme bende sen gibi oyle gaza geldigimde yapardımKeske boyle baslasaydim
Cok Gecmis olsun canim
Evet yaa, yarın sağ kolum, bacağım yardıma gelir, dönünce hepsini ben yapıyorum ve nefret ediyorumKolay gelsin abla
Bide su toparlanma isi olmasa
Arti turkiye den getirdiklerinide yerlestirmesi var
hic sevmiyorum donuste valiz yerlestirmeyi
Allah kolayliklar versin canim
Rabbim yukunu hafifletsin
Seni cok iyi anliyorum
Afiyet olsun kuzum kendini fazla zormalasaydin keşke kolay gelsin . Istavrit i nasi pisiriyorsun 6 tane az değil mi kiz ben baya yiyorum yani ondan
Geçmiş olsun canim duzelemedin mi hiç ya tuh
Iyi akşamlar hatunlar girmişken menumu de yazim
Sabah
Kavurmalı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
1 tk tahin pekmez regl Olcam canım acayip tatlı istiyor yaaa
Ara
1 küçük muz
1 kase yoğurt
Akşam
3 kaşık tavuklu Bezelyeli salata
3 kaşık brokoli salatası
2 kaşık yoğurt
Su 3 lt yi bulur
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
Hosgeldinn canım inşallah kolaylıkla verirsin aldığın kiloları burda beraber veririz dert etme .Selamlar, 1.5 sene önce Almanya'ya taşındık biz. Buraya alışmakta çok zorluk yaşadım diyemem ama yeni bir dil, çevre ve bunlara uyum sağlama çabası, hep tetikte olmak zordu. Ve ben çareyi sadece yemek yemekte buldum. Tabaklarca yemek yemedim ama çikolata, jelibon, tatlılar havada uçuştu . Kısa süre içerisinde 20 kilodan fazla aldım. Hamileliğimde bile en fazla 84-85'i görmüşken burada 93 kiloya kadar çıktım ve asla kendime dur diyemedim. Şu an dil kursuna gidiyorum, Mart ayında bitecek inşallah. Artık sürecimiz daha kolay ilerliyor ve ben de ipleri elime almak istiyorum. Diyete başlayalı 1 hafta oldu. Grupla ilerlemenin ne kadar keyifli olduğunu önceden deneyimledigim için sizi buldum. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Anladimm Afiyet olsun kuzumKuzum biz kendimiz tuttuyoruz az tutuldu o akşam. eşimle çocuklara verdim kendim az yedim . Evdekilere mısır unu ile kendime sade yapiyorum
Evet, haberim yoktu, 2 gün sonra uçuyon dediler . Motoru taktımGüzel afiyet olsun
Afiyet olsun özellikle tavuklu pilava
Bekliyoruz canım
Afiyet olsun harikasın
Türkiyeye gelmekte mi sürpriz oldu?
Afiyet olsun doğum günü kızı
Harika afiyet olsun canım
Gayet güzel afiyet olsun kaptanım
Teşekkür ederimmHosgeldinn canım inşallah kolaylıkla verirsin aldığın kiloları burda beraber veririz dert etme .
Anladimm Afiyet olsun kuzum